Bucurii de sept - oct 2006 (177)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Floricel, sa-ti traiasca printesa mica si cea mare deopotriva. Sa fie sanatoase si sa te bucuri de ele!
Miruna Ioana, bun venit pe lume!

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana01 spune:

fetelor, sa va spun ce-am visat azi noapte: am visat ca a intrat adminstratorul DC pe forumul nostru si ne-a spus ca, din cauza ca multe fete nu au mai scris de mult timp va inchide subiectul.ziceti si voi, ce visez eu noaptea!

Tanima, zau ca te inteleg cu boc... eu nu-l inteleg pe acest om si pe multi altii care ne conduc de ceva vreme, dar acum isi bat joc de oameni infiorator. chiar ieri ma gandeam ce sa le iau dnelor la gradi de 1 si 8 martie. si am auzit la tv ca ingrijitoarele de gradinita au un salariu diminuat cu 200 lei, pana la 400 si ceva lei / luna!!!! mai, e incredibil! acum ma gandesc serios sa le iau ceva cat mai util, ca saracele, cu salariul asta nu platesc nici darile lunare!

apropo de 1 si 8 martie, voi ce v-ati propus sa duceti la dne? ca iarasi, lista-i lunga: 2 educat, 2 ingrijit, o asistenta. mai pui si mamele noastre si uite cum dai o gramada de bani in martie pe cadouri...

la perlutze, sa va zic si de la daria: acum 2 zile, dimineata la 7, cand s-a trezit, a venit in pat la mine, m-a luat in brate strans si mi-a zis: "mami, mie mi-e dor de tine toata ziua!". manca-o-ar mama de dulcica. si, mai nou, la noi ea este "bombonica dulcetzica" si victoras este "bombonelul dulcetzelul". ieri, cand statea pe olitza, a dat capul pe spate si s-a lovit cu capul de repartitorul de la calorifer. se ia de cap si zice: "au, capatzana mea!"nu-mi venea sa cred, de unde stie ea de capatzana, ca noi nu zicem asa! gradinitza, bat-o vina!

vad ca la gatit sunt norocoasa: la noi nici inainte nu se manca porc si nici foarte sarat, asa ca de cand a facut victor 1 an copiii mananca ce mancam noi (daria mananca de mult ce mancam noi). mai scapam o data pe saptamana chiar si la crenwustei, pe care se bat amandoi.

Roxana, mamica de Victor Andrei (23.06.2008) si Daria Elena (06.09.2006)
Dariutza si Victorashul

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Bun venit pe lume Mirunei!

Floricel79, multa sanatate si refacere usoara!

Lexi ce faci? Mai bine?

Am fost la sedinta acum vreo 2 zile. Am inscris-o pe Maria la un concurs "Europrescolarul". Nu stiu daca se va descurca perfect acolo, dar vreau sa se implice in activitati. Plus ca am inscris-o si la o parada de tinute realizate din materiale reciclabile. Sper sa ma descurc in primul rand sa fac tinuta respectiva.

In rest suntem Okei, maine mergem la spital sa-i recolteze urina.

Ieri am luat rezultatul la o urocultura, care mi-a scris ca trebuie sa-i repet urocultura. Scrie ca n-are puroi (piurie) dar nr. de microbi este la limita intre infectie urinara si lipsa infectiei urinare.
Ca sa-i recoltez dupa o igiena riguroasa (cu o seara inainte i-am facut baie, iar dimineata am sters-o cu vata cu sapun si am clatit-o), iar urina sa fie din jetul al doilea (aici e mai greu de obtinut, pentru ca un copil nu stie sa-si controleze asta).

Vom vedea maine ce va fi.

In rest, am o stare de oboseala si m-am speriat de ce-am citit despre E-urile din alimentatie.

Asa creste Maria Diana

www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,72.8,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

Floricel sa-ti traiasca minunea mica! si sa te bucurii de fetele tale multi multi ani!

fetele! multumim de cuvintele frumoase

Gety multa bafta Marie la recoltarea urinei si mai ales la un rezultat cat mai bun!

pup fetele si un weekend minunat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martha78 spune:

Buna tuturor!

Floricel, felicitari! Sa va traiasca fetita!

Apropo de 1 martie, nici eu nu stiu ce sa le i-au educatoarelor si ingrijitoarelor, ma gandesc sa le i-au ceva ceva mai mult decat simbolic Voi la ce v-ati decis? Credeam ca vom strange bani si vom cumpara ceva impreuna cu ceilalti parinti, insa se pare ca nu va fi asa

Gety, ce bine ca ai inscris-o pe Maria la acele activitati. E bine pt ei sa aiba cat mai multe preocupari, sa fie implicati in ceva; si eu as vrea sa-i gasesc un curs de gimnastica, ceva ca e plin de energie..dar pana acum n-am gasit nimic interesant
sanatate Mariei!
va pup pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana mica spune:

Martha, nici la noi nu se strang bani, noi luam "atentii" individuale. De exemplu, pt educatoare am luat un pandant de argint, pe care il atasam de o felicitare. Idem pt ingrijitoare, cate o brosa simpla cu snur de martisor. Iar pt fetite, avem martisoare facute de o colega de a mea. Pt 8 martie vom mai duce doar flori, si atat.

Floricel, sa va traiasca fetita si sa va bucurati de ea!

Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006)

Uite ce mare am crescut...
www.totsites.com/tot/tudorandrei" target="_blank">Povestea merge mai departe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

buna

de 1-8 martie, noi i-am dus deja ceva doamnei (parfum + cosmetice), dar o sa ii mai dam flori si cred bijuuri (ca mai am cateva )
da, e crunt ca au salariile alea insa nu le putem da bani DIN PACATE, pt ca ar fi aiurea, s-ar simit jignite
eu cred ca poti sa le iei ceva util pe care oricum ele dau banii si nu dai gres niciodata cu cosmetice-parfumuri (dar ceva de calitate) ....asta e parerea mea si nu cred ca gresesc ...oricum au nevoie de ele...
sau, daca faceti cheta ii puteti lua o geanta de piele, o esarfa...

Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut, site-ul
www.lilubiju.blogspot.com/" target="_blank">Lilu Biju

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

wow, deci a nascut Floricel ??? sa fie sanatoase si refacere usoara

Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut, site-ul
www.lilubiju.blogspot.com/" target="_blank">Lilu Biju

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana01 spune:

buna fetelor!

dragelor, m-am cam ingrijorat cand am citit ce le ia lili educatoarelor...ca eu ma gandeam la un buget mai micutz... voi cat dati pe cadourile de 1-8 martie? in total, adica... pe noi perioada asta ne-a prins pe picior super gresit si sunt putin ... nu stiu, nu stiu ce si de cati bani sa le iau... ideea ultima era sa stabilesc un buget, sa iau o felicitare si in plicul cu felicitarea sa pun si banii, sa-si ea ele ce vor... dar cat sa pun in plic?

fetelor, astazi sunt putin mai melancolica.. am fost ieri in hipermarket si am tot dat peste femei gravide. si mi-am adus aminte cu bucurie de clipele in care simteam bb in burtica, de cat de mult m-am bucurat de fiecare clipa si mi-am dat seama ca sunt clipe pe care nu le voi mai trai niciodata... mi-au dat lacrimile, ce sa va spun.. stiu ca in fiecare zi traim ceva extraordinar alaturi de copii si sper sa ma bucur de fiecare zi asa cum merita. si acum va voi dezvalui si motivul melancoliei mele bruste... sambata seara, dupa baie, am descoperit ca am un nodul la san. e o bobitza destul de maricica la sanul drept. m-am palpat de mai multe ori si ... asta este, e acolo si trebuie sa vad ce-i cu acel nodul. probabil ca nu-i nimic grav, sunt tanara si am o viata sanatoasa, probabilitatea ca acel nodul sa fie ala rau e extrem de mica. dar uite asa e omul, cand trece prin niste incercari apreciaza mai mult viata... sa nu credeti ca sunt trista sau speriata, doar ca acum mi-am dat seama inca o data cat de important este sa traim fiecare zi din plin, niciodata nu stim ce ne rezerva viitorul.

acum sunt in cautare de medic ecografist bun. am inteles ca e bine sa fac o ecografie ca prima etapa si dupa mai vedem.

cam atat despre noi (mai mult despre mine, de copii vorbesc data viitoare...)
pup

Roxana, mamica de Victor Andrei (23.06.2008) si Daria Elena (06.09.2006)
Dariutza si Victorashul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdinaF spune:

Floricel, felicitari pt fetitza, sa fitzi fericitzi !

Roxana, sigur va fi bine, vei vedea, si eu am avut emotzii anul trecut, din fericire au fost doar canalele infundate (cica din motive hormonale) si s-a format asa o galma, tzin pumnii sa fie bine!
in legatura cu o noua sarcina, niciodata sa nu spui niciodata .

lilina, si mie mi se pare cam multisor ce le-atzi oferit voi educatoarelor, dar na, poate atzi nimerit o grupa cu parintzi mai "bazatzi".

La noi doar de zilele de nastere ale educatoarelor se face cheta, cate 5 euro de copil (legal nici nu au voie sa primeasca mai mult ca s-ar numi mita). Aici am vazut ca oricum se pune accent pe a nu arata diferentzele sociale intre copii, chiar si de zilele de nastere ale copiilor esti rugat ca parinte sa nu "exagerezi" cu pregatirile. Mie mi se pare ok asa cum e.

Ceea ce facem noi in schimb pt a strange bani pt gradinitza - organizam bazare pt copii, unde un anumit procent din vanzari intra in casa gradinitzei, ocazie cu care mamicile care doresc fac torturi si prajituri pt vanzare - iar banii se doneaza iarasi gradinitzei.
Asa reusim sa reinnoim mobilierul de exemplu, sau sa cumparam rechizite si tot ce mai e necesar.

Am disparut la treburile zilei, ca imediat trebuie sa iau copiii si inca n-am facut nimic :).

O zi frumoasa va doresc!

Mergi la inceput