BRAVO PLATEEA! BRAVO SATULICA! Pufi 2010 (110)
Raspunsuri - Pagina 13
cris.dogarel spune:
off, macar sa intru si eu aZi, la capitol important, chiar daca bat cu un desht si de vreo ora incerc
:

BRAVO, PLATEEA!!!
BRAVO, SATULICA!!BUN VENIT, PUFULETI DRAGI!!

Cris, mami de
Ema, my Lucky 13, si
Ana(2003)
poze
cristies spune:
Lorex, super prima pagina! Felicitari! Si pentru instinctul de cuib... si eu l-am avut dar acum s-a dus. Mi-e lene sa fac si patul...
Ioana, multumim de vestile de la Larisel. Chiar fetele, daca aveti la cine sa apelati sa va ajute in primele zile e foarte necesar. Eu de-abia dupa cateva zile am reusit sa dorm mai profund...aveam tendinta sa ma trezesc de cate ori ofta, respira, se misca...
Si e nevoie sa vezi pe cineva cum manevreaza bebelusul fara sa-i fie frica ca-l sparge
.
Decenuela, si eu am avut un episod de la 3 la 4 dupa - amiaza.
Dar tu-i dadeai ceva, sab simplex oare? Nu-si mai face efectul? Eu am urmat sfatul Tanei si i-am dat san pe burtica (i-am tinut capul cu un deget in sus ca aveam impresia ca nu respira) si a adormit asa. Poate functioneaza.
Haircut, sper ca n-ai inteles ca am zis sa nu va luati pompe. La cursul de puericultura ne-a prezentat o pompa electrica de la Avent, care tragea din ambii sani in acelasi timp si zicea ca aceea e cea mai buna. Eram la un pas sa mi-o iau pana mi-a zis o prietena ca ea a folosit o luna intreaga una manuala si a fost foarte multumita. Pe aia am luat-o si eu si n-am folosit-o deloc. Cand am avut furia laptelui durerile cele mai mari le aveam sus, deci pompa mai rau ma incurca pentru ca tot trebuia sa masez. D-aia am zis ca nevoie de ea e daca pleci la serviciu si trebuie sa-i lasi mancare pentru o zi intreaga si la serviciu sa scoti lapticul intr-un timp cat de cat onorabil. Dar e normal ca fiecare face ce vrea cu banutii lui.
Amiss_zip, nu stiu ce sa zic cu Garmastanul...eu am incercat sa-l folosesc dupa ce facusem deja ragade dar nu-mi facea bine. Intra in piele foarte rapid, eu am simtit ca mi-ar fi trebuit ceva mai gras, mai hidratant ca sa vindece. De ce zici tu ca sanul se protejeaza...iar sunt impartite parerile: unii zic dupa ce suge bebe sa nu te speli ca lapticul protejeaza, doctorita mea a zis sa ma spal ca enzimele din saliva sapa... mie mi-a facut bine sa ma spal... nu stiu. Cel mai bine e sa n-aveti problemutza asta.
Al3csa, ma bucur ca ti-am putut fi de folos.
Ioana.fota, doctorul nu a stat in travaliu langa mine. Sincer nici nu-mi doream pentru ca controalele pe masa au fost urate tare. Eu am avut tensiunea mare si de aceea cel putin o data pe ora trecea medicul, in schimb asistentele de la travaliu (moasele) erau acolo non stop, mai o monitorizare, mai o injectie, mai o tensiune...
Alexutzzza, primim doar vesti bune de la eco, da? Yannis trebuie sa fie in extaz la cat e de frumoasa Ema
.
Cris.mario, bravo ca te-ai odihnit! Chiar ma gandeam ce-oi face, o mai fi ramas ceva de calcat...
Mai vroiam sa intreb ceva. Fetele mai plimbarete, in Afi au inceput reducerile?
Cristina,
de gargaritz Alexis.
Povestea zilei de 6.01.2010
evyme spune:
Fetelor
soacra mea vrea sa facem salata de boeuf (eu sunt responsabila cu maioneza in casa)... Si tare as manca si eu, se poate? M-am ferit de maioneza toata sarcina, pt Revelion mi-am facut din aia fara ou, dar nu mi-a iesit mare lucru, nu stiu ce sa fac? Se mai poate intampla ceva daca mananc acum?
36+
David Alexandru... inca negociem
poze gravi
trusou bebe
revelion de gravi
AMR 4 saptamani... nu-mi vine sa cred!!!
cristies spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui elena_iulia
![]() ![]() de raspuns. Ale mele sunt cam la 6-8 min si dureaza cam 40-45 sec. Deocamdata nu ma agit, ma gandesc ca sunt de la controlul de azi.Elena 40+ cu Iustin |
Ia un no-spa. Daca sunt false vor trece. Daca nu, scoatem niste agitate pentru Iustin.
Cristina,
de gargaritz Alexis.Povestea zilei de 6.01.2010
cristies spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cris.dogarel off, macar sa intru si eu aZi, la capitol important, chiar daca bat cu un desht si de vreo ora incerc :![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() BRAVO, PLATEEA!!! BRAVO, SATULICA!!BUN VENIT, PUFULETI DRAGI!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cris, mami de Ema, my Lucky 13, si Ana(2003)poze |
Pai hai mai des bre' ca incep sa ma simt o mama denaturata, toata ziua pe forum ....
Cristina,
SorinaF spune:
Buna seara mai fetelor....
Am avut toata ziua asa stare de somnolenta...am dormit de vreo 2 ori...si parca tot mi-e somn....
Referitor la pompe de muls si la dat bebelusului sa suga lapte din biberon....sora mea vitrega are un bebelus de 7 luni, pe care nu-l mai alapteaza de la 2 luni deoarece i-a dat sa suga din biberon...si cum s-a prins bebelul ca e mai simplu sa traga din biberon...n-a mai vrut sanul deloc. Si asa s-a incheiat alaptatul.
Daca o sa-l pot alapta la san(si sper din tot sufletul sa fie asa) nu vreau sa-i dau nimic din biberon (nici macar cveai pana la 6 luni)....d-asta nici nu am cumparat biberoane pana acum.
35+
Luca Stefan
cris_mario spune:
| citat din mesajul lui evyme Fetelor soacra mea vrea sa facem salata de boeuf (eu sunt responsabila cu maioneza in casa)... Si tare as manca si eu, se poate? M-am ferit de maioneza toata sarcina, pt Revelion mi-am facut din aia fara ou, dar nu mi-a iesit mare lucru, nu stiu ce sa fac? Se mai poate intampla ceva daca mananc acum? 36+ David Alexandru... inca negociempoze gravi trusou bebe revelion de gravi AMR 4 saptamani... nu-mi vine sa cred!!! |
eu una am mancat...ce-i drept doar in salata

Andreea
35+
-Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
Puiule sa vii cand trebuie,sa nu ne faci vreo surpriza!
cristies spune:
| citat din mesajul lui evyme Fetelor soacra mea vrea sa facem salata de boeuf (eu sunt responsabila cu maioneza in casa)... Si tare as manca si eu, se poate? M-am ferit de maioneza toata sarcina, pt Revelion mi-am facut din aia fara ou, dar nu mi-a iesit mare lucru, nu stiu ce sa fac? Se mai poate intampla ceva daca mananc acum? 36+ David Alexandru... inca negociempoze gravi trusou bebe revelion de gravi AMR 4 saptamani... nu-mi vine sa cred!!! |
Sa nu-ti obosesti prea tare ficatul daca zici ca n-ai mai mancat de atata timp maioneza... Eu am facut maioneza din oua fierte si mustar in loc de galbenus nefiert, si merge la salata boeuf ca oricum adaugi mustar.
Eu insa
Cristina,
cris_mario spune:
cristies...maine calc camasile mele si halatul ptr spital
ATAT !!! si tot maine imi fac si bagajul
Andreea
35+
-Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
Puiule sa vii cand trebuie,sa nu ne faci vreo surpriza!
cristies spune:
| citat din mesajul lui SorinaF Buna seara mai fetelor.... Am avut toata ziua asa stare de somnolenta...am dormit de vreo 2 ori...si parca tot mi-e somn.... ![]() Referitor la pompe de muls si la dat bebelusului sa suga lapte din biberon....sora mea vitrega are un bebelus de 7 luni, pe care nu-l mai alapteaza de la 2 luni deoarece i-a dat sa suga din biberon...si cum s-a prins bebelul ca e mai simplu sa traga din biberon...n-a mai vrut sanul deloc. Si asa s-a incheiat alaptatul. Daca o sa-l pot alapta la san(si sper din tot sufletul sa fie asa) nu vreau sa-i dau nimic din biberon (nici macar cveai pana la 6 luni)....d-asta nici nu am cumparat biberoane pana acum. 35+ Luca Stefan |
Asa mi-a zis si neonato, tot ce am sa-i dau (ceai, siropuri, lapte pastrat in frigi) - cu lingurita ca altfel nu mai vrea sanul sau face niste rani de nu se poate... Eu am luat biberoane de frica sa nu ramana nemancat ca eu sunt cam zburdalnica (a se citi plimbareata), dar nu i-am dat nimic deocamdata (sunt inca in cutii).
Cristina,