Fulgusori de nov-dec 2009 (10)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lili_a spune:

Citat:
citat din mesajul lui ali762000

Buna fetelor imi vine sa si sa , de ce? Fiindca am fost prin oras sa imi caut si eu un costum ca sambata am botezul la bebelul meu si nimic nu mi-a fost bun daca mi-a fost buna jacheta nu mi-a fost buni pantalonii sau fusta, daca mi-a fost buna fusta sau pantalonii nu mi-a fost buna jacheta, asa ca imi vine ca sunt deformata. Nu stiu cu ce o sa ma imbrac pana la urma.

ALI

Pai incearca o rochie ca sa nu te mai chinui sa potrivesti 2 piese. sa gasesti ceva sa-ti placa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_seby spune:

Ca la nebuni la mine aici: Matei de pe la 16:45 si eu n-am reusit sa inchid un ochi pe langa el. Am facut curat in camera lui, am iesit juma' de ora din casa.. in schimb s-a odihnit taica-su langa el . Noroc ca a venit ca de obicei mami si a facut mancarica.
Si acum el o sa fie fresh si noi..

Lavi, o sa incerc sa pun niste poze, insa pe langa voi sunt o adevarata incepatoare, nici nu stiu sa lucrez cu Photo bucket sau Picassa.

Credinta face totul posibil, Dragostea face totul usor :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DORIS_71 spune:

nu dati cu rosii mamicilor, ma scuz ptr. absenta mea. Nu prea mai am timp, Matteo sta mai tot timpul la san si cand adoarme si il pun jos dupa max. 10 min e deja treaz. Seara adoarme pe la 1-3 noaptea si se mai trezeste dupa max. 3-4 ore, asa ca sunt zombi. Acum fug ca s-a trezit din nou. Sper sa pot intra mai des, va pup pe toate.

Apropo ptr. inceput de raceala ce putem lua in situatia in care alaptez? Ma dor oasele si cred ca ma paste o raceala, as incerca sa previn daca mai sunt in timp.

Doris mamica implinita de Matteo - 7.12.2009
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Doris merge pt raceala Oscilococcinum parca se cheama si ceai cu lamaie, eventual si paracetamol simplu sau panadol. Merg toate in alaptare din cate stiu eu, eu am luat si paracetamol si panadol=paracetamol.
Sa mai intri pe la noi

PROASPATA MAMICA DE RECHINAS

rechinas in pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Dorismi-e foarte dor de tine si vreau poze neaparat!
Il rog pe Matteo sa o mai lase pe mami si la noi sa povestim.
Hmmmm,raceala zici ...pai exact ca-n sarcina ,adica ceaiuri multe de lamaie indulcite cu miere ,oscilococcinum si paracetamol la durere.Atat imi aduc aminte in clipa asta.

Multumesc mult pentru commenturile la poze Lavinia ,Laurairina, Lili_a ,Monis .

Laura da ,din pacate si Iustinut are pata aceea in frunte, pe pleoape ,mai mult la ochiul drept si la ceafa.Am fugit repede sa vad cum mai e la rechinasa ,mi se pare ca nu mai e atat de rosie .
A avut si nepotelul meu pe pleoape si a trecut la 4 luni aproape de tot ,se mai inroseau putin cand plangea mai mult.Iar Stefi a avut la ceafa dar nu am bagat de seama cand i-a trecut.
Sper sa dispara cat mai repede.

_
Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si a lui Iustin (4 dec 2009)
Poze cu Strumfici
_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Stephy, rechinasa are pata inca in frunte dar parca nu mai e asa vizibila,cand e calma si linistita nu se vede chiar deloc si are si pe pleoapa stanga destul de mult..si la ceafa are o pata maaaare rosie violacee , noroc ca nu se vede decat foarte putin ca are perisorul..

PROASPATA MAMICA DE RECHINAS

rechinas in pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Citat:
citat din mesajul lui laurairina13

Stephy, rechinasa are pata inca in frunte dar parca nu mai e asa vizibila,cand e calma si linistita nu se vede chiar deloc

Super .
Sper sa zic si eu asta curand.

_
Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si a lui Iustin (4 dec 2009)
Poze cu Strumfici
_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DORIS_71 spune:

laurairina, sthephy, , mersi ptr. raspuns. Si ptr. prima pagina Matteo a avut apgar 9/9. As intra si eu un pic la dieta ca mai am de dat jos 18Kg. dar mai am inca dulciuri in frigider si stiu sigur ca nu m-as putea abtine, dar cand le termin ma alatur si eu grupului.

In legatura cu poze nu ma prea pricep si imi trebuie un pic de timp ca s-o iau pe bajbaite. Sper sa reusesc sa le pun cat mai curand.

Doris mamica implinita de Matteo - 7.12.2009
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Sa va pup repede repede, ca avem ora de dans si fiica-mea urla fara. Am vazut ca ati vorbit de Dr Brown, nu stiu cum functioneaza, stiu ca la Chiara face minuni. Laura G , imi pare rau ca am sarit postarea ta, de as fi stiut mai devreme sa nu o chinui cu Aventurile!Vestea mare mare e ca ........ ne-am luat bilete de avion, pe 15 plecam. Iuhuuuuuu, toata familia merge la mare. Sunt atat de fericita! Dankutza Ma bucur mult ca am putut fi utila Continui sa am probleme la postarea comentariilor si ma deranjeaza tare, mai incerc sa vad ce gresesc. Si eu am tot vrut sa intreb ce meserie are Diana R, ca tare frumos explica, dar nu am avut curaj (nici acum nu am aflat, ca am citit pe diagonala).Va pup cu drag. Chiara Ada, vita mia Chiara creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ariadna33

mamicile, cand se da in gurita la bebe glicerina cu nistadin, inainte sau dupa masa?

***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************

mamy de Emil-Gabriel si Dragos-Mihai (6 noiembrie 2009)

Mie dr mi-a zis sa-i dau dupa masa si vad ca are efect, pt ca era alba in gurita inainte, acum e ok.

de scump Maria

Mergi la inceput