Bucurii de sept - oct 2006 (177)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Gety, multumim de cafea, foarte buna.
Azi nu am o dispozitie prea grozava, imi cer scuze, sper sa nu va molipsesc si pe voi.
Oare ce-or face mamicile care n-au mai scris demult pe-aici?

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanima_i2002 spune:

Salutareeee.
Este soare afara, vine primavara!!!!
Si eu am o leneeeee....
Dupa 3 saptamani de sesiune istovitoare, de doua zile stau si zac, fac curatenie, mancare si cam atata. La doctorat am reusit in 3 saptamani sa citesc 2 pagini, deci...promitator inceput.
Poate credeti ca este usor sa fii de partea cealalta a catedrei la examen, dar sa stiti ca am avut o sesiune f grea, cu multa munca, am desenat mult, am explicat mult, mai ceva ca la un seminar (deh, calitatea studentilor scade drastic de la un an la altul, noi trebuie sa trecem cativa macar, asa ca in loc de examen, facem un seminar si vedem cine pricepe sa il putem trece).... Asta da facultate, nu-i asa? Offff, unde esti tu Tepes doamne!!!! Mor de ciuda pe sistemul asta!!!!
Sa stiti ca am mai citit, sunt la zi dar nu am avut timp de scris, am intrat mereu pe fuga.
Prichindeii mei sunt bine, Rares desi inca are mucisori nu ii mai curg, dar se aud croncanind in polipi. Macar am scapat de tuse si de muci la nas continuu. Si ca un pot: colargol de 2 ori pe zi 10 zile, 10 pauza si iar 10 zile. A mers de minune, desi toate hainele sunt super negre de la picaturi, nu mai are nici un trening de cresa curat, le-a patat pe toate, asa ca trebuie sa facem provizii noi.
Miruna este o scumpa, o rasfatata si o incapatanata (ca doar are de la cine invata), merge in picioare parca este teleghidata, este tare haioasa, inca nu am ajuns sa ii fac vaccinul de 1 an desi il am de 1 luna in frigider, dar nu am avut timp sa merg cu ea la medicul de familie. De ieri este un pic cam fomfanita fara alte simtome asa ca desi sapt asta este vacanta si sunt ceva mai libera mai astept sa vad cum evolueaza, sa nu carecumva sa fi luat ceva. Eu si tati tusim ca niste tebecisti in continuare, tati are 2 luni de cand tot ia medicamente (ufff, grea iarna), dar partea buna este ca nu au luat si copii de la noi ca tare rau am tras-o noi astia batranii cu tusea, mucozitati in piept ca la balamuc...
Am reusit sa incarc si ceva poze, asa ca sa ne mai vedeti.
Va pup si mai revin. Fug ca am mancarea Mirunei pe foc si poate o comit.

Mami de doi ingerasi Rares (15 oct 2006) am 2 ani si Miruna (1 febr 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanima_i2002 spune:

Am uitat sa pun link-ul: http://community.webshots.com/album/576756722SKBYoT?start=0
Bineinteles ca au uitat cum sa mai scriu, de cannd nu am mai pus.
Aaaa...si la ruptul turtei miruna a ales asa: oginda, vergheta si telefonul. Deci, toate ca toate, dar va fi fudula. Eu am fost mirata ca nu a ales bigudiurile pe care si le pune toata ziua in par si suparata ca nu a ales si ea carte, bani...

Mami de doi ingerasi Rares (15 oct 2006) am 2 ani si Miruna (1 febr 2009)

Mergi la inceput

Tanima, ai niste copii absolut superbi! Miruna e o frumusete si are un paaaar!!! Iar Rares e dulce fooooc! Sa va traiasca si sa va umple vietile de bucurie. Tu arati minunat!

Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

salutare dragele mele,

de cand n-am mai intrat nici forumul nu m-a recunoscut, de jumate de ora click-uiesc "raspunde la subiect" si abia acum am reusit.

Despre noi ce sa va zic, acum 2 saptamani am fost intr-o delegatie, 10 zile. Nici bine nu am ajuns acasa ca, vineri dimineata am plecat cu husbandu si mogaldeata noastra si niste prieteni la Suior (Maramures)la zapada, ski si Valentines , unde ne-am simtit minunat, de nu am mai fi venit de acolo. Patricia a fost pt prima data in viata ei pe skiuri si s-a descurcat neasteptat de bine, dar de la anul daca va vrea o sa incepem mai serios. Sper sa reusesc sa pun si ceva poze.

tanima, La multi ani papusicii tale! Ce mare e deja. Ai doi copii minunati, tocmai ce am savurat pozele. Bafta multa cu doctoratul!

Adina super simatici baetii tai! Mi-a placut la nebunie "eu am fost doi"
Sa-ti traisca nepotica, sa creasca mare, sanatoasa si sa va aduca numai bucurii!

Lexi vazut si pozele cu Maria frumoasa foc, cu parul ei balai si lung. M-am bucurat sa o vad si pe Alexia si Ralu! Si eu as fi happy sa o mai vad pe aici.

lilicoo, noi am fost acum 2 ani in Halkidiki, bratul Sithonia, hotel si bungalouri Gerakina beach. E frumus amplasat, intr-o gradina mare de maslini, trandafiri si palmieri, dar Gerakina e chiar la inceputul bratului, iar peisajele si plajele minunate, care iti iau rasuflarea le gasesti mai in josul bratului, dar cum am fost cu masina nu a fost o problema sa ne deplasam. Inca visez la plajele minunate de acolo. Iote aici

yoanna vad ca tot nu a aparut! Imi pare nespus de rau ca a fost bolnava, sper ca acum e bine si sanatoasa si o asteptam cu mare drag!

Roxana multa sanatate mamei tale. Sa stii ca si eu ma gandesc de multe ori cum de reusesti sa le faci pe toate? aerobicul mai merge?
pe mine ma bate gandul sa-mi iau un stepper ca nu se mai poate fara miscare si timp de sala

pup u all!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

Salutare si haideti la o cafeluta, un ceiut! la toata lumea.

Lexi ce bine ca ai net acasa. Dar de ce esti suparata? Povestestene cum a fost la carnaval?

Adina si Adriana - va doresc distractie placuta la Disneyland am vazut ca sunt niste oferte foarte bune acum. Noi am zis ca mai asteptam sa mai creasca Victor.

Saptamana viitoare mergem in tabara la Arieseni - sper sa prindem zapada numai buna de ski si sa-i placa lui Victor.

Tanima am vazut pozele cu voi. Sa-ti traiasca copii si sa fie sanatosi sunt superbi si au niste ochi mari amandoi .

Ramo mi-a fost dor de voi. Ma bucur ca v-ati simtit bine la Suior si asteptam poze.

Roxana- am fost vineri la o prezentare facuta de o tipa doctor referitoare la hernii. Am intrebat si de hidrocelul comunicant si i-am povestit tipei despre voi si am intrebat daca este posibil ca dupa operatie lichidul sa revina in scrot - sunt 2 posibilitati - 1- op nu a avut succes si 2 in locul cusaturii s-a creat o tensiune, care in timp poate sa devina elestica si atunci totul sa revina la normal.

Lilina- noi am fost acu 2 ani in Creta - am fost la hotel Marina iar noi ne-am simtit foarte bine, conditiile au fost bune , plaja foarte buna si aproape de hotel , ne-am simtit minunat.

Cristina si Dragos (31.01.2004)+Victor(19.09.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/victornemes" target="_blank">Album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana01 spune:

Neata fetelor, a dat cineva cafeaua? daca nu, o dau eu

Tanima, ma bucur ca mai aud de voi, de data asta in mare, de bine! Miruna este o dulceata de fetita, o frumusica! Iar rares se cunoaste si din poze ce smecher este... Sper sa nu mai aveti probl de sanatate si lucrurile sa se aranjeze bine si la voi.

Lexi, ce s-a intamplat? de ce dispozitia asta? acum, cand erai fericita ca aveti net acasa?

Ramomar, sa stii ca asa-mi face si mie forumul in ultimul timp. ma bucur ca ne mai dai vesti despre voi. ati avut ceva activitate, nu gluma! cat despre aerobic, chiar ma tin sa ajung de 2x pe saptamana. chiar ieri seara am fost, am facut step-cardio, mi-a placut la nebunie! ma simt de 20 dew ani cand sunt la aerobic. imi creaza o stare de bine extraordinara! mai am eu cateva momente cand le vad pe tinerele ce bine arata, dar imi zic in gandul meu: da, dragelor, dar sa va vad eu dupa 2 copii, la fel de bunutze veti fi?

Crisnemes, multumesc de informatii. Intr-adevar, si mie mi s-a explicat a doua varianta, doar ca eu sunt bata-bata la medicina si mi-e greu sa va explic voua. acum asteptam...intr-adevar, la noi hidrocelul a fost urias, nu a fost unul standard. canalul acela se largise foarte mult, intestinele coborasera in scrot... ma rog, nu tocmai operatia standard de hidrocel.

v-am spus ca am luat o bona de 18 ani la fii-miu? 3 zile pe saptamana, pana in pranz, ca sa o mai eliberez pe mama de responsabilitati. a venit ieri prima data si victor a indragit-o pe loc. deja a botezat-o "nionio" (o cheama nicoleta).

eu abia astept primavara, fetelor! ah, ne-au anuntat ca de 8 martie avem serbare pentru mamici la gradi. Ce fericire!!!!!

Roxana, mamica de Victor Andrei (23.06.2008) si Daria Elena (06.09.2006)
Dariutza si Victorashul

Mergi la inceput

Roxana, ca de obicei radiezi buna dispozitie, optimism si fericire!
Ramoooo, nu te-am mai vazut pe aici de un car de ani, ma bucur ca ai aparut! Ce mai faceti? Vrem poze, ne e dor de voi!
Cris, Mariei i-a placut la carnaval dar multe amanunte nu pot sa-ti dau pentru ca nu stiu nici eu. Oricum important e ca ea s-a simtit bine si i-a placut! Distractie placuta la schi!
Stati linistite fetelor, nu s-a intamplat nimic iesit din comun, mai am si eu stari proaste, dar imi trec. Trebuie sa ne pastram optimismul. Oricum va multumesc pentru grija.

Din ce in ce mai mare
Si primele perlute

Mergi la inceput

Roxana inseamna ca la voi era deja hernie zdravana.Nu ai emotii sa-l lasi pe Victor cu o persona de 18 ani? O cunosti bine ?

Poze

Mergi la inceput

Lexi - asta este cel mai important ca Maria sa simtit bine.
Am vazut azi dimineata la stiri carnavalul si m-am gandit la voi..

Fetelor si eu ma tin de sala- merg de 3 ori pe saptamana - numai eu stiu cum alerg si cantarul ala nenorocit parca e batut in cuie. Si abia daca mananc cate ceva. Am renuntat la paine si dulciuri , mananc foarte putin si nimic.. Dar vorba Roxanei ma simt ca la 20 de ani.

Poze

Mergi la inceput