Fulgusori de nov-dec 2009 (10)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitza35 spune:

cam cat mananca bebeii vostri pe zi?
ca noi avem 7 saptamani acum, la o masa mancam 125 ml ca medie ( uneori 110 , alteori 145 ml)... avem cel putin 8 mese pe zi - mancam la 3 ore, o masa noaptea o cer amandoi la 4 ore, dar au inceput sa ceara ziua bibe la 2 ore...mai trag putin de timp macar sa fie 2 ore jumatate..
Ca greutate avem Dragos 4,300 si Eva 4,100... de luat in greutate au luat fata de martea trecuta 300 grame...
pediatra mi-a spus saptamana trecuta ca ar trebui sa manance in jur de 700 ml pe zi la greutatea lor...or eu daca adun ce am notat pe caiet (nu se poate la noi fara caiet) ajung la 1 litru lapte praf de caciula...

Dragos si Eva _30.11.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dymomo77 spune:

Gabitza la Danut al meu cand facea kk cu mucus era tot gelatinos. La noi era si culoarea schimbata, cand verde cand usor mariniu. Plus ca nr acestora era impresionant 7-8 pe zi. Dar la noi problema era f grava asa ca nu te lua dupa asta. Doar ca sa iti faci o idee.

mami fericit de Dan Mihail

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Neata.

Lavi, multam de cafeluta.

Carmina, bine ai revenit, Ti-am mai spus deja in 2 ocazii dar iti mai spun si acum felicitari ptr Nadia! Sa-ti traisca sanatoasa si frumoasa. Cum au primit-o Mihnea si Irina? M-am uitat la poze, Mihnea tot un frumusel a ramas si Irina ii seamana tare mult.

Ionela, ai baiat de gasca, numa bun de dus la chefuri. Si noi am fost aseara in vizita si Teo a fost cumintica.

Gabi, nu te infometa, ca nu asta ii solutia. Mai degraba mananca chestii usoare, sanatoase si sa nu lasi sa te cuprinda foamea.

La mine incepe parca cantarul sa se miste, dar sa vedem lunea aialalta.
Teo ii binisor, un pic maraici si inca mai are mucusori. Dar de dormit a dormit tare bine azinoapte (spre fericirea mea). Stephy, si multam de intrebare!

Monis, vezi ca a inceput seria 8 din 24. 4 episoade deja!

Am vazut filmuletele puse de Simina (te pricepi!!!) si Dankutza (draguti verisorii, ma distra cum tot pe ochi vroia s-o spele).

Normal ca mai vroiam sa zic o gramada si am uitat...

Sper sa mai revin.

Diana cu Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09)
Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_seby spune:

gabitza35, si mie mi-a spus pediatra ca tr sa manance la aceasta varsta in jur de 700 ml lapte pe zi si ca pe luna tr sa ia in greutate in jur de 750 gr. Dar este f bine si normal dc treceti peste acest prag minim. Eu nu stiu exact cat suge Matei pe zi, dar papa cam la 2 ore in timpul zilei..si a luat intr-o luna 1,4 kg.
Care e faza cu kk cu mucus? Am mai auzit de asta, banuiesc ca nu-i de bine, insa nu stiu mai multe.

AAA, aseara, cand sa-i facem baie lui pinky, tocmai cand sa-l trag cu ulei....s-a oprit curentul, cred ca e a 6a oara in ultima luna, bine ca nu am apucat sa-l bag in cadita. 2 ore a fost bezna pe toata strada.
Noroc ca a dormit Matei. V-am spus ieri ca a 4h jumate pana pe la 20:45, soooc, a papat si pe la 22 tr sa ii facem baitza (la care evident ca a tr sa renuntam), ei bine el tot somnoros era si a adormit iar pe la 11 cred pana pe la 2:15, a papat apoi, a mai dormit de la 3 la 6:20 si de la 7 la 8:20 spre fericirea mea!!!
Doamneee, poate isi face si el usor usor un program. Giiizas, am obosit de cat am scris

Credinta face totul posibil, Dragostea face totul usor :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Buna dimineata, doamnelor si bebeilor de doamne. Va las cafeluta dupa 7 ore legate de somn (wow!). Ionela As vrea si eu sa revenim la mesajele pentru fiecare, cand oare o sa putem? Noi incercam sa facem un program cu buni, pana la ora 16.00 sta ea cu Chiara, cu conditia sa fie mancare, curatenie si haine spalate si calcate, evident de mine, dupa care o preiau pe pitica. Daca reusesc sa ma organizez ca in armata, pana la ora 16 imi ramane timp si de un coafor sau masaj. Din martie vreau sa reincep munca, atunci nu stiu cum ne organizam, dar va fi si tati cu noi si poate reusesc. Va pup cu drag Chiara Ada, vita mia Chiara creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dymomo77 spune:

Acu experimentam prima constipatie adevarat. E groaznic . A urlat mititelul vreo 20 de minute si ajutat cu termometrul, sup cu glicerina si crema de galbenele a reusit sa scoata vreo 5 bobite. Exact ca la un om mare. A transpirat tot. Trimis soacra cu pampers-ul la spital la nenea dr sa vedem care e solutia.
Noi pe 6 avem cumatria la un restaurant vis-a-vis de spitalul de nebuni. Daca o mai tinem in ritmul asta cred ca acolo ajung.

mami fericit de Dan Mihail

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

neata...hai ca iar n-am timp....ma striga fomistu' familiei...

ce-am retinut....sar'na de cafea lavi si Cuscrel

RamonC....da' di she vrei sa-ti bagi tilifon la mamon?...cand exista variantele wireless??...si de la vodafone..si de la orange ..faci un nou abonament de date si nu platesti nici f mult..nu stiu la orange, dar la vodafone e in jur de 10 euro..parca.

piua.....ca nu mai merge!

edit. (ca l-am adus lg mine )..LauraG, tablourili miele iesti cu rami aurii sha cu coloare d'aia cum si deseneazi pi piergament ...concluzie...ori am un copil atipic...ori ii place aurul [:[-)))

ma'c sa recitesc...

_
Krelia, mami de printes Rares-Mihai

"Children make you want to start life over."
Muhammad Ali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Citat:
citat din mesajul lui krelia

neata...hai ca iar n-am timp....ma striga fomistu' familiei...

ce-am retinut....sar'na de cafea lavi si Cuscrel

RamonC....da' di she vrei sa-ti bagi tilifon la mamon?...cand exista variantele wireless??...si de la vodafone..si de la orange ..faci un nou abonament de date si nu platesti nici f mult..nu stiu la orange, dar la vodafone e in jur de 10 euro..parca.

piua.....ca nu mai merge!

edit. (ca l-am adus lg mine )..LauraG, tablourili miele iesti cu rami aurii sha cu coloare d'aia cum si deseneazi pi piergament ...concluzie...ori am un copil atipic...ori ii place aurul [:[-)))

ma'c sa recitesc...

_
Krelia, mami de printes Rares-Mihai

"Children make you want to start life over."
Muhammad Ali

Neatza buna,
o postare mica inainte sa plec bagaboanta la oras (dupa provizii). Kreliutz...in zona nu e semnal 3G, deci nu merge cu sticurile alea. Cel putin de la orange, am experimentat asta vara (tot 10 euro) si in vreo 2 ore abia daca se conecta, dar cam atata... La vodafone, am inecrcat si eu am alta versiune de windows pe laptopul asta decat cer ei acolo, si tot nu mere (aici in Alba am incercat) ca acolo nici vodafone nu are semnal. Apropos...de multe ori nici la tel nu avem semnal si ma cearta lumea ca tin tilifoanile inchise , (ca atunci cand duna si nu apuc sa raspund...nu se mai puni ).
Poate mai stiti voi vreo solutie, ca nici eu nu ador varianta romtelecom .
Pupici...

Ramona,
MAMICA DE BROSCOI - PRINTISOR DOMINIC ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lili_a spune:

Buna dimineata,mai aveti o maaaare si pt mine?
Eu raportez a 2-a noapte in care pun pitica sa doarma la ea in patut chestie care o face sa necheze,tipe,geama,rida cu hohote => eu am cel mai chinuit somn cu putinta,ma trezesc la fiecare nechezat al capritei. Tot la capitolul victorii: incet incet o invat cu suzeta,acu de dimineata s-a adormit singura cu ea. Eu zic ca e mai bine cu suzeta decit cu pumnisorii in gurita,pt mai incolo cind o culege toate prostiile de pe jos si as prefera sa nu le si linga de pe miini.
Ramo Coof cum te duci tu la izolare. O sa ne fie tare dor de tine
Laura Geu magindeam ca din cauza ca o doare burtica nu vrea sa stea pe burta, tu care crezi ca e motivul? Ma innebuneste maica-mea cit e de grav ca nu sta peburtica
Ionela la ce pizzerie ati fost? Mie imi place Iasiul tare mult iar Gradina Botanica este extraordinara. Acolo amvazut un proiect foarte destept si ne-romanesc,era o alee numai cu plante aromate sau cu perishori sau tepi pe ele,destinata nevazatorilor iar placutele explicative erau in Braille
Shtephy,Lauririna si Mariuca mea are opata rosie pe pleoapa si una pe cap la spate si vad ca se reduc inintensitate pe masura ce trece timpul
Trimit si ma apuc sa repar space-ul la tastatura ca nush ce are
toate fetele si va doresc o zi frumoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Buna dimineata!

Cam tarziu,dar am fost la analize,apoi rezolvat alte `chestiuni`!

LauraG,am facut radiografii si analize la sange,probabil maine voi merge la reumatolog cu rezultatele. Eu nu mai am mainile amortite,dar ma dor incheieturile foarte tare.
Felicitari pt rezultatele bune,saptamana viitoare merg si eu sa fac analizele,sa vad daca mai am diabet sau nu.

Ionelamaria,felicitari pt botez(unde sunt pozicile?)!
Imi pare foarte rau pt ce se intampla cu tatal tau....imi pare rau pt el,si imi pare rau pt voi. Va doresc multa liniste si tot binele din lume!

Laurairina,felicitari! Deci tot la tae-bo te-ai bagat si nu la pilates! Ai mare grija,sa nu iti faci rau....Gandeste in felul urmator: organismul tau nu e pregatit pt alt bebe acum,nu? Deci si cu sportul trebuie sa ai grija,nu esti complet refacuta dupa sarcina si operatie.

Roxyaly,ma bucur foarte mult ca te simti mai bine! Multa sanatate,sa vii numai cu vesti bune!Pupam si Mateiutul frumusel!

RamoC,chiar o sa-ti simtim lipsa....or sa ne lipsesca f mult postarile tale,poate gasesti o metoda sa iti pui internet...Cum mai e Domi? Va pup pe amandoi!

Gabitza,cred ca bebeii tai trec printr-un puseu de crestere....da-le sa pape cand au nevoie si cat au nevoie. S-ar putea dupa un timp sa pape mai putin,asa ca e bine sa profiti acum.
Annabelle manca mai mult cand avea 2 lunite decat mananca acum!
Si nu e batuta in cuie cantitatea de 700ml/zi...pot papa mai mult sau mai putin,nu mai tin minte cat e max,dar min e de 100ml/kg corp.

Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009

Poze Alexa Annabelle Denise

Mergi la inceput