Fulgusori de nov-dec 2009 (10)
Raspunsuri - Pagina 6
dankutza spune:
Ia uitati-va cum varul Zbuciumix ii face baita verisoarei Atomix.
http://www.youtube.com/watch?v=12-sti6nAwc
Sa va uitati ce draguti sunt amandoi. MAi ales Andreiuta care vrea sa ia apica de cat mai de jos ca sa o spele pe Cezarica.
CArmina, Simionette si DianaR imi face placere sa ma uit pe pozele voastre pentru ca veti 3 copilasi. 3 bucurii. Intotdeauna mi-am dorit sa am 3 copii. Iubesc copii la nebunie. Dar, uite ca 6 ani m-am chinuit sa o fac pe Cezarica. Sper sa mai pot face macar unul. Ar fi super sa pot face inca 2. SI gemeni. Mi se pare ca aveti casa asa "bogata".
Simina am vazut videoul cu Maya. Este o scumpica. O pup.Nu mai zic ca l-as pupa si pe cutu. Tare e dragut si el.
Plange asa ca fug 
Mami de amazoana
My Perfect Baby - poze de la 4 sapatamani(nascuta in 09.12.09)
www.youtube.com/watch?v=12-sti6nAwc" target="_blank">
Varul Zbuciumix ii face baita verisoarei Atomix
lylyana.ion spune:
Dienutze, m-ai bagat in ceata de tot. mie azi nu mi-au zis nimic de admin financiara. mi-au dat o adeverinta pe care mi-a zis s-o aduc completat+deciziile de suspendare de la fiecare angajator.
am trimis adev pe nov.dec2009@gmail.com
a ta este la fel? eu am fost pe olari
Lili fericita
de
Alexandru (18.11.2009)
pozicile noastre
"Cateodata uitam ca copiii abia au ajuns pe pamant. Sunt ca mici extraterestii:sub forma de energie nestavilita si potential in stare pura. Se afla aici intr-un fel de misiune exploratorie si tot ce incearca sa faca este sa inteleaga ce le trebuie sa fie oameni."
Copilul de pe Marte-Menno Meyjes
ariadna33 spune:
am dat cautare pe google si vad ca stamicina e acelasi lucru cu nystadina... deci daca folosesc glicerina cu nistadin e acelasi lucru cu glicerina cu stamicina de care ziceti voi, nu?
***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************
mamy de
Emil-Gabriel si
Dragos-Mihai (6 noiembrie 2009)
carminabulina spune:
Pai am nascut la 39 sapat. lungimea 51 cm si prin cezariana.
Mihnea 15 mai 2006; Irina 10 august 2008 si Nadia 3 decembrie 2009
www.dropshots.com/carminabulina#albums/2008" target="_blank">Poze cu noi
carminabulina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dankutza CArmina, Simionette si DianaR imi face placere sa ma uit pe pozele voastre pentru ca veti 3 copilasi. 3 bucurii. Intotdeauna mi-am dorit sa am 3 copii. Iubesc copii la nebunie. Dar, uite ca 6 ani m-am chinuit sa o fac pe Cezarica. Sper sa mai pot face macar unul. Ar fi super sa pot face inca 2. SI gemeni. Mi se pare ca aveti casa asa "bogata". |
Intr-adevar este "bogata" mai ales ca sunt toti mici si dependenti de noi (in cazul meu). Dar sa stii ca mai reusesc sa fac si eu baie, sa ma mai spal pe dinti, ba chiar si manichiura in 3 reprize
Mihnea 15 mai 2006; Irina 10 august 2008 si Nadia 3 decembrie 2009
www.dropshots.com/carminabulina#albums/2008" target="_blank">Poze cu noi
alinuk spune:
scumpe mamici
in primul rand va doresc tot binele din lume pentru inceput de an 2010 si pentru alti multi ani de aici incolo - voua si micutzilor vostri
sunt o mamica fericita, cu copilashi sanatosi...stelutza de 2007 si licurici de 2009 si am venit printre voi sa va lansez o invitatie...de ce nu!?.. o provocare
iat-o
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=147487
va rog sa va rupeti cateva minutele din timpul vostru si sa reflectati putin / stim toate cat de dureros este ca cineva apropiat sa fie intr-un impas de sanatate (vezi solidaritatea pt Davidutzul nostru bolnavior de la licurici), haideti sa sprijinim un demers facut pentru niste copilashi!
va rog si pe voi din suflet sa va ganditi si poate gasiti o modalitate de sprijin
poate stiti la vreo firma ceva unde nu au virat impozitele...se pot directiona pana in 0.3% din cifra de afaceri sau 20%din imp datorat catre cazuri umanitare in loc de virat la stat
sau poate aveti vreun prieten care sa fie de acord sa completeze declaratia 230 pt aces scop (cei 2% din imp pe 2009 care daca nu e directionat concret catre un ONG/Asociatie Umanitara se duce la bugetul statului oricum....)
sau orice alta idee de sprijin e binevenita
s'auzim de bine,
Doamne Ajuta!
Alinuk
mamik de Andu mik si Teo voinik
nasterea - ca un cadou
www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">botez bb Andu
www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata
....................................................
Nimic nu-i intamplator!
...................................................
crlp spune:
dragele mele,
in continuare noi suntem agitati, dormim in reprize scurte, ne strambam la masa (san)
aseara am reusit sa adormim la 1.30 pe burtica lui tati pana pe la 3, cand ne-am mutat in patutul nostru pana pe la 5, dupa care ne-am trezit din ora in ora
acum dormim de 30 min si ne tot scremem, foim si vrem sa ne trezim dar ne mai pacaleste buni cu suzeta ("suzana"-cum ii spun eu)
cu tati lucrurile sunt cam la fel, doar ca eu incerc sa nu mai dau aceiasi atentie, ma concentrez asupra ingerasului
incerc sa-mi fac zilele mai frumoase
laviniablaga spune:
Ionela
am admirat poze frumoase de la botezul lui Mihnea. In ceea ce il priveste pe tatal tau, tot ce iti doresc este sa te intareasca DD sa faci fata oricarei decizii a Providentei.
Carmina, welcome la noi la forum!
RamoC, sa stii ca eu o sa te stresez cu telefonul daca nu vei intra pe forum...sa ne tii la curent despre ispravile micului broscoi Dominic.
Lavinia, cea mai fericita mamica de fulgusor!
MINUNEA NOASTRA
RARES CRISTIAN
NASTEREA UNUI FULGUSOR GRABIT
RARES CRESTE
laviniablaga spune:
Simina esti talentata tare, iar Maya ce sa zic e o dulceata. Stateam cu Rares in brate in fata laptopului si cand a auzit-o pe pustoaica ta povestind acolo a inceput si el sa gangureasca!Va pupam!
Lavinia, cea mai fericita mamica de fulgusor!
MINUNEA NOASTRA
RARES CRISTIAN
NASTEREA UNUI FULGUSOR GRABIT
RARES CRESTE