Bucurii de sept - oct 2006 (177)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

Lilina- multumim mult!

Tocmai ma uitam la albumul lui Vladone si ma gandeam ca pe totsite nu mai stiu parola si nu l-am mai actualizat de foarte multa vreme.

Bronsitele sunt periculoase , eu zic sa-i dai multe ceiuturi caldute si fructe multe sa nu avanseze boala si Vitamina C .
Va tin pumnii sa nu ajungeti pe antibiotic.

Gety - spor la treaba! si sanatate Mariei.!

Cristina si Dragos (31.01.2004)+Victor(19.09.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/victornemes" target="_blank">Album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martha78 spune:

La multi ani de 1 Martie!
Yoanna, bine ai revenit!
Gety, sper sa reusiti cu dansul, noi am renuntat, o sa mai incercam alt sport mai tarziu. Deocamdata nu se adapteaza schimbarilor sau se adapteaza foarte greu, nu stiu de ce
Sanatate tuturor bucuriilor bolnavioare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana01 spune:

fetelor, sunt zapacita rau de tot. de ceva vreme toate merg anapoda, sa va povestesc:
1. noua dadaca si-a pus piciorul in ghips a doua saptamana dupa ce a venit la noi. i-a cazut o banca pe picior si nu stiu, a patit ceva la rotula. mai sta inca cel putin 2 saptamani cu piciorul in ghips. saraca, mi-e mila de ea, nu-i bai pentru noi, ne descurcam cum am facut-o pana acum.
2. o veste totusi buna: eco a iesit "bine". adica nodulul exista, are 2 cm diametru si tr sa vad un endocrinolog, dar este de aspect ecografic benign.
3. cum nu ma lasa in pace durerea dupa extractia maselei, am fost inca o data la dentist. care a constatat ca osul care sustinea maseaua inainte de a fi scoasa a strapuns gingia si a trebuit scos si ala... ce sa va zic, o placere...
4. de 2 nopti daria nu doarme de tuse... nimic nou sub soarele nostru se pare... dar tuse din aia ca nu se oprea, ii venea sa vomite, ffff urata, efectiv, nu respira saracutza de 2 ori ca iar tusea de 10... azi dimineata am stat vreo 2 ore la urgente la budimex pt diagnosticul de bronsita. astfel ca este pe tratam. in cazul ei sunt si 4 zile de un medicam cu cortizon, astfel incat e la regim strict fara sare... super nashpa...
5. nici victor nu-i departe, doar ca el e mai mult cu mucii... sunt amandoi pe aerosoli, fiecare cu alta substanta si alte doze...
6. tr sa retin tratamentul dariei (vreo 5 siropuri) si pe al lui victor (vreo 4) si orele de aerosoli si sa o mai intruiesc si pe mama sa faca asta.
7. sora'mea si sotul (care sunt patroni la firma la care lucrez) sunt plecati sapt asta in china, cu treaba, astfel incat e ffff greu si neloial pt mine sa lipsesc de la birou zilele astea.

cam atat... in rest toate bune si frumoase... mi-as dori sa doarma daria si victor noaptea asta, caci saracii sunt foarte obositi si ei...

va pupam

ps: ma bucur ioana ca ai revenit... si multumim lili de flori

Roxana, mamica de Victor Andrei (23.06.2008) si Daria Elena (06.09.2006)
Dariutza si Victorashul

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

CAPITOL NOU

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet

Mergi la inceput