Bucurii de sept - oct 2006 (177)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Si eu la rand cu imbolnavitul. Am dormit foarte rau azi noapte, cu dureri de cap, usturimi in gat si altele. Am trecut si eu pe Ospen, Nurofen si Neoangin.

Maria e bine, nu mai tuseste, dar cand o pun sa tuseasca se aude un zgomot aiurea in piept.
Nu v-am scris ca dr. Mariei ne-a chemat din nou la control marti dupa amiaza. Asa ca am un "feeling" ca o sa mai stea o saptamana acasa.

La Iasi este frigut, cred ca numai vreun grad, inourat si bate si vantul. Asa ca.... stam in casa...
Dr ne-a zis ca daca bate vantul sa nu iasa afara.

Tanima, aerosoli ii fac si eu Mariei. Ma bucur ca ai gasit leac pentru problema de sanatate ale lui Rares.
Multa sanatate la toata familia!

Va pup! Mergem la!

Asa creste Maria Diana

www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,72.8,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martha78 spune:

Gety, insanatosire grabnica!
Adina, si eu stiu de ceaiul de musetel ca nu-i prea indicat; noi suntem mai bine cu ochisorii, acum am luat-o cu tusea
Ce parere aveti de scoala de dans Espansivo? Stie cineva ceva?
Am fost si noi azi prima data cu Darius, dar nu s-a integrat deloc, mai vedem maine cum o mai fi..

O seara placuta!

Mergi la inceput

Cred ca este o epidemie cu tusea asta. Am auzit de mai multi copii bolnavi cu tuse aici in Iasi.

Martha, noi din vara vrem sa o ducem pe Maria la dansuri. Asteptam sa se incalzeasca. Si-a vazut verisoarele filmate la dansuri si a spus ca vrea si ea. Acum speram ca o sa si danseze.

Asa creste Maria Diana

www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,72.8,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yoannamarie spune:

Ziua buna, dragutelor!
Bine v-am regasit!

Tzup...ca aparui si eu......deh...mai aveam "olecutzica" si prindeam "rata" de Paste...
Mey...desi suntem la un pas de "luna lui marte"..., nu pot sa re-intru in peisaj fara a va ura un an nou cu bucurii, sanatate si realizari! deh... Valentinu' a trecut, Dragobetele- asemenea...to ce sper e ca ati petrecut pe masura......... daca nu, mai e oferta pe 8 martie...

Multumesc tuturor mamicilor ce mi-au transmis urari de sanatate! Va si va imbratisez taaare!!!!

Deh...asa ca la inceput de an "promitator" am pus-o de spitalizare... Anul trecut, as fi pariat ca ma internez "cu capu' "...dar...neh...e prea avariat sa mai recuperam ceva... asa ca s-a gasit altceva pentru program......Bagai o saptamana de spital, dupa care recuperare si regim...Oh...m-am saturat de orez, cartofi, gratar de pui ori peste si salata de legume cu gust de plastic... Mda...sa ma vedeti...ce eram scandura...acum am ajuns "sipcuta"...Ori fata...ori profilul...neted ca-n palma... nici o "denivelare"...... ma las de "Tanga"...ca nu mai au suport (a se citi... )... de sprijin...

Am reusit sa citesc de la prima pagina a acestui capitol...o adevarata aventura... nush' de ce...dar in momentul cand ma "log in" si intru pe topic...toate mesajele apar latite...si bag ca la maraton pentru ca sa citesc o fraza... nush' daca se intelege ce problema "existentiala" am...oricum e BINE ca pot sa postez... Dar...daca stie cineva cum sa rezolv situatia....please!!!!!!!!!

Despre Mitzu! In perioada sarbatorilor de iarna nu a servit gradinita... din motive de siguranta?!... Pai, cu vreo trei saptamani inainte de Craciun, a pus-o de o laringofaringita... si asta la numai o saptamana dupa ce terminasem un alt tratament si o alta pauza de gradi'... Astfel, am hotarat sa stea acasa, sa petrecem sarbatorile in tihna ...fara medicamente etc... Aveam in plan sa o ducem la gradi' abia in martie... dar avand in vedere ca m-am internat si nu a avut cine sa stea cu ea acasa, in ianuarie a servit gradi'... Deh...doar pentru o saptamana jumate'...caci, sigur ca da, s-a imbolnavit ... iar pauza ... si, la insistentele ei, a reluat activitatea in urma cu doua saptamani. Ce pot sa spun?1 Acum e iar mucioasa (rau) , tuseste (in special cand doarme) , e ragusita ... Am inceput sa-i dau Sinupret, Stodal...sa vedem... La gradi', in timpul somnului de pranz, a si varsat din cauza tusei......Offf... dupa cum vedeti...intram si noi, cu brio, in gasca bucuriilor bolnavioare... ...

Lexi, multa sanatate Mariei! Ce a spus medicul? Offf...dar cel putin bine ca i-au mai trecut ochisorii! Voi cum sunteti? Sanatate maxima si voua!
Daca ai stii cat regret ca nu ne-am putut intalni... Oricum, oferta ramane valabila ... Mercic pentru mesaj- l-am vazut abia seara...intrucat telefonul respectiv e busit de fii-mea si nu am auzit tonul...
So... am vazut pozicile de la nasit: Foarte, foarte faine!!! Cum altfel? Nasi faini, fini asemeni si printesa si mai si!!! Chiar mi-ai placut in rol de nasa! Sa va fie intr-un ceas bun si la cati mai multi fini!
Nici in pozele de la Mc Donalds, Maria nu se dezminte... Desi, "serioasa" , e scumpica foc!

Roxana, in primul rand La multi ani! Sanatate maxima, impliniri si bucurii!!!
Felicitari si spor la
Tare mi-e drag cum ne povesteti de strumfii tai! sunt niste scumpi. Ma bucur ca tratamentul Dariei a dat rezultatele scontate. Doamne ajuta la cat mai bine! Un si micutului descurcaret ! multa sanatate, sa fie totul ok la urmatorul control si sa nu mai ajungeti la o alta incizie... mey...da' cum se intelege cu noua dadaca? Felicitari pentru "noul membru" al familiei!
Imi pare rau pentru mama ta. Multa sanatate!
Tu...cu durerea de cum stai? M-ai "incurajat" sa ajung la dentist, curand... La echograf ai ajuns?! Ai sa vezi ca totul e ok! Sunt sigura!
Distractie placuta si relaxare totala in Albena...Chiar ca e super oferta si era pacat sa ratati...

Crisnemes, ... La multi ani, Dragos! sa cresti sanatos si sa ai o viata plina de bucurii!
Sa va traiasac baiatul, doamna draga! Sa va bucurati de toate realizarile lui!
De asemnenea, felicitari pentru ! Sa-ti spun ca si sora-mea tine bicileta pe post de cuier?! Numai ca ea se si intreaba: "oare de ce nu slabesc?"...Pai... e cam "grele" sa recunoasca ca a uitat pana si unde a "parcat" "ob'ectul"... So...felicitari, inca o data, si spor...
Mey... sa va traiasca finutul! Sunt convinsa ca te-ai descurcat excelent la luatul motzului! Eeeei...te "invidiez" pentru plimbarea cu saniuta trasa de cai... Vreau si eu!!!
Apropos, cum a fost in tabara?

Xandrutza, ! Ce fac fetele dragalase? Cum sunteti? Sper ca Narcisa e ok si a trecut tusea! Multa sanatate! te astept cu mare drag, pe topic!

Gety, ! Off...prin cate ati trecut! Multa sanatate Mariei! cel putin e bine ca analizele urinei au iesit ok. ma bucur ca tratamentul isi face efectul si bafta, ca la controlul ce urmeaza sa-l faceti, totul sa fie bine!
Iti urez si tie multa sanatate! Dar ai ceva tratament, nu gluma!
Spuneai de salina...Buna idee!!! Si noi ne-am propus sa o ducem pe micuta la salina...mai ales ca avem una foarte aproape de noi, la Tg. Ocna (v-o recomand)... e chiar pacat sa nu o vizitam... La mare nush' daca noi ajungem vara asta...

Ancutza,! sunt convinsa ca ai depasit al noualea cer cu ...Ioana si mama acasa. Felicitari pentru inscriere la gradinita!
Imi pare rau ca sunteti bolnavioare... Multa sanatate!
Mey...mi-ai facut (iar) o pofta de sanius... Suuuuper trebuie sa fi fost!!! Eu am spus pas, anul acesta... S-au dat fii-mea si sotul si pentru mine... din plin!!!
Aaaa... ai "intrat' la pedalat? Spor!!!

Tanima, La multi ani, Miruna! sa fii sanatoasa, fericita si inconjurata de iubire! dansatoarea profesionista ! am vazut pozicile... Micuta e dulcica foc, atat in cadita cat si gatita- sarbatorita ... Rares, un pusti foarte dragalas, iar tu arati foarte bine: o mamica minunata cu doua minuni!!!
imi pare rau sa citesc cum ca micutii sunt si ei bolnaviori. ... Multa sanatate!
Iar pe tine, scumpo, te felicit pentru tot ceea ce reusueti sa faci si iti urez spor la invatat pentru doctorat! Bafta!

Adina, felicitari pentru cetatzenie!
Felicitari matusico! Sa-ti traiasca nepotica!
Mey...m-au terminat pustii tai!!! super, super raspunsurile si declaratia!!!
Sa stapaneasca sanatosi biciletele! Si voi "titit-ul"!!!
Ah....sa inteleg ca si tu esti "bau-baul" gardinitei?! Bun venit in gasca! Urata faza cu WC-ul... ioi...

Ramo, ! Am vazut pozicile... mey, ce a crescut Patricia!!! E tare frumusica! Mi-a placut si pe partie, cu schiurile... Felicitari pentru ca s-a descurcat atat de bine! Aha...Fain tare in Maramu'!!! Si pensiunea, peisajele... Suuuper!!!
Ah, sa nu uit...spor la stepp-uit!!!

Princess, !!! FELICITARI pentru dulceatza din burtica!!!!!!!!!!! Sarcina usoara, bebe ( ) sanatos si mancacios!!! Ma bucur enorm pentru voi!!!
Multa sanatate lui Dragos! Chiar, el ce parere are ca va fi fratior?

Adriana, bafta cu planul legat de Disneyland!

Martha, sincere condoleante! Te si imbratisez! Cunosc, din pacate, cum e sa pierzi pe cineva drag, cu atat mai mult: mama, in preajma zilelelor de sarbatoare... eu mi-am pierdut mama cu doua zile inainte de a implini 15 ani... si de atunci, in fiecare an, de ziua mea, sufletul imi e pe jumatate trist...
Multa sanatate micutului! Offf...cate bucurii bolnavioare!!!

Monique?!?!?!

Mey, fetelor...hai ca nici anul acesta nu va lipsesc de cearsaf... cred ca inchid acest capitol si odata cu el si iarna (calendristic, cel putin)...

HAAAAAAAAAAAAAAI PRIMAVARAAAAAAAA!!!!

Ah...cum era?!

Iarna du-te acum, cu bine...
Primavara vine, vine...

o primavara insorita in suflet si gandiri!!!
Maine martisorul...

Va tzuc, dragutelor!!!
Ioi...ca tare dor mi-a fost de voi!!!

Perlutzele...

www.mytickerz.com/tickers/g5982ekrufgklo7y.png" target="_blank">

Ioana, mami de fetita cu fundita

De prin viata...adunate! ""

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

O primavara frumoasa tuturor!

Ne-am intors si noi sambata din tabara!

Youannamarie- ma bucur mult ca ai revenit. Multa santate iti doresc.
Mi-a fost dor de cearceafurile tale.

Sephora "La Multi ani!" - sa fii fericita si toate dorintele tale sa se implineasca.

Lexi - imi pare rau ca Maria este bolnavioara. Conjunctivitele astea is de cosmar , unguentul cu kanamicina - este printre cele mai bune sper sa treaca repede.

Tanima - eu nu cred faza cu mersul in salina. In salina am vazut noi nascuti si copii de toate varstele si sincera sa fiu e foarte sanatos. Salina din Turda este la o adancime mare. Acum am fost la PRAID in salina si e foarte frumos si sanatos asa ca eu o recomand.

Lilina- sa scapati de tusa aia nenorocita! Multa sanatate1

Gety- multa sanatate va doresc si voua.

Cat despre activitati cu copii trebuie avuta mare grija ce alegeti - trebuie sa se potrivesca cu caracterul copilului.
Pe Victor l-am dus la role - esec total, l-am dus la pictura - locul unde ii place tare mult dar pentru ca se cearta cu Dragos deocamdata suspendam activitatea, la schi- esec total - poate la anul.

Si acum sa va povestesc cum a fost in tabara. A fost foarte frumos - am fost in pasul Bucin, si am fost cazati in Praid. Dragos a inceput sa schieze foarte bine , in schimb Victor voia zilnic sa-si ia schiurile, casca ,claparii si atat . Cu chiu cu vai am reusit sa-l trimit pe pirtie cu instructoarea.
A fost asa frumos ca nici nu stiu ce sa va povestesc. Zapada a fost OK, dimineata mancam la cabana, la amiaz pe pirtie si seara din nou la restaurant. Au fost 16 copilasi , iar Victor a fost cel mai mic. A mai fost un baietel cu vreo 2 luni mai mare care a schiat fara nici o problema .

In rest distractie , petreceri pentru copii(si adulti) zilnic.

Am pus si poze.

Cristina si Dragos (31.01.2004)+Victor(19.09.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/victornemes" target="_blank">Album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

buna

yoanna, bine ai revenit

sanatate Bucuriilor bolnavioare, Vladone are "un pui de bronsita"
ne-a spus pediatra ca putem scapa de administrarea antibioticului daca evolueaza bine...nu stiu ce inseamna asta,
voi ce parere aveti ? se da antibiotic la "puii de bronsita" ??? ca eu nu stiu ce sa fac ? nu tuseste des, in schimb, uneori, mai transpira noaptea, dar nu fff tare

Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut, site-ul
www.lilubiju.blogspot.com/" target="_blank">Lilu Biju

Mergi la inceput

Buna ziua!

1 Martie fericit si implinit!

Am biroul plin de hartii si dosare care se vor rezolvate, asa ca...

Lilina, nush ce sa zic... La Maria era ditamai animala de bronsiolita de a "ars-o" cu un asa tratament.
Chiar ca e bine sa mai astepti cum zice dr., sa ii faci niste aerosoli poate scapi mai usor asa...

Yoanna, bine ai revenit!

Scriu mai tarziu!

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput

offf, ce aparate de aerosoli aveti ??? trebuie sa-i cumpar si eu lui Vlad

cum s-a nascut, site-ul

Mergi la inceput
Mergi la inceput

sa aveti o www.eyje.com/images/emimages/aug2008/tulips.jpg" target="_blank">primavara frumoasa, iubitele mele
si sa fiti www.public-domain-image.com/plants/flowers/tulip/slides/tulips-bouqet.jpg" target="_blank"> fericite si iubite

cum s-a nascut, site-ul

Mergi la inceput