BRAVO PLATEEA! BRAVO SATULICA! Pufi 2010 (110)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris_mario

cristies...maine calc camasile mele si halatul ptr spital ATAT !!! si tot maine imi fac si bagajul

Andreea 35+ -Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze

Puiule sa vii cand trebuie,sa nu ne faci vreo surpriza!

Bravo! Cumintico !

Cristina, de gargaritz Alexis.

Povestea zilei de 6.01.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marse spune:

Citat:
citat din mesajul lui evyme

Fetelor soacra mea vrea sa facem salata de boeuf (eu sunt responsabila cu maioneza in casa)... Si tare as manca si eu, se poate? M-am ferit de maioneza toata sarcina, pt Revelion mi-am facut din aia fara ou, dar nu mi-a iesit mare lucru, nu stiu ce sa fac? Se mai poate intampla ceva daca mananc acum?

36+ David Alexandru... inca negociem
poze gravi
trusou bebe
revelion de gravi

AMR 4 saptamani... nu-mi vine sa cred!!!

Eu am mancat salata boeuf si nu am nimic (cred eu). Nu stiam ca e restrictie. Oricum as fi mancat. Imi place f. mult si decat sa-mi fie rau ca nu am gustat...

Marse 36s Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns analessya13 spune:

Buna butici,

Am dormit un pic la amiaza si ma simt ca noua. Dorm mai salatret entru ca am dureri la coaste si o aciditate la stomac de parca nu stiu cata carne de porc am mancat si nu reusesc sa o diger.

Azi mi-am cumparat un maioas frumos de satin si cu un pic de danteluta ca m-am gandit eu ca poate il voi folosi la nastere. Mie mi-e incomod cu camasile de noapte ca tot trebuie sa le ridici. Eu il iau cu mine de rezerva.

Asa si cum spuneam am iesit la plimbare, dar nu stiu ce se intampla ca asa oboseam, ma lua dureri de spate, burta imi devenea tare si ca sa imi revin tb sa ma opresc din mers. La prima sarcina nu mi s-a mai intamplat si nu am avut momente in care sa nu reusesc sa mai fac vreun pas.

O felicit si eu pe Plateea si pe Satulica. Sa aiba bebei sanatosi si mancaciosi, iar ele refacere rapida si mult lapte.

Eu ma duc sa imi tai legumele pt salata beouf (am scris bine?)

Andreea, 38 s cu Edoardo si mami de Alessandro 3.01.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marse spune:

Citat:
citat din mesajul lui analessya13

Buna butici,

Azi mi-am cumparat un maioas frumos de satin si cu un pic de danteluta ca m-am gandit eu ca poate il voi folosi la nastere. Mie mi-e incomod cu camasile de noapte ca tot trebuie sa le ridici. Eu il iau cu mine de rezerva.

Daca e asa frumos, mai bine-l tii pt mai tarziu sa nu-l strici. Camasa de la nastere e de scrificiu.

Citat:

Eu ma duc sa imi tai legumele pt salata beouf (am scris bine?)

Si tu Brutus?

Marse 36s Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amiss_zip spune:

evyme of, ce pofta mi-ai fact cu salata boeuf!!! Pe langa produsele de panificatie, cam asta a mai fost pofta mea in sarcina asta.
Eu am mai facut cu maioneza vegetala cumparata si am mai adaugat sos dijonese si mustar... Nu ma dau in vant dupa maionezele cumparate dar a iesit binisor.
Oricum cred ca am mai servit prin vizite si salata cu ou crud. Mai gustam si din compozitia de clatite, am mai mancat si carnita cruda , era doar afumata......ar fi trebuit sa am ceva simptome sau se vad doar la analize?

Mergi la inceput

Multumesc mult pentru raspunsurile cu camasutele de noapte.
Ce-i drept, la Debenhams nu am fost...ar fi o idee sa trec. Ma mai gandeam la C&A? A fost cineva pe acolo?

lorex super tare pustiu, m-am amuzat mult. Mai raspunde si Petra la telefon, intreaba: "Cine e?" si daca nu stie persoana, zice "nu-i nimeni" si inchide. Sau mai confunda toate doamnele care suna si pe care nu le stie bine, cu mama mea: "e buna Lucia, mami"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alicredo spune:

tocmai am terminat de halit vinete cu maioneza, in timp ce va citeam pe voi. salata de beof , ciuperci, conopida si toate cate s-au mai putut consuma cu maioneza eu am consumat.nu in exces dar o feliuta de pofta cand ii vedeam pe astia, tot am papat.analize mi-am facut....bb sper ca e bine.in schimb m-am ferit de ficat, pateu, si feta,brie , branza topita , etc

37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alicredo spune:

si mai ales ca am aflat ca e nasol sa mancam cu maioneza daca alaptam, si nu avem voie fasole , mazare, muraturi...mamicile care alapteaza poate ne mai spun ce nu avem voie.

37+

Mergi la inceput

Legat de ceaiurile pentru lactatie baute inainte de nastere, stiam si eu ca nu e bine sa se exagereze cu cantitatea. De fapt nu e bine sa bem mai mult de 1 litru de lichid (apa, spre exemplu) pentru ca se face mare retentie si este periculos.
Eu la prima sarcina am baut lapte in prostie. Uneori inlocuiam apa cu laptle. Imi era sete, beam lapte si evident ca in luna a sasea-a saptea m-am trezit cu o frumusete de piatra la rinichi si cu niste dureri infernale, de ma culcau efectiv la pamant .
Tin minte ca pe strada fiind, ma puneam jos de durere si nu mai puteam sa ma misc. Am luat odata taxiul si mai aveam 7 minute pana acasa.

Am fost la echograf, piatra de 3 mm, si indicatiile: "nu avem ce sa va facem, trebuie sa asteptati sa se elimine." Am sunat ginecologul:"te inteleg, nu am ce sa iti dau, sa nu bei mai mult de 1 l de apa si sa spram sa se elimine". In trei zile, m-am simtit mai bine pana nu am mai avut nici o durere... de atunci nu am mai facut nici un control... nici nu stiu daca mai am ceva, dar cert este ca nu am mai avut dureri:

ideea de retinut, chiar si in situatia asta critica, nu m-au lasat sa beau mai mult de 1 l lichid pe zi (nu am avut probleme cu tensiunea sau greutatea sa aiba un anume motiv...ba ciar am avut 56kg nu ma ingrasasem etc).

multumesc lui Dumnezeu ca am scapat cu bine atunci si nu am avut altele...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Citat:
citat din mesajul lui alicredo

si mai ales ca am aflat ca e nasol sa mancam cu maioneza daca alaptam, si nu avem voie fasole , mazare, muraturi...mamicile care alapteaza poate ne mai spun ce nu avem voie.

37+

In principiu mai nimic. Eu mananc supe, ficat, covrigi, lapte si azi a plans bebe o ora intreaga...Fructe doar banane si mere.
Fasole, brocoli, mazare si cam tot ce fermenteaza e bine sa nu mananci, cofeina, cacao, energizante iar nu e bine... citricele si toate fructele cu multe seminte (kiwi, fructe de padure etc) iar nu sunt indicate.
Dar daca e sa aiba colici nu doar mancarea mamei e singurul factor.Eu studiez acum cu colicii pentru ca rabdarea nu e punctul meu forte.
Sper sa gasesc o modalitate de a-i alina plansul ca ma apuca si pe mine .

Cristina, de gargaritz Alexis.

Povestea zilei de 6.01.2010

Mergi la inceput