Fulgusori de nov-dec 2009 (10)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lidia74 spune:

Citat:
citat din mesajul lui crlp
cu tati lucrurile sunt cam la fel, doar ca eu incerc sa nu mai dau aceiasi atentie, ma concentrez asupra ingerasului
incerc sa-mi fac zilele mai frumoase

CRLP bine faci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia74 spune:

SHTEPHY ce frumoasa e poza in care Stefitza il tine in brate pe Iustin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutze spune:

Lylyana, adeverinta de pe gmail mie mi s-a zis ca trebuie completata doar de catre firma la care am carte de munca, adica de unde am cerut suspendarea cartii de munca.

Eu am fost sa intreb de dosar pe masina de paine 65, de acolo m-au pus sa alerg pe la financiar. Cumva e logic, declar prin adeverinte ce castiguri am avut si voi plati ce am de plata, apoi imi elibereaza adeverinta cum ca sunt bun platnic si suma pe care am realizat-o anul trecut.
Eu asa cred.
Declaratia 200 este aceea care se depune, in mod normal, pana la 1 mai.
Eu sper ca maine sa fac rost de toate noile adeverintele de la angajatori, iar vineri sa ma prezint la financiar. Te tin la curent.
Scuze ca am postat aici si nu pe pm, ma gandesc ca poate mai intereseaza subiectul.
Pup fetele!

Mica mea minune: Natalia Oana
(16.11.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Toata lumea doarme??? Si Dominic a adormit la mine in pat pe perina si daca il iau sa il mut imediat se trezeste...asa ca am doua variante, ori astept pana se trezeste sa ceara papa, ori ma mut eu la el in patut .

Am primit pompa mult asteptata...cred ca e prea slaba pt laptariile mele, ma gandesc sa o pun la san si sa ma culc cu ea, ca pana dimi poate poate se strange acolo un 60 sa pape si Dominic .
Am luat si eu glicerina boraxata sa il streg in gurita, ca mi se pare ca e cam alb in cerul gurii si cand am incercat sa-l sterg...ce credeti ca face el??? ...se apuca sa suga betisorul ala . Oare e dulce de i-a placut atat?

Ramona,
MAMICA DE BROSCOI - PRINTISOR DOMINIC ANDREI

Mergi la inceput

Bai...eu nu am cu cine sa povestesc??? ma plicti si mor de foameeeee ...

Ah....Mi-am adus aminte lilli naspa faza cu netul la mine acolo acasa. La Strehaia o sa ma duc si din pacate acolo doar pe romtelecom putem sa bagam net. Cum mama nu mai are nici tel fix...trebuie sa bage si din ala, dar ea saraca a zis ca imi baga, chiar daca ma duc sa stau numai o luna acolo (si o sa plateasca 1 an). Cu tati de Dominic mai vb prin sms (ca mai nou e orange celluar at sea) si din cand in cand pe mess, dar cu fusul asta orar e tare aiurea. Sau ne mai suna, cand are si el cate o zi mai lejera si poate sa iasa in port. E grele rau
Pe telefon nu stiu daca o sa reusesc sa-mi bag net, caci am mai avut abonament si l-am platit degeaba. Porcii aia de la orange nu au vrut sa-mi trimita setarile prin sms, au zis ca pt tipul meu de telefon trebuie facute manual si daca vreau totusi imi dicteaza ei cum sa fac si a inceput una sa vb ca o moara stricata...de nu aveam timp sa fac nimic, asa ca m-am lasat pagubasa.
Poate rezolv cumva sa "fur" de la vecinii de sus, daca ne-om pricepe vreunu din noi...daca nu tot prin sms o sa fiu prezenta si pe forum .
Lavi o sa imi faca placere sa ne auzim la telefon, printre tipete si gangureli. am tras si eu un ochi la pozele voastre , te-ai vopsit bruneta? sau asa vad eu la ora asta??

Ramona,

Mergi la inceput

La schimhul 3 nu e nimeni??? Ancutza... stiu ca mi-ai zice sa iau iara paharul cu apa si sa ma gandesc la cantar , da eu mor de foame . ma duc sa imi mai fac niste ceai de lactatie si sa bag niste painica cu cascaval la microunde, ca altceva nu am ce sa pap. Stiu ...stiu... un porc mare primesc (pana la Craciun imi deshid ferma )

Ramona,

Mergi la inceput

Gata papa... acum parca vine si la mine somnul, asa ca ma duc sa-mi iau barbatelul in brate.
Noapte buna mamici, pitici!

Ramona,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BoboMom spune:

Fetelor care inca (incercati sa) alaptati, chiar credeti ca e bine sa va infometati pentru a slabi acum? Nu stiu, zic si eu... Si eu am o gramada de slabit, dar nu ma bag pe listuta acum O sa incerc cum simt ca pot, astfel incat sa nu-mi diminuez productia de laptic pt bebe. Astept sa se faca mai cald, sa iesim la plimbari, ca mai repede cred ca miscarea ma va ajuta, nu dieta (pe care mi-ar fi greu sa o tin, mai ales acum). Nu mai stiu daca v-am zis ca mi-am facut testul de glicemie si a iesit bine, nu mai e diabet.

Asa, intre timp imi mai aduc aminte ce mai voiam sa zic

Si Nicholas a avut bubite pe fata (am mai zis) si dr a zis ca e acneea bebelusului si sa nu-i dam cu nimic. I-au trecut in cateva zile, fara nici un tratament. La fel ne-a spus si cand a avut pielicica uscata, in primele saptamani, sa nu-i dam cu nimic pt ca oricum nu ar rezolva si ca trece de la sine si asa a fost (desi l-am mai uns atunci, tot nu-i trecea). Pt masaj am folosit ulei si i-au iesit bubite, motiv pt care am inceput sa folosesc un fel de vaselina de la Aquaphor si ii merge f bine cu asta. Poate o sa incerc si varianta cu masajul cu ulei inainte de baita, desi acum avem ritual - baita, masaj, papa, somn, asa ca nu stiu daca 'ma risc' sa schimb ordinea. Asa, si legat de stat pe burtica - nici lui Nicholas nu-i place , dar mai incercam. Cel mai bine e cand il tinem la eructat pe burta/pieptul nostru si atunci mai face 'flotari', ca tot cam pe burtica e si atunci, chiar dc nu la orizontala. Si cand ii fac masajul pe spate sta pe burtica si ridica f bine caputul, dar tot nu-i place pozitia respectiva.

Si inca o chestie, dupa care ma duc sa schimb un scutec kkcios E f bine (si le place) sa se uite la imagini sau jucarii ce au culori contrastante - de ex alb/negru. Ma gandesc ca de-aia le plac copilasilor unora dintre voi care au mentionat asta (scuze ca uit - Krelia parca si inca cineva) tablouasele respective. Culorile contrastante le dezvolta vederea. Noi avem niste jucarii cu zanganele (rattles - nu stiu cum sa le zic ) cu alb si negru (si alte culori) si un album foto cu imagini cu alb/negru (ex patratele negre pe fond alb, dungi albe si negre etc), in care mai incolo vom pune poze cu persoane din familie (mai ales cu cei pe care nu-i vede des, din Ro) sa-i invete. Fug ca plange.

Laura de Nicholas James 9 Noiembrie 2009
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BoboMom spune:

RamoC, bravo pt ceiut si painea cu cascaval

Laura de Nicholas James 9 Noiembrie 2009
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katyuscha21 spune:

buna dragele mele am aparut si eu pe aici
ma bucur ft mult ca am revenit
noi suntem bine Elisa creste avem 2 lunite si suntem tare cuminte si papam bine avem 5,700kg si stam ft bine am facut vaccinele si a fost bine fara febra in rest toate bune eu sunt bine sunt complet refacuta dupa operatie iar in rest ft ft ft ocupata cu 2 copilasi Andrei e ft obraznic si nu asculta deloc dar in schimb e un copil minunat isi iubeste surioara ft mult vrea tot timpul sa o pupe si sa stea in sfletul eiin rest toatbune am sa pun ceva poze cu copii.
va pupaesc pe toate si de cum a sa intru mai des

SUNT O MAMICA FERICITA SI IMPLINITA!!!

Asa creste Andrei
Asa creste Elisabeth
Poze cu surpriza din burtica

Un copil este o Binecuvantare de la Dumnezeu!!!
Nu da cu piciorul la sansa de a fi mama!!!
Avortul este o CRIMA!!!

Mergi la inceput