Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (31)
Raspunsuri - Pagina 6
Jocurban spune:
'Neata burtici!
Azi am ramas acasa, ma supara spatele tot mai tare in ultimul timp si azi noapte abia am putut dormi de durere... la fiecare intoarcere de pe o parte pe alta simteam un junghi ca de cutit (nu ca as stii cum e cu cutitu'n spate! )... In fine, am decis ca merit o zi de relax la domiciliu, fara sa fac nimic, doar cu laptopul in brate si coborandu-ma din pat numai pentru papa. Am fost totusi harnica si va invit pe toate la o ciocolata de casa! Ca daca n-am avut pofte in primul trimestru, macar acum sa am...
Bubu, ma bucur si eu ca ne inmultim... si eu sunt de-o "seama" cu tine la varsta sarcinii si tot din Cluj sunt... unde vei naste? Poate ne intersectam...
Felicitari tuturor pentru vestile bune de la eco si succes in continuare celor care urmeaza sa mearga zileel viitoare! Asa ma bucur cand toata lumea vine cu vesti bune!
Rugaminte: poate cineva sa modifice si datele mele din lista de la inceput? Au intervenit ceva schimbari si noile date sunt:
DPN: 04.2010, Sofia Maria si Natalia Emilia, Ginecologie 1 Cluj-Napoca, Dr. Bartok Ildiko
Carla 24+ , mami nerabdatoare de Sofia Maria si Natalia Emilia
Blog de babies
www.jocurban.ro" target="_blank">Blog de mami
mamanati spune:
Am schimbat semnatura! Am ajuns la jumatate de sarcina!
www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mami de minunea Camelia-Nicole si 20 fix
Crissy_C spune:
Buna dimineata burtici!
Felicitari Mira si Rocsy pentru rezultatele bune la eco si pentru fetitele sanatoase! Uau, Rocsy, ce surpriza 'roz', sper ca e una placuta!
Bubu, bine ai revenit, ce frumos, baietel si fetita dintr-o lovitura!
Carla,si pe mine ma sageteaza spatele din cand in cand, astazi ma duc sa ma vada un medic de balneo-fizio-terapie, poate incep si ceva sedinte de masaj
Zi frumoasa tuturor burticilor
Cristina, fericita 19+ cu Patricia
anamariam79 spune:
Neatza burtici,
Wow, ce de gemenutzi! Sa fie sanatosi, sa cresca maricei si sa stea cumintzi in burtici cat mai mult. Tare mi-as fi dorit si eu.
Dureri de spate am si eu, mai ales daca stau in pat pe spate, iar cand ma ridic, o fac ca o baba, in reluari, ca dintr-o miscare nu-mi iese, ma tine tot spatele si mai jos spre picioare. Poate ar trebui sa mai fac nitzica miscare, dar mi-e cam frica.
Siiiii, raportez una picatura colostru din sanul drept. Asa sunt de mandra ca s-a pus laptaria in functiune, nu aveti idee.
Ana 23+ Alexandru-Nicolae
bebica mea mica si scumpica
ticker
Jocurban spune:
Nati, si la mai multe!
Cristina, mie medicul mi-a spus ca durerile sunt cauzate de modificarea coloanei, odata cu cresterea burtii... plus ca la mine exista inca dinainte de sarcina un surplus de vreo 15 kg... iar acum, in 25 de saptamani, am mai luat aproape 15 kg... Nu-i de mirare ca nu mai reusesc sa le duc dupa mine si sunt chinuita de dureri!
Arturica, am chiulit de pe blog, motivat, toata perioada sarabatorilor... dar acum am revenit pe pozitii!
Multumesc tuturor pentru parerile despre anti-colici... uitasem sa spun mai inainte!
Am intrat si pe albumul de poze, ce fotografii frumaose aveti! O sa uploadez si eu acum cateva.
Carla 24+ , mami nerabdatoare de Sofia Maria si Natalia Emilia
Blog de babies
www.jocurban.ro" target="_blank">Blog de mami
Onana spune:
Salutare, fetele!
Azi sunt zombi total, Matei s-a trezit pe la 3.30 si n-a mai vrut sa doarma la el in patutz, drept urmare a dormit cu noi, insa dormit e mult spus, s-a frichinit non-stop, pana dimineata. Mititelul, il supara dintii, ii ies 4 canini deodata (aia de jos se cheama tot canini, cred) si probabil asta e motivul insomniei.
Bine macar ca nu trebuie sa ma duc la serviciu, asa ca am citit deja ce ati scris in acest nou capitol.
Sabina, mersi de sfatul cu mancarea la party, si mie mi se pare foarte important sa nu manance tot felul de prostii, Matei de ex. nu stie ce-s aia cartofi prajiti, ciocolata, bomboane, etc O sa aiba destul timp sa le descopere, cand ajunge la gradi n-o sa am cum sa-l mai tin departe de ele, ma gandesc. Super cu ziua lui Ale vara, intr-adevar e altceva!
Multumesc si celorlalte fete care mi-au raspuns despre party
Alysh, felicitari pentru Luca!
Tatyana, bafta la eco, sa vii cu vesti bune!
Mira, bravo, felicitari pt bebelina sanatoasa si miscacioasa! Si bine ca te-ai mai linistit cu celelate pb. Cat despre urechi, m-ai amuzat, are vreunul din voi urechile mari? Asa-mi spunea mereu pediatrul lui Matei, cand mi se parea ca are urechile nu stiu cum, sau ca se uita crucis, ma intreba daca avem vreunul din parinti asa ceva? Sunt sigura ca nu-i nimic in neregula cu urechiusele bebelinei. Unei prietene de-a mea, cand era gravida unul din cei 3 ecografisti celebri i-a spus ca i se pare ca bebe are buza de iepure, biata fata a stat stresata toata sarcina, e o malformatie urata si pt o fetitza, cu atat mai mult. Si bineinteles ca in momentul nasterii, in loc sa se emotioneze si sa traiasca din plin momentul magic al intalnirii, primul lucru pe care l-a facut a fost sa caute defectul cu pricina, insa fetitza avea o guritza perfecta, nici vorba de asa ceva!
Rocsy, felicitari pentru care a devenit Frumoase nume, si mie imi plac!
Laurita, imi pare rau sa aud de pneumonie, trebe sa fi fost greu cu un copilas asa mic. Si eu m-am intrebat daca o fi safe, apropo de boli, si mai ales cu astea de sezon, dar sper totusi sa fie ok. Cat despre preturi, cam asa e, din ce am citit pe net, tb vazut si discutat, este scump dar vreau sa organizez ceva mai special.
Artu, pai mai aveti putin pana la sarbatorirea Arturicilor! Bafta sa gasiti ceva super dragutz, cu siguranta va veti distra!
Bubu, felicitari pentru bebelasii gemenei si bine ai revenit!
Noi suntem ok, am fost la dr meu ieri si am decis sa nu mai fac nicio investigatie la hematologie (pt ca fluxurile sunt doar usor marite), asa ca o sa mai fac o eco peste o luna, sa vedem cum stam.
Mi-a dat sa iau fier si ma ingrozeste gandul ca asta o sa ma constipe si mai tare, plus ca am uitat sa-i spun ca la inceputul sarcinii mi-a iesit fier mult in sange, oare chiar trebuie sa iau? Voi luati? Ah, Sabina parca zicea sa luam fierul cu suc de portocale, o sa incerc, dar pana una-alta mai aman cateva zile pana incep, mai ales ca la prima strigare n-am gasit Tardiferon fol.
Cu party-ul n-am mai facut mare lucru, am gasit pe net 3 locuri care par dragutze, insa ar trebui sa ma deplasez sa vb direct cu ei si sa le si vad si nu m-as aventura azi, ca ma gandesc ca nu gasesc loc de parcare, cu nametii astia inghetati. O las pe saptamana viitoare, poate o fi mai bine.
De maine Matei incepe primele lui cursuri , o sa va povestesc cum a fost.
Inchei aici, fetele, vorbim curand.
Sorana, mami de Matei (21.02.2008) si 25+ Tudor
Ioana5255 spune:
Neata fetelor,
Hehe Ioana (arturicii) asa este, Silviu este inconjurat numai de fete. Ce se face cu 4, dar unde mai pui ca mai e si socrella si mama, mai are spate doar cu frate-su, care e la Bv si cu cumnate-su. Mereu zice, noroc ca are casa la tara si o sa fuga acolo. Cat despre caine am avut una bucata exemplar canish, care terorizat fiind de fii-mea l-am trimis sa isi traiasca batranetile linistite la mama si la sora-mea. Cherry e mult mai happy acolo, asa ca o vedem doar cand mergem in vizita. Este un catel care a sfidat moartea de nu stiu cate ori, mai ales acum 2 saptamani, cand a fost in septicemie, i-a explodat uterul cu puroi in stomac, asa ca a fost operata de urgenta. Am crezut ca de data asta va muri, dar e mai vie ca oricand. Ea e mascota familiei. Legat de sofat, nu prea e de mine, nu prea ma pasioneaza, acum ca vom avea 2 masini, silviu se tine de capul meu sa imi iau carnetul, eu nu prea vreau, din mai multe motive, unul ar fi si stiu ca sunt rea, dar nu o mai suport, daca avem un singur carnet, incapem toti 5 intr-o singura masina si socrella nu ar mai avea loc, asa ca ar sta acasa si nu ne-ar mai freca toata ziua la cap si sa fie calare peste noi. Daca revin la sentimente mai umane am sa vad.
Bubu ai grija si incearca sa te menajezi. Sarcina cu gemeni oricum e din start din risc si daca mai ai si placente praevia atunci lucrurile se mai complica. Incearca si fa tot posibilul sa stai din medical in medical pana intri in concediu maternal. Portite sunt, doar sa gasesti un medic binevoitor. E pacat sa risti sarcina. Si eu am gemeni si saptamanile trecute m-am confruntat cu contractii dureroase destul de severe, asa ca m-am dat pe injectii, iar de la dr mea am primit repaus la pat cu interdictie totala, sa ma duc doar la baie. Avand in vedere totusi ca ma simt bine, ma mai mut si pe un scaun, mai misc si prin casa, nu pot sta numai in pat, ca ma duc cu capul. Mai nasol ca mi s-a deschis un pic colul, dar sper ca pana la capat sa fie totul bine. Ai grija de bebei, foarte frumos ca vei avea baiat si fetita dintr-o lovitura.
Nati eu mai mult de 3 copii nu mai fac, iar sterilet nu imi pun, numai ideea de a avea corp strain acolo ma scoate din sarite, plus in sine procedura este destul de dureroasa. Anticonceptionale am mai experimentat o data dupa nasterea Alexandrei si a fost un dezastru, mi-a fost f f rau de la ele, imi aduc aminte intr-o dimineata aproape am lesinat, am vomat toata ziua si din clipa aia le-am oprit si nici nu voi mai pune vreodata gura pe ele. As fi ales o cale ireversibila pentru a scapa de un stres.
Sabina 25+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica Alexandrei
anca16 spune:
Cris, multumesc, m-am descurcat.Azi, incet, incet, o sa am ocazia sa va cunosc pe toate si sigur pun si eu poze....doar ca nu am inca poze cu burtica, poate rezolv pe seara cand vine tati.
22+
Ioana5255 spune:
Nati feliicitari pentru jumatatea sarcinii.
Eu am racit un pic, asa ca ma doftoricesc si eu cu ce pot.
Sorana am impresia ca pe moment nu se gaseset Tardiferol pe piata, sotul mi-a cumparat ultima folie. Daca il iei cu suc de portocale mai reduci efectele constipatiei. Ce cursuri face Matei de maine?
Sabina 25+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica Alexandrei
ioana1234 spune:
salutare,
:)) am fost si eu la eco luni, special pentru a vedea daca se vede ce e.......si e baietel:) , inca nu stim numele, dar ne gandim.
sa ne treceti si pe noi pe prima pagina cu carucior albastru va