Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (31)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cusa spune:

Bine ai venit Alexutza83, sarcina usoara si la termen iti doresc!

Roxy felicitari pt fetita si pt numele alese, f dragute!

Cornelia
22+ cu Emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolett2445 spune:

Salut fetele!
luni mergem la eco morfologica,o sa avem 23 saptamani,sa dea Dumnezeu sa venim cu vesti bune.
Eu am inceput sa am arsuri ,foarte greu de suportat,am inteles ca as putea sa iau renne,am citit pe forum la burtici de martie ce parere aveti?
ma reusit farte greu sa ma loghez pe forum,incerc da cateva zile

fetita mamei
NIKOL22+ ANTONIA si DAVID (15 MAI 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n_a_n_a spune:

Nikol, Rennie mi-a recomandat si ginecologul meu. Se ia la nevoie, in limitele inscrise in prospect. Asa ca eu cred ca poti lua linistita. Iti tinem pumnii pe luni .

Nana 23+ cuIubirici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

ziua buna dragi burtici
ia sa vedem ce am tinut minte din ce am citit
Mamanati,intradevar te duci acolo, stii ca esti departe de fam dar ai macar satisfactia financiara ca doar pt asta pleaca. o sa fie greu dar supravietuiesc
Aly, bine ai venit si o sarcina usoara si un bebe sanatos
Nana imi pare tare rau ca te chinuie gastritauite si o
Reallaura, eu stau cu parintii , deci automat raman cu ei, dar stii vb aia nimeni nu il inlocuieste...offf si timpul asta ce mai zboara
veronicach, sa stii ca asa mai ziceam si eu sotului cand ma enerva:"aolo abia astept sa pleci" si acum sa vezi ce dragalasenie este pe mine ca stiu ca mai sta decat putin timp
apropo aseara imi zice ca nu vrea sa merg cu el la avion....si i am zis ca dak nu ma ia ii rup biletul si nu ma pleaca nicaieri...si mi a zis ca dak ma vede acolo ca plang il intorc inapoi...pai de parca acs cand iese pe usa as rade nu as plange
Discordia, am sunat la spitalul unde voi naste si mi-a zis ca pot sa declar copilul si singura imi trebuie certificatul de casatorie si copia lui dupa buletin....
offf m-am intins ca o placinta dar sper ca am raspuns tuturor, doar aici ma pot descarca si eu , ca toata lumea sta cu okii pe mine prin ksa sa nu plang
o zi frumoasa va doresc si cat se poate de calduroasa

asa creste bebicu
alein 20 sapt
maTie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns discordia spune:

nana, eu le-am trimis un mail la office@cordecenter.ro in care le-am scris ca sunt gravi si ca doresc sa recoltez celule stem. Mi-au raspuns in aceeasi zi, mi-au trimis un draft de contract, o lista cu bolile care se vindeca cu celulele stem, alta cu cele experimentate in prezent si mi-au dat o adresa de mail in care sa le scriu daca vreau sa primesc contractele originale pt a le semna. Mi-am dat acordul, iar acum 20 de minute tocmai m-au sunat de la curierat ca au venit contractele. Mie mi se pare ca sunt destul de prompti avand in vedere ca eu i-am contactat marti sau miercuri, nu mai imi aduc bine aminte, deh, neuronul, iar azi am si primit contractele, cu atat mai mult cu cat ei sunt la cluj, iar eu la giurgiu.
nikolett2445, si eu am inceput sa am arsuri, in special la pranz. Deocamdata nu iau nimic caci sunt cat de cat suportabile, dar vedem pe parcurs cum evolueaza. Cica atunci cand avem arsuri ii creste parul copilasului. S-ar putea sa fie adevarat, mai ales ca mie mi s-a parut la eco ca era cam chelios, poate a inceput si lui sa ii creasca perisorul. Am uitat sa va spun ca baietelul meu seamana foarte mult cu surioara lui, dar are si trasaturi de la bunica sotului careia fetita mea ii spune muni, caci nu poate sa zica buni.

mamica de fetita si 23s+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crissy_C spune:

Buna dupa-amiaza!

Of, Nati, ce veste trista, e infiorator! Eu care am si avut gripa asta nenorocita ma cutremur ori de cate ori citesc vesti din astea, dar ii multumesc lui DD ca a avut grija de mine sa fac o forma asa usoara! Si eu incerc sa evit aglomeratiile dar uite ca saptamana asta, din cauza ninsorii, am venit numai cu metroul la serviciu, si nu stiam cum sa-mi mai acopar nasul pana-n ochi cu fularul... Noroc ca seara ma ia sotiorul

Nana, bine ca nu e de la stomac, sper sa te faci bine cu ranitidina!

Aly si Alexandra, bine ati venit, sarcini usoare si bebei sanatosi!

Discordia, felicitari pt eco si baietzel sanatos! Eu cred ca e numai buna greutatea pt 22 saptamani. Cei de la Cord Blood vad ca s-au miscat ft repede, si e super ca se poate plati in 3 rate! Mai astept si eu vreo luna si ii sun.

Fetelor, pare yummy reteta de pui cu alune, oare merge si cu sos de vin?

Cristina, fericita 19+ cu Patricia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n_a_n_a spune:

Discordia, si eu le-am trimis mail la adresa data de tine, chiar dupa ce am ti-am citit postarea . De-asta te-am intrebat daca tu i-ai sunat, ca nu eram sigura ca sunt prompti pe mail. Deci sa ma astept la un raspuns cat de curand!

Nana 23+ cuIubirici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mommy_to_be spune:

Salutare burtici!!!

Va pregatiti de weekend? Mie nu-mi vine sa cred ce soare e afara si cica sunt -9grade... oricum n-am de iesit nicaieri, asa ca nu ma afecteaza prea tare...

Veronicah... inteleg aceste certuri din prostii Numai ca la noi e invers, eu sunt cea care tine mai mult supararea si stau pe jumatatea mea de pat ca nu cumva sa ma atinga. De 8 ani jumate, de cand ne stim, cred ca sotul meu s-a suparat pe mine de vreo 2-3 ori...(da'atunci chiar i-am dat motive!...) si crede-ma ca si asta e enervant, cand il vezi pe celalalt calm si pacifist iar tie iti vine sa te urci pe pereti de nervi. Sper sa va impacati cat mai repede, caci consumul nervos nu-ti face bine in situatia asta, chiar daca o cearta din cand in cand mai condimenteaza relatia.

Nana, imi pre bine ca nu e in pionze stomacul tau. Lasa, ca dupa ce termini cu sarcina o sa poti sa te tratezi calumea. deoacamdata trebuie sa facem ce e mai bine pentru puiuti...

Nati... groaznic... ma strange in sapte cu gripa asta, mai ales cand ma gandesc ca de luni ma intorc din nou la munca, din nou in metrou si inghesuiala. probabil ca ar trebui sa port si eu masca...

Rocsy, nana, bucurati-va ca sotii vostri sunt atat de atentii pana si in timpul somnului. Al meu, daca doarme, poti sa tai si lemne pe el ca nu se trezeste. Cateodata ma mai trezesc ca am visat urat si-l rog sa ma ia in brate si efectiv nu reactioneaza.... Asa e el... doarme butuc, orice s-ar intampla in jurul lui... si credeti-ma ca e frustrant. Ma gandeam la un mom dat ca daca ar fi sa intre hotii peste noi, in casa, eu ar trebui sa-l apar pe el, ca eu ma trezesc si daca pica un ac pe jos...

Andreea, ce tare e sotul tau cu visele lui Zici ca el ar fi insarcinat si paranoia, nu tu.

discordia, felicitari pentru bb baiat reconfirmat, sanatos si cu minte multa sa-ti creasca sanatos in burtica pana la termen.

nicoletace misto cu sefii tai... si eu am adeverinta dintr-asta de la ginecolog si astept sa o plasez luni la servici, in speranta ca nu ma vor trimite si la medicina munci... Si sefii mei sunt super de treaba si supportive, insa le place sa fie totul facut ca la carte, in litera legii. Sper sa nu fie si aici cazul...

Alexandra, bine ai venit!!! Sarcina frumoasa iti doresc. Lasa-ne datele tale ca sa te trecem si pe tine pe listuta.

Crissy, cred ca ai putea ca la reteta sa adaugi vin in loc de coniac. Incercarea moarte n-are Chiar acum ma duc sa mai mananc ce a ramas de aseara

Trebuie sa luam si noi legatura cu cei de la Cord Blood Center.. bine ca mi-ati amitit.

Si eu stiu ca atata timp cat apa nu e fierbinte baile in cada nu sunt interzise. Eu una sufar si plang dupa ele, caci noi avem doar o cabina de dus de 1/1 si deja am inceput sa ma chinui si sa nu mai incap in ea, de burta Nu stiu ce ma fac pana la 9 luni... o solutie vom gasi noi...

Mai sunt printre voi burtici care merg cu metroul? Daca da, voi purtati masca?

Va burticute si va doresc o zi superba!!!!

Mira fericita 22+cu Maya Alexandra

minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronicach spune:

fetelor mai am o ora si am zburat spre casa
sa aveti un weekend fain
ps. intre timp ne-am impacat...adica am ras unul la celalalt fara motiv

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dunemaire spune:

Am pus de o tarta cu praz, ciuperci si cascaval .. mor acum din cauza mirosului pana e gata

Mira cu metroul nu am mers, dar in autobuz ma puneam in general pe locurile din spate, daca era posibil pe locul dinspre interior, nu cel dinspre geam. Facusem eu o statistica ochiometrica inainte cum ca asa am mai putine sanse sa se puna cineva langa mine.

Andrea, mama de Timea Christiane (6 ani ) si un de 21+

Mergi la inceput