Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (31)
Raspunsuri - Pagina 11
r_ocsy spune:
Am uitat : multumesc pentru modificarea din listuta
Iar in ceea ce priveste epilatul ... inca il prefer pe cel cu ceara celui cu epilatorul pentru ca doare mai putin si e gata mai repede. Probabil spre masura ce sarcina evolueaza si burta creste din ce in ce mai tare voi trece la lama ... daca o sa vad ceva
aleesicoo spune:
legat de epilat: eu ma fac cu lama si imi este din ce in ce mai greu sa ma mai aplec sa ajung sa o vad pe "doamna"
si acum daca mai pleaca si sotul k la el mai aveam o speranta ca ma va ajuta cred k o sa chem rudele , prietenii, vecinii sa ma ajute
cu oglinda nu merge ca se abureste
asa creste bebicu
alein 20 sapt
maTie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte
cris_09 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aleesicoo legat de epilat: eu ma fac cu lama si imi este din ce in ce mai greu sa ma mai aplec sa ajung sa o vad pe "doamna" si acum daca mai pleaca si sotul k la el mai aveam o speranta ca ma va ajuta cred k o sa chem rudele , prietenii, vecinii sa ma ajute cu oglinda nu merge ca se abureste asa creste bebicu alein 20 sapt maTie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte |
poze
Cristinacu Seby24+
Ioana5255 spune:
Eu ma rad pe pipaite ca pe doamna nu o mai vad deloc.
Mi-e din ce in ce mai greu sa urc si sa cobor din cada, eu de regula stau jos in cada, dar de pus ma pun, insa de ridicat e cosmar. Nu stiu ce ma fac pana la 9 luni.
Sabina 25+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica Alexandrei
n_a_n_a spune:
Eu de la lama ma irit ingozitor, crema nu pot folosi ca am pielea foarte sensibila si ma arde (am incercat tot felul, care mai de care mai potivite pentru piele sensibila, cu aloe si alte fantezii), mai ales in zona X! Deci ceara e singura optiune, sau parul ! Am acasa epilator cu ceara si mai nou ma face sotul pe picioare si sub brat, din motive de nu-mai-pot-sta-aplecata-de-burta , dar inginal nu am curaj sa il las!!! Deci ma duc inca la salon (la cateva blocuri de mine) pentru asta, dar mai mult vine fata la mine acasa si ma epileaza. Nu ma doare grozav de tare pentru ca sunt obisnuita de vre-o 15 ani sa ma epilez cu ceara.
Nana 23+ cuIubirici
madutza09 spune:
Salutare...
Chiar ca se duce repede un capitol....
Rocsy ce schimbare ...ma intreb si eu daca ramane tot baiat noua ne-a aratat la 14+ dar cine mai stie asteptam morfo sa ne confirme, acum cand ne-am decis si la nume dar asta e daca nu trecem pe roz si asa cred ca e mai usor de ales numele la fetitze...eii sanatosi sa fim cu baietzi si fetitze...
mommy to be ...nu cred ca am sa ma duc eu m-am speriat un pic numai din povestile pe care le-am citit, dar mi s-a parut interesanta optiunea
Cris ...felicitari pt nota la examen
Ioana felicitari pt baietzel...
fetele vroiam si eu un pm pt poze poate pun si eu cu burticutza si sa va cunosc...sper sa-mi fi activat tot pe acolo la setari inca ma mai lovesc de probleme tehnice, suntem si noi la inceput si neuronul doare
Cam atat am fugit la scoala sa-mi iau copilul...
la toata lumea
20+ Luca Octavian+ Cristina 12.01.1999
www.dropshots.com/madutza09#" target="_blank">POZICI
aleesicoo spune:
cris_09 pai nu din cauza kg iubitadin cauza burticii nu mai pot fii nadia comaneci
asa creste bebicu
alein 20 sapt
cris_09 spune:
Fetele dar ce spor ati avut azi!!!!!!!!!!!!
Eu stau toata ziua in fata calculatorului si "invat",dar sunt cu ochii pe voi tot timpul..cum postati cum citesc...pai azi ce sa invat eu?O sa pic examenul din cauza voastra
Alesicoo eu zic sa nu-ti mai faci atatea griji pentru inregistrarea bebelusului..nu cred eu k va putea sta departe stiind ca i s-a nascut minuneaVine pe jos sa o cunoasca
poze
Cristinacu Seby24+
aleesicoo spune:
eu i am zis k dak nu vine nu nasc pana nu vine acs
Citat: |
citat din mesajul lui cris_09 Fetele dar ce spor ati avut azi!!!!!!!!!!!! Eu stau toata ziua in fata calculatorului si "invat",dar sunt cu ochii pe voi tot timpul..cum postati cum citesc...pai azi ce sa invat eu?O sa pic examenul din cauza voastra Alesicoo eu zic sa nu-ti mai faci atatea griji pentru inregistrarea bebelusului..nu cred eu k va putea sta departe stiind ca i s-a nascut minuneaVine pe jos sa o cunoasca poze Cristinacu Seby24+ |
asa creste bebicu
alein 20 sapt
aleesicoo spune:
lasa cris ca nu pierzi examenul k iti sopteste bebe
parca tu ai pe 2 feb morfo fetala la iosup nu ? neuronul meu parca de tine stie
asa creste bebicu
alein 20 sapt