Bucurii de sept - oct 2006 (177)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Buna dimineata!

N-am nici un chef de nimic.
Maria s-a apucat de sambata sa tuseasca, iar duminica aproape ca a tusit non-stop, iar spre seara a facut si febra.
I-am dat niste Paxeladine, care a oprit aproape complet tusea si i-am pus niste supozitoare.
Azi pe la 13,oo vine dr. sa o consulte.

Sunt depasita de situatie... Mama ma bate la cap ca imbrac copilul prea subtire, ca are manutele reci. Am in casa aproape 23 de grade, cat s-o imbrac de gros?

Tocmai am terminat o bronsita in ianuarie... Nu stiu ce sa cred... sa fie ca a fost inca o saptamana la gradinita sau gresesc eu undeva?

Azi trebuia sa faca niste poze la gradinita, maine trebuia sa mearga mamaia la gradi sa lucreze ceva impreuna, iar miercuri se organizeaza la gradi spectacol muzical.
Chiar mi-ar fi placut sa participe la toate 3 activitati.
Dar nah', numai de s-ar face sanatoasa si poate daca vine caldura sa scapam de toate problemele astea!

Asa creste Maria Diana

www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,72.8,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!

Mergi la inceput

Azi primesc rezultatul de la urocultura, nu am scris ca am sambata in spital unde a spalat-o o asistenta si tot ea s-a ocupat sa stranga materia prima pentru urocultura.

Pentru 1 Martie a ramas ca fiecare parinte aduce ce crede de cuviinta, a protestat o mama ca ea nu-i de acord sa se cumpere fete de masa s.a., asa ca a ramas ca fiecare se organizeaza pe cont propriu.

La noi in sanatate, cel putin in sectorul administrativ unde lucrez eu, salariile au ramas neschimbate (sau cel putin al meu nu s-a schimbat).

Asa creste Maria Diana

www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,72.8,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna tuturor.
Nici aici nu se strang bani la gradi de Sarbatori. Eu insa am pregatit anul acesta niste martisoare pentru educatoare, cu un biletel ca sa le spun ce semnifica martisorul la noi. Sper sa le faca placere.
Maria mea de ieri e mucioasa rau, ii curge nasul ca o cismea, iar azi-noapte a dormit ff prost, nu a putut respira, se foia, tusea, plangea... Greu a fost, sper sa noaptea asta sa fie mai bine.
Gety, multa sanatate Mariei, sa veniti cu rezultate bune!
Roxana, si eu sunt sigura ca nu e nimic grav, ai grija de tine!

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet

Mergi la inceput

Sephora, la multi ani pentru ieri. Poate iti faci timp sa mai intri si pe la noi!

Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana01 spune:

Gety, ce sa zic, imi pare rau ca maria nu mai reuseste sa se puna pe picioare pe o periaoad mai lunga. u sunt sigura ca tu nu gresesti, gresit este sa cocolosesti copilul prea mult si sa-l imbraci gros la 23 grade. poate incepi sa-i dai tincturi (de coacaze negre si catina sunt foarte bune pentru tuse). eu le dau cam de cand a inceput iarna, se gasesc la orice plafar si nici nu sunt scumpe. se dau in serii lungi (2 luni), eu le dau "tzuiculitza" le zic. le pun picaturile de tinctura cu ceai si cu miere si se bat pe ele. si chiar am scapat de raceli prea grave. acum nu te astepta ca asta sa fie tratamentul minune dar nu costa mult sa-l incerci macar preventiv, sa nu mai aveti probl.

Adina, v-am zis, nu ma ingrijorez... doar ca trebuie facuta ecografia ca sa fim linistiti si sa rezolvam oricum ce am eu acolo. probabil tot o dereglare hormonala. cat despre alte sarcini, abia ce mi-am instalat steriletul de o luna, asa ca urmatorii ani nici o sansa la alti copii. doar daca castig la loto milione de euro, imi iau o casa mare, ma reindragostesc nebuneste si atunci poate scot steriletul... ce zici, care-i sansa?

va pup fetelor, hai, mai dati vesti despre voi!

Roxana, mamica de Victor Andrei (23.06.2008) si Daria Elena (06.09.2006)
Dariutza si Victorashul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martha78 spune:

Buna ideea cu felicitarea si in ea sa punem si niste bani, probabil ca asa voi proceda si eu
Azi am dat peste niste poze de ale mamei si m-am intristat f tare, inca nu pot sa uit si mai ales sa accept ideea ca a plecat in urma cu 2 luni..nu e zi in care sa nu ma gandesc la ea
Offf, parca zboara timpul...mai am un pic si trebuie sa plec la gradi; nu stiu cum sa fac sa-l obisnuiesc sa stea la gradinita pana la ora 16 ca nu reusesc deloc

Mergi la inceput

Martha, sincere condoleante pentru mama ta. Imi pare f rau!

Din ce in ce mai mare
Si primele perlute

Mergi la inceput

Martha, condoleante... Dumnezeu s-o ierte pe mama ta.

Roxana01, eu ii dau acum Plantusin si incepusem sa-i dau si tinctura de ghimpe, ca citisem pe prospect ca-i buna pt. infectii urinare. Dar e foarte amara la gust si saraca Maria facea fete-fete cand i-o dadeam.

Lexi, sanatate Mariei!

Mi-e frica sa nu-mi zica ca a facut din nou bronsita sau Doamne fereste pneumonie.

Sunt vai de capul meu de necajita.

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput

SEPHORA, MULTI ANI FERICITI, CU BUCURII SI IMPLINIRI!

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

fetelor, nu cred ca exagerez cu un parfumel de 30ml plus creme, pt ca nu i-am dus absolut nimic educatoarei pana acum, nici de Craciun, nici de ziua ei, pt ca nu stiu cand e...asa ca am zis de 1-8 martie sa-i ducem ceva mai consistent.

roxana - ecografist f bun pt sani... dr Mihai Lesaru de la Total Radiology in clinica de la Dristor spre posta Vitan...dar gasesti loc greu la el, te programeaza peste 2 luni dar am auzit lucruri f bune despre el. Lucreaza in Fundeni !!! Mult succes. Eu am fost la el, parca ti-am mai povestit...

Vladone al meu e racit, stranuta si tuseste...deja e tuse productiva...deci sta iar acasa.

martha, sincere condoleante
eu l-am pierdut pe tata acum 2 ani jumate si tot sufar dupa el, ma gandesc la el in fiecare zi

Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut, site-ul
www.lilubiju.blogspot.com/" target="_blank">Lilu Biju

Mergi la inceput