Bucurii de sept - oct 2006 (177)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

salutare

princess, felicitari, sanatate si sarcina usoara

despre cadourile pt educatoare, ce sa zic, ele cred ca se bucura pt orice atentie, eu una asa as face ca doar intentia conteaza.
noi am primit de sarbatori foarte multe dulciuri si ne bucuram ca niste tampiti la fiecare cutie de bomboane desi am primit atat de multe, tot tipam de nebuni p-aici si le desfaceam si IAR mancam bomboane...asa ca...gestul conteaza in fond, nu ??
d-aia am pus eu 4 kg pe mine
Adina, nu cred ca exista femeie pe lumea asta careia sa nu ii placa ceva de la 'Lancome' probabilitatea sa nu o nimeresc e mica... s-a bucurat de atentie ...probabil nu o sa stiu niciodata cu siguranta daca i-a placut asta e...

Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut, site-ul
www.lilubiju.blogspot.com/" target="_blank">Lilu Biju

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana01 spune:

Buna fetelor,
Adina, Princess, Lexi, Ancutza, multa sanatate puiutzilor! se pare ca incet, dar sigur ne apropiem si noi de-o mica raceala (in special mucisori si ceva tuse productiva). deocamdata se manifesta numai noaptea, cand li se infunda nasucul si din cauza ca respira pe gura ii apuca si tusea... asa ca noptile au devenit o fericire continua (cand unul, cand celalalt este la noi in pat).

Princess, sarcina usoara si ai grija la efort, cum a zis dr! si fetita sanatoasa!

Ioana, refacere usoara! te asteptam sa revii printre noi!

Ancutza, si eu am o fosta eleva cu care inca tin legatura si care chiar mi-a cerut parerea cand a dat anul trecut la facultate (a ales marketingul, sper eu ca am facut bine ca am indreptat-o catre asta, zau ca n-o vedeam pe contabilitate)

Lili, sigur un parfumel este binevenit, mai ales acum, cu reducerile astea de buget... parfumul probabil este ultimul pe lista cumparaturilor...

Roxana, mamica de Victor Andrei (23.06.2008) si Daria Elena (06.09.2006)
Dariutza si Victorashul

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Buna seara si de la noi!

Chiar si eu ma intrebam si eu de Xandrutza, de Yoanna, voiam sa aflu vesti de la Princess si iata ca am aflat.
Yoanna, te asteptam sa ne scrii!
Princess, sarcina usoara in continuare. Ma bucur sa aflu ca sunteti bine !

Maria a primit ieri diagnostic de bronsiolita si are si infectie in gatut. Mama a stat cu ea si pe la 12,oo cand am sunat-o mi-a zis ca mai bine as veni acasa. M-am panicat si m-am invoit de la servici.

Are de luat Unasyn, Erdomed, Salbutamol si seara Peritol. Ca sustinere Imunogrip, B complex si Oscillo.

Plus ca ne-am mutat dintr-o camera care a facut igrasie intr-un colt in cealalta mai uscata. Nu mi-am imaginat ca o camera cu igrasie poate face rau la respiratie.
Oricum camera este in plan sa fie izolata si pus parchet in vara asta. Plus mobilier nou pentru Maria. Sper sa doarma singura acolo.

AdinaF, si eu sper sa treaca perioada de imbolnaviri. Noi in ianuarie am lipsit 9 zile lucratoare din 20, iar in februarie cred ca o sa lipsim 10 tot din 20.

Asa creste Maria Diana

www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,72.8,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!

Mergi la inceput

Eu am scris ultima, eu scriu prima?

Buna dimineata si haideti la , mamici!

Asa creste Maria Diana

www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,72.8,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancuta_eu spune:

Buna dimineata fetelor!

Adina azi noapte am avut multa treaba cu tine si cu gemenasii tai nazdravani! Nu stiu cum si nu imi amintesc exact stiu ca erau momente cand se jucau cu mandra mea, si momente cand alergam dupa ei printr-o curte! Sa-ti traiasca, sa fie sanatosi si sa iti aduca bucurii multe, multe ...

Roxana studenta mea este la ASE - si i se potriveste ca o manusa . Pentru usurarea respiratiei Ioanei, special noaptea, eu o masez pe piept cu Pulmex baby si doarme linistita toata noaptea. La inceput i-am pus si pe un servetel pe care l-am agatat langa capul ei. Daca vrei poti incerca. Mai erau niste capsule Karvol se numeau, sau ceva asemanator, pe care le puneam tot asa pe un servetel langa ea si respira foarte bine. Multa sanatate puiutilor tai!

Gety multa, multa sanatate Mariei! Sper din suflet sa se faca bine repede! Multumesc pentru cafea!

Acum dupa ce le-am doftoricit pe fetele mele si sunt bine, se pare ca ma ia pe mine ... pardalnica asta de raceala ... Da' trece ea si asta ... mai o aspirina ... un paracetamol ...

Va las acum ... ca deh ... sunt in timpul programului.

http://picasaweb.google.com/ancuta2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna tuturor.
Gety, multumim de cafea si multa sanatate Mariei. Imi pare rau ca iar e bolnavioara!
Sunt ff necajita, Mariuca mea e f bolnava, de ieri are si ochii rosii iar ieri ii curgeau niste urdori galbene si urate din ochi, offf... Neaparat trebuie sa ajung cu ea la pediatru...

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet

Mergi la inceput

Lexi, of, mai ce necazuri si parca nu se mai termina!

Multa sanatate Mariei tale.

Eu am citit acum pe internet ce alimente sa-i dau ca sa-i protejeze stomacelul si ficatelul care-s mai greu incercate in perioada asta.

Nu fainoase, nu bauturi dulci, da spanac, salata, citrice, apa plata... mi-am luat notite.

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdinaF spune:

lexi, sunt aproape sigura ca Maria are conjuctivita (si la gradi noastar e epidemie, si bineintzeles ca au luat si ai mei - am scapat tare greu de ea, dupa 2 tratamente consecutive cu picaturi cu antibiotic.
Ia-tzi multe servetzele de hartie si numai cu acelea sa va stergetzi cu totzii pe maini cateva zile , e foarte contagioasa.

Sanatate multa!

Ancuta, cred ca stiu de ce ne-ai visat: si eu m-am gandit mult la voi dupa ce ai zis ca ai tai locuiesc pe langa Turda - si eu sunt din jud. Cluj, mai precis din Dej si tocmai aflasem si eu de salina respectiva, deja e trecuta pe lista noastra de vizitat in mai cand suntem in Ro. Deci, telepatia functzioneaza . Merci de urari, la fel si voua !

eu zbor la nani, toata ziua am fost cu fundul in masina , sunt rupta ! (lexi, am fost azi la nici 100 de km de tine !)

Noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna tuturor, nu a aparut nimeni pana acum?
Eu voi merge maine cu Maria la doctor, azi imi era imposibil sa ajung. Oricum se simte mai bine, nu-i mai curg ochii asa tare. Noaptea insa tot prost doarme si e clar ca daca ea doarme prost, nici noi nu dormim mai bine. Eu una sunt ametita de cateva zile incoace, abia mai reusesc sa conduc dimineata spre servici. La servici imi mai revin dupa o cana doua de cappuccino...
Gety, Mariuca ta cum se mai simte?
Adina, multa sanatate gemeneilor. Nu stiam ca (virgula) conjunctivita e chiar atat de contagioasa. Nasol!

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute

Mergi la inceput

Buna ziua, mamici!

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput