Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (31)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Veronica- poti pune link la partea cu modificarile in sarcina?
Thanks,

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

Neata burticute,
Si eu cu o cafeluta cu lapte pe aici.
Andira, merci frumos pentru felicitari. Pupici si de la noi pentru Nati si Irina si deasemenea iti doresc nastere usoara si un bb sanatos!
Alish, felicitari pentru bb Luca!
Rose, vrem s-o vedem si noi pe Ruxy!

Fetelor, vad ca tot mai multe vorbiti de legat trompele. Poate dati cu rosii in mine, dar eu nu as face asta vreo data! Mai bine iau contraceptive. Din experienta mea stiu ca soarta uneori ne loveste crunt de tot, si stiu cum e azi sa fii cu bebe la san, iar maine cu bratele, sufletul pustiu! Tot din considerentele astea am zis ca Cami sa nu fie unicul copil. Sa dea Dumnezeu la toata lumea copii sanatosi cu zile muulte! Poate sunt mai paranoica, dar imi pare ca tre sa lasi o sansa de a mai avea un bb. Scuze, daca gresesc.

www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mami de minunea Camelia-Nicole si 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Va doresc o zi placuta in continuare ... ma duc la scarbici ... dar revin mai tarziu !
Va pup !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Buna dimi!!!!!!!!!!!!
Fetele care mi-au tinut pumni,cate pentru voi;a avut efect!!!Am luat 9!!!!
Gravidutele cu vesti bune de la eco,ma bucur mult pentru voi,felicitari pentru si ;nu mai stiu sa va nominalizez,dar eu va felicit in primul rand pentru bebei sanatosi,nu pentru pasa sau putzulici
Acum va las,o zi frumoasa la toate

poze
Cristinacu Seby24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronicach spune:

Citat:
citat din mesajul lui NicoletaB

Veronica- poti pune link la partea cu modificarile in sarcina?
Thanks,

17+

sigur scumpa mea
incepe cu prima saptamana http://www.desprecopii.com/info.asp?id=sap1

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca16 spune:

arturicii : spune-mi, te rog, unde pot vedea si eu pozele..

bubu : bine ai venit si felicitari pt gemeni ...cum e mai bine, fetita + baietel

rocsy : felicitari pentru fetita! chiar ca e o mare schimbare

tuturor

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns siminoc spune:

Buna dimineata!

Am intrat rapid sa va salut!

Aaa, si am pus poze cu Miruna, la semnatura! Foto sunt si de anul trecut din vara, din toamna si din iarna, si vreo doua de anul asta. O amestecatura, da' n-am avut timp sa ma organizez!
Acu' am semnatura verde, poate vine primavara!

Citesc cand am timp, ca azi am ceva de terminat, maine ma duc cu Miru la vaccin (un optional, ca mami are multi pitici pe creier) si, eventual, revin sa ma exprim in scris! Sper sa fie numai vesti bune!

Simona, mama Mirunei , din 13 Iulie 2007, & 21+ , Raluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca16

arturicii : spune-mi, te rog, unde pot vedea si eu pozele..

21+
Ti-am trimis eu PM,Arturica cred ca doarme acum.Sper ca vei pune si tu poze,sa ne cunoastem

poze
Cristinacu Seby24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigruta spune:

Buna dimineata
Mira felicitari pt intalnirea cu bebe..ne bucuram ca e bine si mai ales ca s-a mai ridicat placenta.
Bubu bine ai revenit..oau gemeni baiatel si fetita..frumos asa..sanatate multa si sarcina la termen..
Alish felicitari pt baietel..
Nati fiecare opteaza pt cea mai favorabila metoda de contraceptie..sincer nici eu nu mi-as lega trompele, bine ca inca nu se pune problema pt ca o sa mai vrem un bebe, dar totusi cred ca o sa imi pun sterilet..
O zi buna

elena18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

Am apasat aiurea pe "send" si s-a postat mesajul nefinisat.
Rose, asteptam vesti de la eco! Sper sa nu fie nimic la Ruxy, poate e de la vreo raceala?!
Sabina, tare faza cu tripleti tot fetitze! Si eu cunosc o familie care aveau 2 fetite la 2 ani diferenta si au zis ca incearca un baiat, rezultatul - tot 2 gemene a fost!
Cine stie, poate in cativa ani se inventeaza ceva cu care ai putea sti ce concepi:XX sau XY.
Madutza, felicitari pentru bebe sanatos din burtic! Si la noi e la fel, nu se face cezariana la cererea mamei, desi normal te costa mai scump. Doar daca e indicata de medic.
Eu acum ma rog sa fie totul bine sa pot naste natural, tare n-as vrea sa ma taie dupa 2 nasteri.
Mira, felicitari pentru rezultate bune!
Rocsy, deci e fetita! Sa fie sanatoasa! Totusi, ai grija cu startul la cumparaturi, sa nu fie la urmatoarea eco 110% baietel!
Bubu30, ce frumos baietel si fetita! Aveam si eu o dorinta sa am pereche, dar e unul, la sigur.
Simona, dulce, dulce e Miruna! Pot sa te intreb ce vaccin ii faceti la varsta asta?!
Tigruta, ai dreptate cu contraceptia, fiecare alege ce ii convine mai mult. Mi-am cerut scuze in acel mesaj.

www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mami de minunea Camelia-Nicole si 19+

Mergi la inceput