BRAVO PLATEEA! BRAVO SATULICA! Pufi 2010 (110)
Raspunsuri - Pagina 12
elena_iulia spune:
Am si eu o intrebare pentru mamicile care au nascut natural, cat de dese sunt contractiile in debutul travaliului .... sa stiu ce astept ![]()
![]()
Elena
40+ cu
Iustin
mitumac spune:
Felicitari Satulica....Bine ai venit bb Madalina!!!
Recuperare rapida si sanatate multa!!!
37+ 
cristies spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui elena_iulia Am si eu o intrebare pentru mamicile care au nascut natural, cat de dese sunt contractiile in debutul travaliului .... sa stiu ce astept Elena 40+ cu Iustin |
Cica la 10 minute si trebuie sa dureze minim 30 de secunde. Dar nu bag mana in foc. Eu am cronometrat cand eram deja la spital si nu prea m-am dumirit...
Cristina,
de gargaritz Alexis.Povestea zilei de 6.01.2010
cris_mario spune:
fetelor eu sunt asa adormita....tot citesc,dar nu imi vine sa scriu...
cred ca o sa adorm aici...
Andreea
35+
-Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
Puiule sa vii cand trebuie,sa nu ne faci vreo surpriza!
evyme spune:
alexutzzza si eu la fel, am comandat pompa aia in ideea ca nu e foarte scumpa si ma va ajuta la inceput (daca va fi nevoie) iar ulterior o pot folosi pentru a stoca niste laptic in cazul in care vreau sa mai fac niste plimbari fara bebe care se pot prelungi...
lorex 

scumpic foc nepotzelul vorbaret...
m-a amuzat la culme, o sa-l arat si sotzului
Nici eu n-am instictul de cuib, desi ma apucase acum vreo luna jumate-doua organizatul prin casa... Poate ala a fost atunci... Ca acum, vorba alexutzzzei - lene cat cuprinde! As sta toat ziua numai in fata calculatorului 

Eu am dureri de fifi de azi noapte... Cand stau jos nu simt nimic, dar cand ma ridic abia pot sa fac cativa pasi... Dupa ce ma misc mai mult, trece durerea, dar o iau de la capat dupa ce ma asez...

Si mai e si bebe care ma apasa cateodata jps de tot si atunci simt ca ma si sageteaza pe acolo... Nu-s contractii, ca apar doar cand il simt pe bebe apasand, sau sunt?? 

36+
David Alexandru... inca negociem
poze gravi
trusou bebe
revelion de gravi
AMR 4 saptamani... nu-mi vine sa cred!!!
ioana_fota spune:
Cris mario si eu sunt la fel de la tratament insa am dormit azi dupa amiaza vreo 2 ore dar tot ma simt ametita.
.Asta e stam cumintele in pat si cascam
.
30+
Alexandra
cris_mario spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ioana_fota Cris mario si eu sunt la fel de la tratament insa am dormit azi dupa amiaza vreo 2 ore dar tot ma simt ametita. ![]() .Asta e stam cumintele in pat si cascam 30+ Alexandra |
dap
...orice ptr bebii nostri 
Andreea
35+
-Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
Puiule sa vii cand trebuie,sa nu ne faci vreo surpriza!
elena_iulia spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui cristies
Cica la 10 minute si trebuie sa dureze minim 30 de secunde. Dar nu bag mana in foc. Eu am cronometrat cand eram deja la spital si nu prea m-am dumirit... Cristina, de gargaritz Alexis.Povestea zilei de 6.01.2010 |

de raspuns. Ale mele sunt cam la 6-8 min si dureaza cam 40-45 sec. Deocamdata nu ma agit, ma gandesc ca sunt de la controlul de azi.Elena
40+ cu
Iustin
dandanaG spune:

FELICITARI PLATEEA!

FELICITARI SATULICA!

MULT LAPTIC SA CREASCA
MARI!
BB TO SI BB MADALINA BUN VENIT PE LUME !
SA FITI SANATOSI, VOIOSI SI SA UMPLETI DE FERICIRE INIMILE PARINTILOR VOSTRII!
elena_iulia la mine erau cam la 15-17 min, dar s-au indesit repede la 10min si pe urma la 5 min. Eu am nascut repede desii vroiam sa mai stea putin bb Dragos.
Dana, mamica de
Dragos Andrei (27.12.2009)
http://picasaweb.google.com/dandana.grigore/DragosAndrei#
dandanaG spune:
evyme inainte sa mi se rupa membranele in somn ,eu il simteam pe bb de vreo 2-3 nopti ca ma apasa si se impinge . Se impingea mai mult noaptea. Eu zic sa stai cat mai mult in pat.
Dana, mamica de
Dragos Andrei (27.12.2009)
http://picasaweb.google.com/dandana.grigore/DragosAndrei#