Fulgusori de nov-dec 2009 (10)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

carminabulina am adaugat-o si pe Nadia in gashka fulgusorilor superbi. iat-o aici

Lavinia, cea mai fericita mamica de fulgusor!
MINUNEA NOASTRARARES CRISTIAN
NASTEREA UNUI FULGUSOR GRABIT
RARES CRESTE

Mergi la inceput

ralu_seby asteptam poze si cu Matei al tau!Pup

RARES CRESTE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alinuk

scumpe mamici

va rog si pe voi din suflet sa va ganditi si poate gasiti o modalitate de sprijin

poate stiti la vreo firma ceva unde nu au virat impozitele...se pot directiona pana in 0.3% din cifra de afaceri sau 20%din imp datorat catre cazuri umanitare in loc de virat la stat

sau poate aveti vreun prieten care sa fie de acord sa completeze declaratia 230 pt aces scop (cei 2% din imp pe 2009 care daca nu e directionat concret catre un ONG/Asociatie Umanitara se duce la bugetul statului oricum....)

Alinuk - mult succes cu strangerea integrala a sumei pt echograf! Eu am donat cativa banutzi pentru "Atinge o Stea", dar uite ca nu m-am gandit ca pot investiga la serviciu cu parte din impozitul catre stat - ma refer la 0.3% din cifra de afaceri sau 20%din imp datorat catre cazuri umanitare in loc de virat la stat (stiam doar declaratia 230 pe care o putem completa si noi personal). Ai putea te rog sa-mi trimiti baza legala in clar, daca e sa vorbesc la serviciu si sa am succes, la dep. nostru financiar tb sa mergi cu legea in mana, altfel auzi doar: "nu stiu, nu cred, nu pot, nu e legal, e complicat etc etc"

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)

poze de azi de ieri

In my apron I carry nails, pliers, a heavy hammer, and pride.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Lavinia eram datoare cu niste dragi.

Monis si eu pup gagika faina

Ariadna nu cunosc exact raspunsul la intrebarea ta dar din ce vad si eu pe gooogle stamicinul e nystatin de fapt.

Coquelicot cred ca tu ziceai ieri ca ai probleme cu denumirile linkurilor.Scrii fara absolut nici un spatiu asa:
[ url = " linkul " ] denumirea dorita [ / url ]

Alinus cand ne mai arati si noua minunile tale?

Am mai pus si eu poze aici.

_
Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si a lui Iustin (4 dec 2009)
Poze cu Strumfici
_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lili_a spune:

Hello again
Simina mami ce frumos cinti tu si ce draguta e Mayuta cum petrece ea acolo pe canapea. Io sint invidioasa ca sint afoana rau, mi-e si rusine sa cint la copil ca mi-e ca ii cauzez ceva la urechiuse Si cutzu e de toata stima cum sta el acolo. Eu nu il mai las pe al meu pe canapea ca nu e cea mai curata creatura si nu pot sa-i fac baie pe frigul asta asa ca isi are locurile lui prin casa.
Lylyana eu cind am fost pe Olari sa intreb de CIC mi-au dat si adeverinta aia, si cu ea am fost la serviciu sa mi-o completeze, e de altfel si singurul document pe care il am de la serviciu care sa demonstreze veniturile din salariu. Mai trebuie ceva?
Dankutza multumim de info ref la alocatie

Mergi la inceput

SHTEPY, TE PUP PE TINE DAR SI PE CELE DOUA MINUNI ALE TALE.POZELE RECENTE M-AU IMPRESIONAT.CRED CA ITI CRESTE INIMA CAND II VEZI PE CEI DOI COPII AI TAI ASA APROPIATI!

RARES CRESTE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Lavi, please, please scrie cu litere mici, ca tare mai sunt nasoale de citit postarile tale...

PROASPATA MAMICA DE RECHINAS

rechinas in pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Lavinia asa este ,nici nu imi doresc mai mult ,e minunat cand vad ca Iustin are ochi doar pentru Stefi (dupa tzitzi,care e pe primul loc) ,iar Stefi cu toate ca il calareste mult ,o face de drag ,l-ar pupa in continuu si l-ar tine numai in brate.

Diana iti multumesc pt commenturi.Ce face papusica ?Sanatate multa ,pup sa treaca repede.

_
Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si a lui Iustin (4 dec 2009)
Poze cu Strumfici
_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lili_a spune:

Shtephy ce dulci sint puisorii tai, e foarte comica Stefita cum s-a bagat si ea in patut de bebe
Andre si eu am problema ta cu lasatul comentariilor,am vrut sa las acum la Shtephy si n-am putut decit dupa ce m-am logat si delogat de paispe ori. Nu-mi dau seama de la ce, ca m-am tot uitat la setarile alea si nu ma prind unde-i buba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali762000 spune:

Buna fetelor imi vine sa si sa , de ce? Fiindca am fost prin oras sa imi caut si eu un costum ca sambata am botezul la bebelul meu si nimic nu mi-a fost bun daca mi-a fost buna jacheta nu mi-a fost buni pantalonii sau fusta, daca mi-a fost buna fusta sau pantalonii nu mi-a fost buna jacheta, asa ca imi vine ca sunt deformata. Nu stiu cu ce o sa ma imbrac pana la urma.

ALI

Mergi la inceput