Bucurii de sept - oct 2006 (177)
Raspunsuri - Pagina 8
anangel_lexi spune:
Buna tuturor.
Gety, sper sa iasa bine uroculturile.
Ancuta, felicitari pentru gradi si mult succes sa se adapteze usor!
Lilina, si fii-mea e mare fan Cars, m-a zapacit de tot cu ele. Acum are un obicei nou, isi ia galeata de masini (ca are o galeata din aceea mare de lego plina cu masinute) si rastoarna toate masinutele in chiuveta sa le spele...
de
Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
lilina spune:
lexi, ce tare e Maria ca se joaca cccu masinute
Vlad spala dinozauri ![]()
Lilina &
Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut, site-ul
www.lilubiju.blogspot.com/" target="_blank">Lilu Biju
anangel_lexi spune:
Lili, daa, e innebunita dupa masinute. Are un coleg la gradi care la fel, e fan Cars si are o multime de lucruri cu Cars de la ghiozdan pana la cizme de cauciuc. Evident ca imi spune mereu ca trebuie sa ii cumpar si ei la fel. Deocamdata m-am rezumat la papucii de gradi care sunt cu Cars si tocmai i-am comandat niste adidasi, dar cred ca e suficient, nu vreau sa-i iau mai multe ca pe urma le confunda cu ale colegului.
Si apropo de "Masinute", maine pe Prima, de la 19.30 se transmite filmul.
de
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
lilina spune:
neatza, haideti la un ceai
da lexi, am vazut si noi pe prima filmul Cars. chiar zilele trecute am facut si noi rost de el, dublat in limba romana si Vlad numai la el se uita de atunci
e obsedat...stie deja replici, canta melodiile...ne-a capiat
ati vazut gagici ce e afara ???? abia am ajuns la birou...cu metroul
am escaladat niste munti de zapada pe aici prin apropierea biroului
deh, zona de bogatasi (dorobanti) nu da nici unul zapada din fata casei 
tot weekendul am dat la zapada cu baietii mei....dimineata faceam curat, seara era pusa la loc
in fine, am o febra musculara, am mai facut si la stepper, sunt cam impaiata...dar ma bucur ca am reusit sa fac miscare 
pup
Lilina &
cum s-a nascut, site-ul
GETY spune:
Buna dimineata!
Eu am inceput ziua, respectiv saptamana groaznic!
Abia am reusit sa-i recoltez niste sange Mariei. De fapt nu eu, sora-mea. A plans mult, s-a zbatut. E greu, e tare greu, dar sper sa fim pe drumul cel bun, adica sa adunam toate analizele si sa ajungem la o concluzie.
Asa creste Maria Diana
www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,69.1,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!
lilina spune:
of gety :(((, multa sanatate
Lilina &
cum s-a nascut, site-ul
Roxana01 spune:
neata fetelor!
am ajuns si eu la serviciu: 20 min mers pe jos prin nameti, 30 min mers cu metroul (schimbat o data) si 10 min mers cu autobuzul! uraaaaa, am reusit!!!! eh, mai trebuie si sa ma intorc...
la noi weekendul a fost anapoda. sambata seara m-a sunat sor'mea sa-mi spuna ca mamei ii este rau, sa o iau s-o duc la spital, ca eu stau langa ea. am fugit, da-i si deszapezeste masina, ca era fiscolul ala mare, du-te la fundeni. maica-mea abia mai respira, nu se tinea pe picioare si ametea. i-au facut aia verificari la cardiologie (ea e cardiaca) si nu era nimic mai mult decat ce are ea ca boala. au trimis-o la neurologie, unde i s-a spus ca are o agravare a spondilozei si ca asta ar putea fi cauyza. i-a dat tratam si acasa. cand am ajuns acasa, pe la 9.30 seara (ora la care copiii dorm de obicei) ai mei copii urlau de mama focului si sotul era depasit de situatie. duminica trebuia in mod normal sa ii ducem pe copii la bunici, dar bunicii au zis ca sa nu-i mai ducem, ca nu avem unde parca la ei
. asa ca s-a dus tudor cu ei la auchan la locul de joaca, pentru ca eu sa fac mancare si curatenie. cand s-au intors a ramas masina blocata pe stradute si ne-am chinuit vreo 2 ore s-o deszapezim...
cam asta a fost weekendul. va imaginati cat de mult iubesc zapada...
in rest, toate bune... bine ca sunt sanatosi copiii.
fetelor, vreau primavara, vreau flori, vreau copaci inverziti, vreau caldura....
Gety, imi inchipui ca a fost greu cu maria. macar sa aflati ceva si sa va linistiti si voi...
Roxana, mamica de Victor Andrei (23.06.2008) si Daria Elena (06.09.2006)
Dariutza si Victorashul
lilina spune:
rox, sanatate mamei
si eu i-am trimis pe baieti in vizita la bunica sotului ca sa pot face curat
mai nou, al meu sot e pasionat de gatit, toata ziua bucatareste, m-a innebunit cu retetele lui Jamie
si eu care m-am facut cat casa
m-am ingrasat 4 kg si am o pofta de mancare de rup frigiderul
toti pantalonii ma strang 
Lilina &
cum s-a nascut, site-ul
anangel_lexi spune:
Buna tuturor.
Am vazut si eu pe Realitatea ieri ce dezastru e in Bucuresti... Sper doar sa nu vina si aici zapezile.
Lili, lasa, nu-ti face griji cu cele 4 kg luate, o sa le dai jos imediat tot dand zapada din fata casei/firmei.
Eu chiar nu pierdeam nicio ocazie sa dau zapada, doar ultima oara a pus sotul piciorul in prag si a zis ca nu ma mai lasa ca vor spune vecinii ca am un sot puturos.![]()
Pe noi fii-mea ne-a pus aseara sa o fugarim in 4 labe prin sufragerie, sa facem ca trenuletul, ne-am amuzat copios toti 3. Iar eu am fost incantata ca poate am mai scapat de vreo 3-400 gr.![]()
Gety, imi pare foarte rau pentru Mariuca ta, macar sa va dati seama care e problema si sa o rezolvati cat mai repede.
Roxana, multa sanatate mamei tale.
Aaa, si cateva poze cu Mariuca din concediu, pentru cine are chef.
de
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
Crisnemes spune:
Salutare!
Lexi - nici nu se pune problema sa avem chef- cu siguranta si chiar cu foarte mare placere ma uit la toate pozele. Maria e o scumpa si cred ca e si foarte cuminte. Are niste ochi superbi , un pupic mare pentru voi de la noi.
Daca Maria se joaca cu masini - Victor in schimb se face bucatar, ma tot bate la cap sa-i cumpar un set de vase sa se joace cu ele.Tot am evitat dar e asa dornic incat e musai...![]()
Da am vazut ce e in Bucuresti - e groaznic dar cred ca si frumos pe de o parte.
Roxana - multa sanatate mamei tale .
Gety-
Mariei sa treaca totul .
Lilina - felicitari sotului.
Victor nu vrea sa se mai uite la Cars pentru ca Dragos s-a uitat de asa de multe ori incat nu mai vrea acum sa se uite.
Ancuta- felicitari pentru inscrierea la gradi , acomodare usoara si multumesc de aprecieri.
Da sunt foarte mandra de ei si ii iubesc enorm. Ma gandesc in fiecare moment la ei si sunt fericita ca ii am.
Noi in we am fost pe acasa. Copii au fost afara cu sania . In apropierea casei noastre este parau, care acum e inghetat, iar baietii au stat ieri toata ziua pe apa
, nu va spun ca sau si balacit - au gasit o spartura mica in gheta si si-au bagat picioarele in apa,sper doar sa nu raceasca .
Eu de azi merg la
.
Cristina si Dragos (31.01.2004)+
Victor(19.09.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/victornemes" target="_blank">Album