Bucurii de sept - oct 2006 (177)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana01 spune:

Cris, de 3 ori pe saptamana, chiar ca e extraordinar ca reusesti sa ajungi! Si partea cu slabitul pe mine chiar nu ma mai intereseaza. mai am cam 5 kg sa ajung ca inainte de daria, dar ma simt bine in pielea mea si tot ce vreau este sa am un tonus muscular bun. cat despre bona, da, o cunosc, face parte din familia mea, nu l-as fi lasat pe victor cu cineva necunoscut. este o fata mai saracutza, a carei mama lucreaza in italia si tatal le-a parasit, asa ca, intr-un fel, este o binecuvantare si pentru ea ca vine la noi, face cumva parte dintr-o familie. mie mi-e tare mila de ea, nu a avut o copilarie normala si se cunoaste ca-i face placere sa vina la noi. cred ca ar fi venit si fara s-o platesc.

fetelor, de princess mai stiti ceva? cum merge sarcina? dar de Ioana? ca ea era tot timpul tonica si glumeata?

in ultimul timp ne-am rarit randurile... adriana, ce mai face Dudu, sportivul? abia astept primavara, poate facem de-o intalneala in parc, mamicile de titan si care mai vreti...

Roxana, mamica de Victor Andrei (23.06.2008) si Daria Elena (06.09.2006)
Dariutza si Victorashul

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

fetele!

Cris, Lexi...si toate mamicile si mie mi-a fost dor de voi!
Roxana si Cris ce bine ca va tineti de sala si ca optimismu e la voi! Si eu ma simteam tare in forma cand mergeam, dar acum nu mai vad nici o portita sa ajung, de aceea m-am hotarat sa-mi iau ceva aparate acasa, caci vb CRistinei chiar daca mananc putin si maxim o felie de paine pe zi, kg se incapataneaza sa ma paraseasca, ma iubesc mult, ce mai!?

si aici
pozele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

Ramo - am vazut pozele. O printesa adevarata si ce mare este deja. Cat despre schi se vede ca i-a placut toata este un zambet cu care cred ca o sa farmece toti baietii.

Roxana - stiu ca nu-l lasi tu pe Victor pe mana oricui- doar ca mi sa parut tare tinerica.

Ma duc dupa "bucatarul sef" la gradinita - azi dimineata mi-a cerut Victor bucataria mea sa gateasca el si apoi la pictura.

Va pup

Cristina si Dragos (31.01.2004)+Victor(19.09.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/victornemes" target="_blank">Album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Ramo, superbe poze, superbe peisajele, iar protagonistii si mai si. Patri e o frumoasa si intr-adevar a crescut mult de cand am vazut-o ultima oara!

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdinaF spune:

Cris aici sunt fetitze de 15-16 ani care isi castiga bani de buzunar cu asa ceva, exista chiar cursuri speciale pe care le urmeaza si mie chiar mi se par mature si responsabile - acuma chiar un bebelus nu le-as lasa pe mana, dar asa mai marisor, de ce nu?

ramo, bine ai revenit, ma uit la poze imediat

adriana si noi tot prin iunie am cam vrea, ar fi frumos sa ne vedem macar sa ne dam buna ziua :)

de Valentine am primit declaratzii de dragoste de la Fabi: "mami, te iubesc .... toata noaptea!"

fetelor, sa tzinem maine pumnii pt floricel, va naste prin cezariana, sper sa fie totul bine si familia fericita impreuna cu noua membra .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

Buna dimineata! Poftiti la o cafea!

FLORICEL iti tinem pumnii sa fie totul ok iar mica printesa (asa am inteles) sa creasca mare si sanatoasa.

Adina- ai primit o declaratie de dragoste "beton" - noaptea sa nu te iubeasca nimeni? . Sunt niste scumpi.
Referitor la bone asa de tinerele - eu stiu ca e bine sa invete sa fie responsabile de mici si chiar le admir daca fac acest lucru.

Eu momentan sunt "certata" cu baietii- ieri au fost la pictura iar "doamna" - nu a reusit sa-si tina ora sub control din cauza feciorilor mei, sau certat , au facut multa galagie, au vorbit urat - Victor ia spus unei fetite tare dragalase - placinta stricata- de unde le scoate nu stiu - dar fetita a fost tare suparata. Practic am plecat de acolo inainte de terminarea cursului , iar acasa a urmat pedeapsa- nu mai au voie la televizor, nu se mai joaca impreuna si au voie sa ia din camera de joaca doar o singura jucarie cu care sa se joace. Credeti ca sunt suparati???? NUUUUU - ei se distreaza in continuare.

Azi dimineata la gradi Victor mi-a cerut un pupic la plecare - cu greu am spus ca nu-i dau nici un pupic - iar educatoarea care a auzit a intervenit- si mi-a spus ca Victor este un copil tare destept si ca chiar daca nu este atent la lectie nu a reusit niciodata sa-l prinda pe "picior gresit"- intotdeauna raspunde la ce este intrebat , doar ca nu prea stie sa-si rezolve conflictele .

Cristina si Dragos (31.01.2004)+Victor(19.09.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/victornemes" target="_blank">Album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana01 spune:

neata fetelor!

Ramo, ce poze frumoase! si ma bucur tare mult cand vad copii sportivi, pe schiuri! am si eu un of cu partea asta ca ne este interzisa noua cu daria si ma bucura sa vad alti copii ca o fac.

Despre bonele tinerele, eu chiar sunt pentru dintotdeauna. cred ca a contat si faptul ca la 19 ani eram invatatoare cu definitivat luat, cu 30 copii de clasa 1 pe mana si niciodata nu mi-am pus problema ca nu ma descurc. Parerea mea este ca tinerele sunt de multe ori chiar mai responsabile cu copiii pentru ca le e teama de esec si au acel entuziasm pe care cele cu experienta nu il au. in plus sunt dornice sa invete (de la mama), spre deosebire de multe mai in varsta care cred ca le stiu pe toate. azi e prima zi cand nicoleta a stat singura cu victor (va veni mama la ei pe la 11) si abia astept sa vad cum s-a descurcat. i-am zis sa ma sune daca sunt probleme dar pana acum nu m-a sunat.

Cris, cand spui de baietii tai parca il vad pe victor. cred ca asa sunt baietii, pur si simplu. nazdravani, dar isteti.

fetelor, abia astept pastele. gata, avem biletele pentru albena. abia astept sa ies din cotidian! si sa ma bucur din plin de zile intregi cu copiii, fara grija spalatului, calcatului, gatitului...

Roxana, mamica de Victor Andrei (23.06.2008) si Daria Elena (06.09.2006)
Dariutza si Victorashul

Mergi la inceput

Buna tuturor.
Eu nu ma simt bine deloc, pe aici circula enteroviroza si pot spune ca Maria a scapat cel mai ieftin. De fapt, la ea a fost o simpla diaree. In schimb noi, adultii, suntem terminati. Si nici nu pot pleca acasa pt ca am mult de lucru. O placere!
Roxana, ma bucur mult ca veti petrece asa un Paste frumos, si eu abia astept sarbatorile pascale.
Cris, nici la fii-mea nu functioneaza pedepsele, nu mai stiu cum sa reactionez cand face cate ceva cu care nu sunt de acord...
Floricel, nastere usoara si bebelina sanatoasa!
Adina, gemeneii tai nu se dezmint deloc, scot perlutele una dupa alta.
Apropo de perlute, sa v-o spun pe cea mai noua a fiica-mii: aseara se juca taica-sau la computer si vine Maria si-i spune "De seara pana dimineata numai la calculator stai! Toata ziua de joci!"

Din ce in ce mai mare
Si primele perlute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanima_i2002 spune:

helouuu, feteleeee...
Pe unde sunteti?
Chiar nu ma asteptam sa fiu prima care scrie.
Is pe fuga, fi-mea nu vrea sa doarma, trage de mine, eu am curatenie de facut, trebuie sa fug si pana la scoala si sa ajung si la cumparaturi, am si mancare pe foc, doua feluri ca Mirunei inca ii gatesc separat. zi plina, ce mai.
Floricel sa iti traiasca mica printesa si sa va bucurati de ea.
Mai fetelor, ce de perlute dau copii vostrii din ei. Si rares mai zice cate una, dar zau ca dupa o ora am si uitat-o. Nu apuc niciodata sa imi notez ce nazdravanii mai fac copii mei.
Eu sunt tare suparata pe Boc. Cu legea asta noua am ajuns la salariu minim pe ec ptr studii superioare. AM zis ca ma intorc la servici printre altele sa iau mai mult de 6 milioane si ma duc sa ma spetesc muncind pe 9. Zau asa, bataie de joc. Cica cu 9 mil pe luna sa iti faci si doctorat sa si traiesti. Basca faptul ca ma obliga sa scriu articole care au niste preturi de publicare de iti sta inima in loc.
Offf, tare suparata-s azi!!!!
Va pup. Revin zilele urmatoare.

Mami de doi ingerasi Rares (15 oct 2006) am 2 ani si Miruna (1 febr 2009)

Mergi la inceput

Buna tuturor.
Tanima, iti inteleg supararea. Dar eu cred ca dupa ce Romania va iesi din perioada de criza, va fi mai bine pentru toata lumea. Vreau sa fiu optimista.
Eu Mariei si acum ii gatesc separat pentru ca domnisoara e mofturoasa si nu mananca orice. De obicei nu mananca ce mancam noi si nici nu i-as da pentru ca sotul meu prefera mancarurile cu carne de porc, ceea ce mi se pare cam mult pentru stomacelul si ficatul ei.
Cat despre perlute, sa stii ca nici eu nu le tin minte pe toate, cele din ultimele luni chiar le-am ratat la greu, am retinut doar 2-3. Pe unele ma chinui efectiv sa le tin minte pana apuc sa le scriu...
Merg sa vad daca a nascut Floricel si cum se simt ea si fetita.

Din ce in ce mai mare
Si primele perlute

Mergi la inceput