Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (31)
Raspunsuri - Pagina 17
r_ocsy spune:
Nana : sa ai grija de tine ca nu e de glumit cu gastritele astea ... iar sotul tau te iubeste ... cum sa doarma linistit daca tu nu te simti bine ? Nici eu nu m-am simtit foarte bine azi noapte , m-am tot plimbat la toaleta , plus ca aveam niste contractii si ma durea burtica si m-am trezit de doua ori sa iau un nospa ... oricat de mult m-am straduit sa nu il deranjez, tot m-a simtit si toata noaptea cand se intorcea de pe o parte pe alta ma mangaia dragutul . Nu vor sa ne streseze ... sunt doar ingrijorati
R_ocsy 22 + Ana Sofia
dunemaire spune:
Vero, eu de facut fac baie in continuare, atata doar ca pun apa calduta in loc de fierbinte cum imi place mie de obicei. Nu de alta, dar childbirth.org zice asa :
It is perfectly safe to bathe in warm, not hot, water during pregnancy as long as the bag of waters surrounding the baby has not broken.
A, si evident sarea (de Praid, dar merge si cea gema de bucatarie) in apa e de baza, atat pentru muschi cat si pentru mucoasa nazala .
Andrea, mama de Timea Christiane (6 ani ) si un de 21+
dunemaire spune:
Nana, sor'mea se razboieste cu o gastrita cam ca a ta de ani de zile, trage si ea cu regim, cu pansamente gastrice, alea alea.
Vero m-ai omorat cu motivul ala de cearta .
Al meu sot era dimineata ciufulit ca ma visase stand de vorba cu ceva mascul feroce in patul nostru si nu putea sa doarma de galagia noastra, saracul. Plus ca ii mai si zisesem in vis sa mearga la ai mei sa doarma daca il deranjeaza asa tare!
Andrea, mama de Timea Christiane (6 ani ) si un de 21+
discordia spune:
Lipseste omul o sapt si voi dati gata 2 capitole... mi-as dori sa fiu si eu mai activa, dar nu am timp.
Noi am facut sapt trecuta eco morfofetala, am ramas tot baietel, este dezvoltat in limite normale,cerebelul e dezvoltat cu 2 sapt mai mult decat varsta sarcinii, va fi Einstein cu siguranta, are 455 grame, vad ca ai vostrii bebei au mai mult, dar mie mi-a si spus doctora ca e mai bine sa aiba la nastere un pic peste 3 kg sa il pot naste natural, eu fiind mica in bazin.
Aleesicoo, mi-a atras atentia pb ta cu inregistratul copilului din lipsa de sot atunci. Cu aceasta pb m-am confruntat si eu, motiv pt care am stat 8 zile in spital, si nu doar 3-4 cum se obisnuieste daca nu sunt probleme. Vina este a mea ca nu m-am interesat. Deci, copilul se declara la primarie in baza unei hartii eliberate de spitalul la care nasti, cu numele copilului, parintii, data nasterii si ce o mai scrii acolo. Aceasta hartie spitalul ti-o elibereaza fara sot daca nu ai de unde sa il iei atunci. In momentul in care se intoarce sotul acasa declarati copilul la primarie. Dar voi fiind casatoriti, s-ar putea sa poti sa il declari tu singura. Eu am avut o colega de salon care nu era casatorita legal, sotul era plecat in strainatate, dar spitalul i-a eliberat ei acea hartie, cu diferenta ca numele de familie al copilului era la fel ca si al mamei. Cred ca mai rau te-am incurcat. Deci, concluzie, la inceput iti da spitalul o hartie cu datele copilului,(ti-o elibereaza dupa nastere ca sa poti fi externata,) iar pe baza acelei hartii inregistrati copilul la starea civila, inregistrare care nu este musai sa fie la cateva zile de la nastere, ci si mai tarziu.
mamica de fetita si 21s+ cu
NicoletaB spune:
Neata fetelor!
Gabriela-s- am ras cu lacrimi de incaltatorul tau! Mi-au dat lacrimile de ras!
Aly- bine ai venit!
Discordia- bravos pt eco!
Eu ieri am luat de la medicul ginecolog adeverinta de 6 ore. Mi-a spus ca ultimul cuvant il are medicina muncii. Dar eu mi-am instiintat doar sefii pt a sti situatia, caci Resursele Umane nu sunt instiintate.
Au fost de acord spunandu-mi ca copilul meu e mai important decat firma.
17+
n_a_n_a spune:
Rocsy, stiu ca bietul de el sufera langa mine, si e plin de cele mai frumoase intentii! Dar dramatizeaza, si lamentarile de genul "of mai Nana, sa nu patesti ceva... tot asa de rau esti... nu mai pot sa te vad asa... hai sa mergem la urgenta... bla, bla, bla..." cand mie imi vine sa ma urc pe pereti, pe langa faptul ca ma irita, ma si descurajeaza. I-am spus ca nu il iau cu mine cand nasc, ca se panicheaza din orice, si unde mai pui ca ii vine sa lesine daca vede sange (nu-i in stare sa-mi panseze un deget taiat ). Ciudat e faptul ca e foarte, foarte rezistent la durere, si foarte curajos cand e vorba de el.
Dune, si eu ma lupt cu stomacul si esofagul de ani de zile. A debutat asa de silentios, ca nu am avut nici cel mai mic simptom: pur si simplu am cazut jos de durere intr-o zi, fara niciun avertisment in prealabil. Ulcer direct. Noroc ca hemoragia gastrica a fost redusa si s-a oprit repede, asa ca am trecut milimetric pe langa cutit. M-am ingrijit mult, am tinut regimul cu strictete, insa de cand cu sarcina am luat o groaza de medicamente, aspirina zilnic (oricat ar fi ea de tamponata), si nu ma mira o recidiva. Trist e ca nu voi putea face un tratament serios pana nu termin cu alaptatul. Dar bine totusi ca nu sunt praf iarasi in stomac .
La ce spital lucrezi? La Judetean?
Nana 23+ cuIubirici
cusa spune:
Neatza fetele si de la noi, mai pe la pranz asa...
Off cat ati scris............fetelor bravo, ma bucur cand scrieti mult si am ce sa citesc, ma bag la citit ca am de recuperat tot capitolul.
Eu am dormit tare aiurea, am visat urat,niste tampenii , nici acum inca nu mi-am revenit, noroc ca azi is libera si am timp sa ma relaxez.
Va pup si revin, trec la citit din urma!
Cornelia
22+ cu Emma
Alexutza83 spune:
Buna fetelor.
Ma alatur si eu grupului de gravidute. Ma numesc Alexandra si sunt in 20 saptamani. Va felicit pe toate cele cu burtici si va doresc bebelusi sanatosi, frumosi, voinici.
r_ocsy spune:
Discordia : felicitari pentru baietel ... iar cu greutatea nu are rost sa te sresezi, fiecarea creste in ritmul lui ( si mogaldeata mea are 460 de grame ... si e in grafic )
R_ocsy22+Ana Sofia