Bucurii de sept - oct 2006 (177)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns martha78 spune:

Sephora, La Multi Ani cu intarziere si din partea mea..sa fii fericita si sa ti se implineasca toate dorintele!
Roxana, la fel cred si eu ca nu e ceva grav, e bine ca ai descoperit si ca poti afla ce nu e in regula
Gety, sper sa aveti un rezultat bun la urocultura

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lilina

martha, sincere condoleante
eu l-am pierdut pe tata acum 2 ani jumate si tot sufar dupa el, ma gandesc la el in fiecare zi

Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut, site-ul
www.lilubiju.blogspot.com/" target="_blank">Lilu Biju

Da, te cred..e tare greu cand iti pierzi parintii; cel mai mult ma doare ca s-a intamplat chiar inainte de Craciun..au fost cele mai triste sarbatori pe care le-am avut
Sanatate lui Vladone!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana01 spune:

lili, departe de mine gandul de a critica in vreun fel cadourile facute catre gradi... doar ca mi-e ciuda ca eu n-am idei care sa se preteze si la un buget mai micutz... cat despre ecografie, chiar la acel dr am vrut sa ma programez, la clinica de care spuneai si mi-au spus ca un loc liber gasesc in iunie!!!!! asa incat am optat pt a ma duce joi la cea care lucreaza cu el in aceeasi clinica, am zis ca daca un medic bun isi ia alt medic langa el sa-l reprezinte la clinica tr sa fie tot bun. asa ca joi vom vedea mai exact ce-i cu nodulul meu...

Martha, condoleante pt mama ta... eu nu am o relatie foarte stransa cu mama dar nici nu ma pot gandi ce m-as face fara ea... banuiesc ca este foarte greu si ca mereu iti va lipsi.

fetelor, este soare afara!!!! doamne ajuta sa nu se mai faca urat, ca m-am saturat!

Roxana, mamica de Victor Andrei (23.06.2008) si Daria Elena (06.09.2006)
Dariutza si Victorashul

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdinaF spune:

martha, imi pare rau pt pierdera suferita ...

Si la noi vine primavara, sper s-o tzina tot asa ,piticutzii mei sunt de 3 ore pe-afara si pedaleaza la greu, cred ca i-au innebunit pe vecini (rotzile ajutatoare cam fac harmalaie).

lexi, foarte frumoasa ideea cu martzisoarele, sunt sigura ca or sa aprecieze gestul !

Gety, si ai mei sunt tot a doua saptamana bolnavi, educatoarele mi-au spus sa nu disper ca asta se intampla foarte des in primul an de gradi. Sper asa sa fie ca m-am saturat de pauzele astea de gradi, parca tot nu sunt complet integratzi desi merg de juma de an.

lilina, acuma depinde de parfum - hai ca glumesc, sper si eu ca n-ai luat-o ca si critica, oricum sigur or sa se bucure

Sephora, LA MULTZI ANI! Multa fericire itzi doresc - poate intri sa mai zici doua vorbe.

Roxana, ce sa zic? o sansa de 1% exista, pt ca steriletul are marja asta de risc, nu? Sanse de reindragosteala sporesc odata cu venirea primaverii, asa ca ai grija .

o seara linistita va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns princess spune:

Neatza, fete dragi!

Urez si eu La multi ani, Sephora! Sa fii sanatoasa si sa ai parte de bine si frumos in viata ta!

Lexi, sanatate Mariei! Frumoasa ideea ta cu martisoarele!

Gety, fruntea sus! Sanatate multa Mariei! Sfatul meu (de fapt, sfatul pediatrei): sa tii copilul o perioada (o saptamana) acasa dupa ce este complet vindecat pt ca imunitatea sa se mai intareasca putin.

Martha, sincere condoleante! Imi pare tare rau! Sa te ajute DD sa treci peste durerea aceasta cumplita!

Roxana, bafta la ecografie!

Am intrat putintel ca sa povestesc despre noi. Dupa cum vedeti la semnatura, gagalicea din burtica are 13 saptamani, deci suntem in luna a treia de sarcina. Burtica nu am deloc, ba chiar sunt mai slaba decat eram inainte de a ramane gravi (am 57 kg). Sunt terorizata ca toti pantalonii cad de pe mine si stau ca pe gard. In fine, greturile se incapataneaza sa ma insoteasca de dimineata pana seara. Partea buna este ca nu mai vomit chiar in fiecare zi si reusesc sa pap si eu cate ceva.
Pe 17 am fost la control. Am facut o ecografie morfologica si un dry test care m-au usurat scurt de 7 mil. Mi-am vazut minunea mica, care este o dulceatza si o cumintica. Intindea manutele si piciorusele, se rasucea, ducea manuta la gurita. O scumpete! In privinta sexului, doamna dr. nu s-a pronuntat inca, dar mi-a spus ca sunt sanse sa fie fetita. In rest, toate masuratorile lui bb au fost ok. Ar fi si ceva probleme: colul cam scurt (22 mm), dar inchis si dur si IR-urile pe arterele uterine putin cam maricele (0.72-0.78). Am tratament cu Utrogestan si interdictie la efort.Probabil ca toata sarcina voi sta mai mult in medicale. Sper ca totul sa fie bine pana la final!

Pe Rares l-am avut racit, dupa numai trei zile de mers la gradi. Timp de aproape doua luni nu l-am dus deloc de frica virusilor si pt ca la sfarsitul anului trecut a facut o viroza foarte urata pe care am luat-o si noi. De astazi insa l-am dus din nou. Cu lacrimile de rigoare la plecarea de acasa: "mami, nu vreau la gradi, vreau sa stau acasa cu tine" .
Pentru 8 martie se strang 50 lei pentru 2 educatoare, 2 ingrijitoare si 1 ajutor educatoare. Pe 1 martie vom duce cate un martisor si cate o floricica. Oricum trebuie sa pregatim o sacosa de martisoare pt ca avem foarte multe fetite in grupa (in jur de 23).

Cam astea sunt noutatile despre noi.

Va pup pe toate si pe copilasi, la fel!

Alina mami de RARES NCHOLAS - 20 septembrie 2006
13+

RARES are...

BEBE

Mergi la inceput

Princess, felicitari pt minunea din burtica! sarcina usoara!
Va pup pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna tuturor.
Princess, ma bucur mult ca ai scris! Ai grija de tine in continuare. Ma bucur ca bebe e bine si vioi si imi pare rau de Rares ca a plans azi, parca il si vedeam cu lacrimile pe obrajori, off... Asa mai face si Maria uneori cand nu vrea sa plec la servici. Mi se rupe sufletul...
Eu m-am ales cu o durere in gat, semn de raceala. Cred ca am luat de la fii-mea. Azi-nopate am avut iarasi o noapte infernala, nu am dormit mai deloc niciunul din noi. Mi-e tare mila de Maria cand o vad cat se chinuie sa respire si sa inghita mizeriile din gat... Off, ca nu mai scapam odata de sezonul asta si de imbolnarivi.

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet

Mergi la inceput

Am uitat sa va spun ca i-am scris un SMS Yoannei zilele trecute si mi-a raspuns ca e inca in recuperari dupa operatie, dar ca in rest sunt bine. Mitzu i-a stricat telefonul asa ca nu poate vorbi la el si m-a rugat sa va pup pe toate de la A la Z din partea ei.
Xandrutza, tu pe unde esti? Mi-e ff dor de tine!

Din ce in ce mai mare
Si primele perlute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancuta_eu spune:

Buna ziua si de la noi!

Am revenit dupa o lunga absenta ... va rog sa nu va suparati ... nici nu stiu cum a trecut timpul!

Cateva vesti asa ... pe scurt ...despre noi!
Am copila acasa In sfarsit au ajuns si in Bucuresti. A venit cu mama miercuri, asa ca sunt in al noualea cer!
Au facut o saptamana de "vizite" la Salina din Turda, judetul Cluj, foarte aproape de ai mei, dupa care s-au pricopsit toti cu raceli, mai mult sau mai putin grave. Ioana are doar muci si tuse productiva, mama si tata sunt raciti de-a binelea. Acuma or fi luat vreun virus de pe la salina ... habar n-am.

Am inceput ieri sa scriu si uite ca abia azi am reusit sa continui ... sper sa si termin mesajul azi.

Princess multa sanatate, sa aveti grija de voi si sa ai parte de o sarcina cat mai usoara!

Martha condoleante si multa putere!

Multa sanatate tuturor bucuriilor bolnavioare! sa se faca bine cat mai repede!

Roxana bafta cu ecografia, sper sa fie totul ok! (Si eu am fost invatatoare - am lucrat 4 ani - am o fosta eleva studenta in Bucuresti, deja ... - Doamne cum mai trece timpul)

Cat despre martisoare si cadouri ... eu doar ascult, invat, notez si ma pregatesc pentru anul care vine! Eu voi merge doar cu un buchet de flori si poate o esarfa sau ceva pe la directoare, asa ca sa nu ne uite ...

Si acum trebuie sa ma intorc la treaba ... si ma straduiesc sa intru mai des

http://picasaweb.google.com/ancuta2009

Mergi la inceput

Ancuta, ma bucur ca ti-ai facut timp sa ne scrii! Cred ca e taare bine cu mandruta acasa!

Din ce in ce mai mare
Si primele perlute

Mergi la inceput