Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (31)
Raspunsuri - Pagina 20
![](images/user_woman.png)
Crissy_C spune:
Hihi, Mira, ce m-ai amuzat cu somnul 'dulce' al sotului. Si al meu e cam insensibil noaptea, ma ia in brate, dar nu 'percuteaza' daca ii zic ceva, parca nici nu ma aude... Cred ca mai ia in brate ca sa tac
Fetelor, sotziorii vostri au apucat sa simta bebeii miscand? Ca al meu e cam dezamagit, eu ma laud toata ziua ca misca, si mai si chicotesc din cand in cand, ca ma gadila , si cand sa puna si el mana, se opreste. Ieri am zis sa nu mai puna mana, ca poate are palma mai grea
, doar sa ne uitam la burtica, pt ca se vede uneori cand mai da cate un piciorutz. Dar cum s-a apropiat de mine, pitca iar a 'amutit'. Cred ca ii aude vocea, si de aia, 'cuileste urechiutzele'.
Cristina, fericita 19+ cu
Patricia
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
mommy_to_be spune:
Crissy ma gandeam ca putini mai sunt asa buturuga ca Andreas, dar se pare ca are si el pereche.
In ceea ce priveste simtitul lui bb, al meu sot a resit sa prinda cateva miscari, dupa ce a stat cate jumatate de ora cu mana pe burta. Mai nou insa observ ca oricat de agitata ar fi Maya, in momentul in care Andreas isi pune mana, se opreste... I-am zis ca pe el nu-l cunoaste, ca el nu vorbeste cu ea asa cum vorbesc eu...
Mira fericita 22+cu
Maya Alexandra
minunea mea
Crissy_C spune:
Mira, si eu i-am zis la fel ieri!!! Si s-a bosumflat, 'adica cum, voi aveti deja o legatura mai stransa, sau cum?'
Cristina, fericita 19+ cu
Patricia
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/discordia/discordia.jpg)
discordia spune:
Fetelor, sa va spun ce am gasit de dimineata cand m-am trezit: un soboloan sau soarece, eu tind sa cred ca era sobolan ca prea era gras.
Mi-am trezit sotul ca sa vanam animalul ce ne-a patruns ilegal in casa, iar el ce credeti ca face? Se intoarce pe partea cealalta si imi spune sa il las in pace, apoi cand eram pe wc mi s-a parut ca aud zgomote si m-am ridicat ca arsa, am chemat iar sotul care de data asta s-a inarmat cu ciocanul de snitele si cu mopul, dar nu a mai gasit intrusul in ghena de la baie. Asa ca azi va tb sa cumparam otrava de soareci si sa pun la baie si prin ghena. Tot animalul asta cred ca a intrat ieri noapte in baie ca a cazut samponul asa din senin in cada, iar sotul s-a trezit speriat ca intra hotii peste noi, i s-a parut ca cineva a incercat usa de la intrare
Pe mine ma amuza teribil aceasta intamplare, dar constientizez gravitatea ei, mai ales ca i-am povestit si sefului si mi-a zis ca tb prins cat mai repede intrusul, sa nu fie femela si sa mai faca si pui
Apropo, soacra imi spune de cateva zile bune ca aude ceva noaptea ca si cum ar rontai, dar eu am zis ca i se pare si parerile astea i se trage de la depresie, dar biata de ea avea dreptate, deci si soacrele sunt bune la ceva, depisteaza intrusii din casa
mamica de fetita si 23s+ cu
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/cris_09/cris_09.jpg)
cris_09 spune:
Salutare burtici!
Acum am reusit si eu sa recuperez cu cititul,si m-am apucat de la 11.Tare vrednicute mai sunteti
Bine ca nu mi-a mers net-ul de dimineata si am apucat si eu sa invat un pic
Nikol eu pentru arsuri am luat BioAnacid,si mi-a fost de mare folos.E si natural si nu ii dauneaza lui bebe
Mira eu merg cu metroul doar la facultate...acum cu examenele..deci destul de rar,dar am stat cu fularul la nas in timpul asta,si ma duc de obicei pe la pranz cand nu e aglomerat
Crissy asa am patit si noi la inceput,cum punea sotul mana pe burtica cum se oprea din miscat.Pana la urma a reusit sa simta si el de 2-3 ori cum misca...si in rest se uita la burtica cum face "valuri".Acum bebelul are program de aerobic,inainte cu jumatate de ora sa vina sotul de la munca,parca ar simti
Fetele care ati vb pt recoltarea celulelor stem,toate procedurile se fac prin curierat?nu trebuie sa mergeti si la firma pt semnarea actelor,detalii etc?
poze
Cristina cu Seby 25+
NicoletaB spune:
Rocsy- din pacate azi nu fac eco ci m-am programat la o eco intermediara!
Policlinica incepe programul la 7.30, la 7 am fost acolo pt dat sange si urina si zic sa ma programez la eco ( la eco programarile se fac numai vinerea pt saptamana viitoare).
Ma duc la fisier si cer si eu o programare pt orice zi la ora 18-18.30. Raspuns: n-avem loc decat miercuri la 10.30 sau 11.30.
Intreb: cand s-au facut programarile ca pariu ca am fost prima, la care ea imi zambeste languros de-mi venea s-o sparg.
Apropo de soti: al meu de cand sunt gravida, se trezeste sa ma inveleasca, ma ia in brate, mai pune si mana pe burtica, imi spune "te iubesc" atunci cand se intoarce spre mine.
Intr-o noapte m-a uimit, in somn mi-a sarutat mana ( a facut-o constient) si m-am topit toata.
Pana sa raman gravi, noaptea cand il mai luam in brate ii spuneam eu lui "te iubesc" si el raspundea "si eu"
Intr-o zi il intreb de ce nu-mi raspunde cu " si eu te iubesc" si alege varianta scurta, la care el raspunde " ca sa te culci mai repede la loc si sa ma lasi sa dorm".17+