Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (31)
Raspunsuri - Pagina 16
siminoc spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Crissy_C Vai, Gabriela, am ras cu lacrimi la povestea ta cu incaltatorul si cu datul jos de pe masa Ma intrebau colegele pe aici de ce rad esti foarte haioasa
Cristina, fericita 19+ cu Patricia |
eu rad pe infundate! ca, teoretic, muncesc din greu si nu fac nimic amuzant. da' tre' sa se mai relaxeze si omu'!
Simona, mama Mirunei , din 13 Iulie 2007, & 21+ , Raluca
veronicach spune:
ale daca vrei putem sa il trimitem pe sotul meu in locul sotului tau caci ieri mi-a facut niste nervi de l-as parasuta in Australia nu in Europa
si de acolo sa il vad suferind de lipsa mea caci daca este aproape se pare ca nu poate aprecia
acum daca va spun si motivul...o sa va para de neinteles....am pus un accesoriu nou in cusca porcusorilor de guineea si lui i se pare ca am creat un dezastru in casa(in casa!!!! cusca porcilor fiind pe balcon)
asa...
legat de baita in cada...si mie mi-a spus doctorita sa le evit dar nu pot....eu am o problema cu frigul si daca incerc sa fac dus inghet...nici vorba sa ma mai spal pe cap caci sunt prea ocupata sa imi dau cu apa pe tot corpul...
mi-a adus dl de la ziare o revista...sa nu ma plictisesc...este o revista cu retete [bang ]pe care daca ma uit va trebui sa o si cumpar in speranta ca voi gati...vreodata
cioco de casa insa fac sigur caci obisnuim sa cumparam iar reteta nu pare asa de greoaie
maine avem eco morfofetala..sper sa ma impac cu sotul pana atunci...
ma gandeam la aparatul telescopic de ras...eu nu as fi capabila...probabil as rade orice numai ce trebuie nu...brrr ma si imaginez cu hartiute peste tot(ca unii barbati dupa ras)
gata inchei aici...va imbratisez
23+
siminoc spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aly_ Fetelor ma alatur si eu grupului de gravidute desi din penumbra, adica cu cititul sunt de la inceputul odiseei. Datele mele pentu listuta sunt UM:18.09.2009 DPN:25.06.2010 http://tt.lilypie.com/1nUTp1.png mai un pic si voi fi si eu |
Bine ai venit!
siminoc spune:
citat din mesajul lui veronicach ale daca vrei putem sa il trimitem pe sotul meu in locul sotului tau caci ieri mi-a facut niste nervi de l-as parasuta in Australia nu in Europa si de acolo sa il vad suferind de lipsa mea caci daca este aproape se pare ca nu poate aprecia acum daca va spun si motivul...o sa va para de neinteles....am pus un accesoriu nou in cusca porcusorilor de guineea si lui i se pare ca am creat un dezastru in casa(in casa!!!! cusca porcilor fiind pe balcon) asa... legat de baita in cada...si mie mi-a spus doctorita sa le evit dar nu pot....eu am o problema cu frigul si daca incerc sa fac dus inghet...nici vorba sa ma mai spal pe cap caci sunt prea ocupata sa imi dau cu apa pe tot corpul... mi-a adus dl de la ziare o revista...sa nu ma plictisesc...este o revista cu retete [bang ]pe care daca ma uit va trebui sa o si cumpar in speranta ca voi gati...vreodata cioco de casa insa fac sigur caci obisnuim sa cumparam iar reteta nu pare asa de greoaie maine avem eco morfofetala..sper sa ma impac cu sotul pana atunci... ma gandeam la aparatul telescopic de ras...eu nu as fi capabila...probabil as rade orice numai ce trebuie nu...brrr ma si imaginez cu hartiute peste tot(ca unii barbati dupa ras) gata inchei aici...va imbratisez 23+ |
deja nu-mi mai iese sa rad pe infundate, noroc, ca nu e nimeni prin prejma sa ma auda.
oau! cat am putut scrie! daca am fost harnica si am intrat devreme pe forum!
acu', mai tre' sa trag cateva brazde la niste fisiere; apoi plec cu Miru la dr.
pup burticile! o zi buna!
si daca nu reusesc sa revin, wee placut! uitati-va la comedii sau stati pe forum (pentru cine poate) sa va ridicati moralul, iar daca sunteti optimiste, sa inspirati si pe altii!
r_ocsy spune:
Neata burtici ! Va doresc un sfarsit de saptamana cat mai frumos ... pe frigul asta !
Veronicach : asta da motiv de cearta ... multa traba aveti si voi !!! sper ca nu te-ai suparat pe mine
R_ocsy 22+ cu Ana Sofia
veronicach spune:
citat din mesajul lui r_ocsy Neata burtici ! Va doresc un sfarsit de saptamana cat mai frumos ... pe frigul asta ! Veronicach : asta da motiv de cearta ... multa traba aveti si voi !!! sper ca nu te-ai suparat pe mine R_ocsy 22+ cu Ana Sofia |
nu..cum sa ma supar? sunt total de acord insa, de regula, astea sunt motivele noastre..insa ieri chiar am cedat, dupa ce ne-am ratoit unul la celalalt, m-am dus sa-l alin si i-am spus ca scot accesoriul pana va vrea sa discute ce il deranjeaza atat de tare si abia atunci, daca va fi cazul, il voi pune la loc
dar el nu a cedat deloc...nici nu a mancat aseara..a preferat sa doarma...cand suntem certati nu ne atingem in pat, fiecare este cu jumatatea lui..si asa ne tine pana izbucneste unul in ras( de regula dimineata urmatoare)
astazi a uitat un pic ca suntem certati si a venit sa ma intrebe daca vreau cafea( lucram in cadrul aceluiasi complex) si eu a trebuit sa-l sun sa discutam una alta dar sunt rece si placida
si pt ca ieri a scapat o injuratura azi i-am decupat un titlu din ziar"injuraturile scot animalul din tine" ce avea si o animatie draguta cu un porc
asta ca sa vedeti ca sunt ocupata la servici
23+
r_ocsy spune:
Certurile voastre sunt tare simpatice, imi aduc aminte de o colega de camera din facultate , asa era si ea cu prietenul ei ... doamne dar de la ce se mai puteau certa !!! In schimb, eu cu sotul ne certam rar dar bine , oricum nu ne tine mai mult de o zi ... iar partea cu fiecare pe jumatatea lui imi suna cunoscuta .
R_ocsy 22 + cu Ana Sofia
tigruta spune:
Neata fetelor..
Veronicah fain iti ocupi timpul la serviciu, asa ne mai certam si noi, din prostii..dar mie imi trece repede, pe el il tine m-ai mult..al meu e mai gravid ca mine asa ca trebuie sa-l las pe el sa se manifeste in locul meu..
elena18+
n_a_n_a spune:
'Neata fetele !
Sunt asa de fresh... ... dupa inca o noapte nedormita... si n-a dormit nici sotul, saracu ma enerva la culme ca se vaieta el de mila mea. Am fost la gastroenterolog de dimineata si mi-a facut endoscopie . Din fericire problemele nasoale nu sunt in stomac, doar niste eroziuni am pe mucoasa gastrica, insa esofagul e afectat cam tare... Deci e vorba de o esofagita severa. A ezitat foarte mult cand mi-a facut reteta, si pana la urma mi-a scris ranitidina 300mg in priza unica, seara, timp de o luna. Mi-a spus sa tin regim, ca altceva nu poate sa-mi dea, date fiind problemele cu sarcina. Si era sa uit: NoSpa doar injectabil .
Vero, eu am o aeroterma (din aia mica, ieftina, a fost 45 de lei) pe care o pun in baie cu cateva minute inainte de dus. Imi fac cald, cald, si nu mai am stres cu statul dezbracata si uda, mai ales pana imi spal parul.
Editez sa-ti mai spun ca ajuta mult si o perdea la dus, retine aburul si caldurica de la apa, care nu se mai imprastie in toata baia .
Nana 23+ cuIubirici
mamanati spune:
Buna dimineata,
La noi ninge cu niste fulgi mari si... pufosi!
Aly, bine ai venit, sarcina usoara!
Reteta cu pui cu alune cred ca e delicioasa! O incerc in weekend, astazi fac un pilaf, si mai am de ieri ciorba de pui cu taietei de casa.
Of, de dimineata am urmarit stirile, si iata ce aud:
http://www.protv.md/stiri/social/a-murit-impreuna-cu-bebelusul-sau-fiind-rapusi-de-gripa-pandemica.html
Nu vroiam sa va indispun, doar ma tot gandesc mereu ca trebuie sa fim foarte precaute, si sa evitam aglomeratiile pe cat posibil, sa nu ne fie jena sa purtam masca.(Desi maica-sa are dreptate, in clinica chiar te sufoci cu masca, dar acum chiar n-o mai scot pana nu ies din incapere) Sa ne pazeasca Dumnezeu de toate bolile!
Pup burticile
www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mami de minunea Camelia-Nicole si 20 fix