Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (31)
Raspunsuri - Pagina 18
dunemaire spune:
Nana da, sectia vesela de langa catedrala, pentru cunoscatori
Andrea, mama de Timea Christiane (6 ani ) si un de 21+
n_a_n_a spune:
Sora mamei mele (care moare de ciuda daca-i zic matusa, ca-s ceva mai putin de 10 ani intre noi ), lucreaza la Judetean, la farmacie, si sotul ei tot acolo, la centrul de calcul. Da' la tine la glumeti pun pariu ca-i mai palpitant !
Nana 23+ cuIubirici
dunemaire spune:
Nana sa nu-mi spui ca e nenea Nistor, cel care vine dupa datele de CAS in fiecare luna ...
Andrea, mama de Timea Christiane (6 ani ) si un de 21+
discordia spune:
Multumesc fetelor pt incurajari, oricum eu nu sunt stresata. Am uitat sa schimb semnatura, acum avem 23 s, iar cand am facut eco aveam 22 s si o zi. Dr. mi-a spus ca este bine, deci nu imi fac griji. Sper sa fie bine toata sarcina si acelasi lucru va doresc si voua.
Am ras de m-am omorat cum a povestit Gabriela faza cu epilatul si cu controalele la dr. Eu folosesc in continuare epilatorul, iar pt doamna jumate o epilez cu epilatorul, adica partea mai nedureroasa ca sa spun asa, iar cealalta parte am inceput cu lama caci nu mai vad de burta. La cosmetica ma chinui sa ajung de o luna pt partea aia mai sensibila, dar chiar nu am timp. Probabil ca dupa ce voi intra in prenatal, ii voi face o vizita si cosmeticienei.
Am vazut ca voi ati mai discutat de kg acumulate, eu nu m-am mai cantarit, dar ma vad va si inainte, cu exeptia burticii. Masa mea pe o zi arata cam asa: 2 linguri de cereale de ovaz cu 2 linguri de iaurt (cu grasime cat mai putina, caci sotul este la regim), pe la 10:30-11:00, 2 sandwich-uri fie cu unt, fie cu carnita de pui fiarta, fie cu branza dulce sau sarata, 2-3 fructe (banane, portocale, kiwi, mere), la ora 16:00 cand ajung de la serviciu mancarica gatita, fie doar un fel, fie 2, dar fara paine, caci altfel ma satur prea repede, din nou 2-3 fructe din cele mentionate mai sus, iar seara, la cina, o cana de lapte sau o salata de legume sau iar o portie de cereale, dar de data asta cu lapte si stafide, nu cu iaurt ca dimineata. Acum nu stiu cat de sanatos este cum mananc eu, daca imi ajung pt bebe, cert este ca ma simt bine, nu mai am probleme ca sarcina trecuta.
Am uitat sa va spun ca sapt acesta i-am contactat pe cei de cord blood center pt recoltarea de celule stem, iar sapt viitoare imi vor trimite contractele sa le semnez, iar apoi, kit-ul pt recoltare. Ma costa in jur de 3600 de ron, pot sa platesc in 3 rate si sincer nu mi se pare mult. Oricum prefer sa nu stiu vreodata cum este sa ai nevoie de aceste celule si sa dea D-zeu ca toti copilasii sa fie sanatosi.
Va pup.
mamica de fetita si 23s+ cu
n_a_n_a spune:
Dune - Nu-i Nistor, Nistor e seful oficiului, dupa cate stiu eu, Dan Mitrofan il cheama pe "unchiu'". Mi-e tare funny sa adresez cu grade de rudenie, eu si cu buni is "serus"
Nana 23+ cuIubirici
r_ocsy spune:
Bine ai venit Alexutza83 : felicitari si sarcina usoara !
Sper sa imi iasa de data asta semnatura ca m-am saturat sa o tot modific de azi dimineata
R_ocsy 22 + Ana Sofia
n_a_n_a spune:
Discordia, fetita mea are putin peste 500 de grame la 23 de saptamani. Si nici eu nu am nici un stres pe tema asta! Trebuie sa iau si eu legatura cu Cord, ca deja am intrat in luna 6. I-ai contactat telefonic?
Nana 23+ cuIubirici
r_ocsy spune:
Va doresc un sfarsit de saptamana cat mai frumos !
Bafta celor care merg astazi la ecografii ... Nicoleta_b , tu esti parca una dintre ele !!!
Ma pregatesc sa merg la scarbici ! Spor la scris , ca parca vad ca pana deseara terminati capitolul si incepeti altul !!!
R_ocsy 22 + Ana Sofia