Fulgusori de nov-dec 2009 (10)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Katyuscha21 spune:

am pus poze la semnatura

SUNT O MAMICA FERICITA SI IMPLINITA!!!

Asa creste Andrei
Asa creste Elisabeth
Poze cu surpriza din burtica

Un copil este o Binecuvantare de la Dumnezeu!!!
Nu da cu piciorul la sansa de a fi mama!!!
Avortul este o CRIMA!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BoboMom spune:

Tare dulcei sunt amandoi, Alexandra! Sa-ti traiasca! Ma bucur ca sunteti bine.

Laura de Nicholas James 9 Noiembrie 2009
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Buna dimi!

Laurairina, promit ca ma conformez sfatului tau, si voi scrie numai cu litere mici!

RamoC referitor la glicerina boraxata, are un gust dulce...eu ii pun lui Rares pe suzeta si o suge fericit...de fapt recunosc ca asa l-am invatat sa tina suzeta in gura, cu glicerina boraxata! Bine, trebuie stiut ca nu e bine sa punem in cantitati mari...

Shtephy te pup!

Monis, Andre, Miany, Dienutze, Dankutza, Ancutza, Crlp, Ramonik,Kreliutza,DianaR,Raluci,Simina,Ionelamaria,Mylady,Ralu_seby, etc va pup si va invit la -ua mea...

Katy bine ai revenit printre noi, ca ne era dor sa mai stim si de tine. Ma bucur ca micuta ta e bine!

Lavinia, cea mai fericita mamica de fulgusor!
MINUNEA NOASTRARARES CRISTIAN
NASTEREA UNUI FULGUSOR GRABIT
RARES CRESTE

Mergi la inceput

Ralu_seby o sa iti explic cum sa postezi fotografii pe picassa sau pe webshots. Noi avem conturi pe aceste doua site-uri. Daca vrei poti sa postezi pe contul comun, daca nu trebuie sa iti faci id. Iti pot trimite id-ul si parola pentru contul comun, dar mai intai trebuie sa iti activezi mesajele private. Uite ce trebuie sa faci. intri pe sectiunea PROFIL PERSONAL a forumului, mergi la EDITEAZA PROFIL, apoi mai jos mergi la OPTIUNI PROFIL si in dreptul sectiunii MAIL DE LA MEMBRI selectezi DA! Sa postezi pe forum dupa ce ai facut pasii astia, si apoi eu o sa iti trimit mesaj privat cu id-ul si parola contului comun si o sa iti explic si cum sa postezi poze acolo cu comoara ta. Bineinteles daca vrei!

RARES CRESTE

Mergi la inceput

aloooooooooooooooooo! cred ca sunt singura

RARES CRESTE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Citat:
citat din mesajul lui ali762000

Buna fetelor imi vine sa si sa , de ce? Fiindca am fost prin oras sa imi caut si eu un costum ca sambata am botezul la bebelul meu si nimic nu mi-a fost bun daca mi-a fost buna jacheta nu mi-a fost buni pantalonii sau fusta, daca mi-a fost buna fusta sau pantalonii nu mi-a fost buna jacheta, asa ca imi vine ca sunt deformata. Nu stiu cu ce o sa ma imbrac pana la urma.

ALI

Mneazta,

Scumpa, te inteleg... eu intampina aceasta problema dintotdeauna. Am ajuns sa mor de nervi ... si toate astea din cauza sailor care sunt mai marisori. Culmea e ca nu sunt imensi nici acum si cu atat mai putin in afara perioadei de alaptat. Pana la urma ai sa gasesti....sigur. Nu te alarma. Eu mereu am gasit... e drept ca am inceput sa caut anumite modele care stiu ca au sanse... si mai putin ma uit dupa exact ce-mi fura ochii

Mami fericita de Mihnea Mihnea creste mare
aniversarea nuntii
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Ma gandeam acum ca nu prea mai am rabdare sa scriu mesaje adresate fiecareia. Imi revin eu si la asta.
Daca tot vorbiti de cure de slabire... si eu as incerca sa dau vreo 4 kg... ca doar nu o fi foc... dar in ritmul asta le dau si fara efort.... am sa incerc sa ma apuc de sport pt tonifiere. Pentru inceput... aseara am fost la pizza cu totii Adica pe la 8 seara, eu, mama denaturata, intram cu coca mica intr-o pizzerie. Ne-am intors pe la 10 noaptea... de fapt cred ca putin mai tarziu. Am stat apoi la ceva filme pana pe la 1. Coca mea a stat treaza si atenta la noi cat am papat. A gangurit ( ca doar nu puteam vorbi si el sa taca) si a fost admirat de alti omuleti veniti sa papaceasca. Ma tot intrebau daca asa e el cuminte mereu. Asa imi place ca face impresie buna! Dupa ce am terminat eu cu filmele a papat la 2 ore si s-a carait ( la filme am avut si musafiri.,.. asa incat... coca a dormit cuminte)

Ramonika, Unde faceti botezul ( sper ca nu am ratat eu postarea) Va pupic pe amandoua si astept poze cu Ruxi screstina. Sper sa fie macar tot atat de cuminte ca Mihnea

Lavi, multumim pentru cafeluta. MMMM ce buna e... Merg sa fac si una reala ca incep sa amaestec literele.

Mami fericita de Mihnea Mihnea creste mare
aniversarea nuntii
POZE

Mergi la inceput

Ionela, ce cuminte e Mihnea al tau!Felicitari!Est o mamica fericita care are cu ce se mandri!Lavi

RARES CRESTE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitza35 spune:

neatea...

dupa o zi intreaga de infometare , in care am mancat doar niste iaurt, cu ce credeti ca mi-a sosit sotul aseara acasa?.... papanasi.... apoi daca la prajituri rezist ( de fapt nu mananc deloc prajituri cu crema, exceptie cremsnit... prefer pateuri, merdenele si alte asemenea) papanasii nu pot sa-i refuz.... asa ca puteti trece un porc mare si gras si in dreptul meu.... cred ca sotul s-a gandit sa ma saboteze... stia ca m-am inscris pe listuta

in alta ordine de idei, ma hotarasem sa intru si eu in gasca mamicilor "denaturate" care nu schimba noaptea scutecul.... ti-ai gasit, cred ca au simtit mucosii ca vreau sa-i tin cu pisu pana dimineata si au inceput sa-mi tranteasca amandoi la 2-3 noaptea cate un kk... mult kk... programul asta e de 3 zile... asta in conditiile in care fac si ziua

Se pare ca NAN1 i-a reglat tranzitul Evei, face zilnic acum, dupa ce , cand manca Prenan iesea la 2 zile , si atunci cu ajutoare
Eu ma asteptam la mai rau odata cu schimbarea LP, dar se pare ca la noi e mai bine
Acum am alt stres, la un scaun al Evei din timpul zilei am avut impresia ca e putin mucus- ara ceva putin ce semana cu niste muci, scaunul era moale... am zis ca analizez pe cel de noapte, dar nu am facut-o, pt ca nu am fost pe faza cand se producea evenimentul, iar cand am schimbat-o ... nu se prea intelegea nimik ... astept pe urmatorul

cam cum arata scaunele astea cu mucus? Mucusul asta arata ca mucii? Tot scaunul trebuie sa fie mucos pt a ma ingrijora?

cat am mai scris despre KK.....

va doresc o zi buna... cred ca azi ajung la medicul de familie sa-mi iau si eu medicalul...si cred ca sun sa vad de unde vine caruciorul ala al meu, de pe Marte, de nu a ajuns pana acum...

Dragos si Eva _30.11.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_seby spune:

Neatzaaaa!! Mmmm, ce frumos miroase cafeluta asta!! Nu beau cafea de fel, dar in schimb ador mirosul ei..o mica aurolaca.
Lavi, o sa intru imediat sa activez PM, stai sa se termine de mufat leshinatul meu mic.
toate gagicutzelee!!
Am observat ca pe prima pagina unde sunt trecute datele lu bebe apare Matei Adrian, dar este incorect, numele lui este Matei-Andrei (sper ca nu am scris eu incorect).

Credinta face totul posibil, Dragostea face totul usor :)

Mergi la inceput