Fulgusori de nov-dec 2009 (10)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralu_seby spune:

simina_kin, este o scumpa bebelica taaa, rade cu o pofta..si eu il "terorizez" pe fi-miu cu melodia asta

monis5, gata il inscriu si eu pe poponitzu meu in listuta:

08.12 Matei-Andrei - cezariana la 40s6z/4.000 gr/53 cm, APGAR 9, de ralu_seby (DN 02.09.1983), Maternitatea Polizu, Dr. Horia Cioflan.

Hai ca incep sa ma luminez, neuronii mei incep sa intre in functiune, deja am reusit sa retin cateva nick-uri si sa le asociez

Credinta face totul posibil, Dragostea face totul usor :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nov.dec2009 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lylyana.ion
acu sa va spun de cic: evident m-am dus degeaba, mai vor o adeverinta decat cea care ne-a atasat-o monis la utile plus copie dupa decizia de suspendare a cim, si cum eu am 3 angajatori...depun cred saptamana viitoare. mult zen va doresc cand veti merge voi, la mine nu a tinut. am fost pe olari la sector 2

Imi pare rau ca nu ai rezolvat. Eu am cerut intentionat de la fetele mele de la munca decizia de suspendare contract si la depunere am intrebat special daca nu o vor la dosar (ca mai citisem ca se intampla sa ceara). Mi-au spus ca nu, pentru ca in adev cu venituri scrie in clar la ce data a fost suspendat contractul de munca (ceea ce asa este ). Multe tampenii cer astia

Si ce alta adeverinta mai vor????? zi-ne si noua pls

Scuzati ca am folosit userul comun, dar am facut update la lista - suntem 101 mamici si mai astept datele finale de la Carmina - bun revenit la noi

Mamici de fulgusori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia74 spune:

SIMINA ce rade galusca ta. Si ce m-a distrat cainele cocotat pe
perna

MONIS...Kiss you too

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Fetelor am si eu o intrebare: tocmai am primit prima alocatie pentru rechinasa, e pe lun decembrie. Sa inteleg ca daca eu am nascut pe 3 noiembrie, statul nu da alocatie pe luna asta?
Si cum se dau alocatiile astea??Se dau pentru luna trecuta, deci pe ianuarie o sa iau in februarie??

PROASPATA MAMICA DE RECHINAS

rechinas in pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_seby spune:

Cred ca intrebarea mea va fi pe langa subiect, insa am nevoie de putin ajutor: Cum calculez perioada concediului de maternitate pana voi aplica pt indemnizatia de la stat? Incepand cu 12.10.2009 am intrat in prenatal. Am inteles eu bine ca prenatal+postnatal=126 zile?!?!? ar trebui sa vad cate zile mi-am luat pana acum ca sa imi fac o idee cand ar tr sa am dosarul pregatit. Azi mi-am amintit ca trebuie sa duc iar Concediul medical la munca pt luna ianuarie.

Mercic!!

Credinta face totul posibil, Dragostea face totul usor :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nov.dec2009 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ralu_seby
gata il inscriu si eu pe poponitzu meu in listuta:

102 mamici + 106

Mamici de fulgusori

Mergi la inceput

Ralu mie mi-a calculat de la medicul de familie perioada de concediu pre si post natal, da, sunt 126 zile , deci poti numara si tu din 12.10.2009, 126 zile si vezi cand pica. Cand se termina astea 126 zile , incepand cu urmatoarea zi ai termen de 60 zile sa depui dosarul de indemnizatie de crestere a copilului pe 2 ani.
Acu sa vina fetili care stiu exact exact sa iti explice, sper sa nu fi gresit, la mine asa a fost.

rechinas in pozici

Mergi la inceput

Simina , Maiuta e o bombonica tare dulcee cum rade si se distreaza ea acolo , iar cutu' e si mai si cocotat pe perne ca o pasa!

rechinas in pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Laurairina a mai pus cineva intrebarea asta si intentionam sa raspund, dar am uitat intre timp. Asa ca bine ca ai mai pus tu o data intrebarea asta.
Cum eu nu am experienta o sa iti spun din experienta sora-mii. Zbuciumix a implint 2 ani pe 3 decembrie. Eu, m-am gandit initial ca in luna decembrie o sa fie ultima alocatie de 200 de lei, dupa care se trece la 42 lei. Gresit! Urmeaza sa mai primeasca inca una. Pe ianuarie. De ce? Pentru ca se incepe mai tarziu cu luna si se termina, normal, mai tarziu pe o luna.
Adica tu, ai inceput cu luna decembrie si o sa termini tot cu luna decembrie. Deci, nu vei lua ultima alocatie in noimebrie, cand bebelina face 2 ani. Ci in decembrie, cand fetita are 2 ani si o luna. Sper ca ai inteles polologhia asta.

Mami de amazoana

My Perfect Baby - poze de la 4 sapatamani(nascuta in 09.12.09)

www.youtube.com/watch?v=12-sti6nAwc" target="_blank"> Varul Zbuciumix ii face baita verisoarei Atomix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutze spune:

Buna, dragi gagicute!
Am aparut si noi azi, cu greu.
Urmele vaccinurilor inca le mai pandesc, si cred ca toata viata ma voi gandi ca daca a facut ceva oare nu e efect advers de lunga durata...!? Dar sa speram ca nu va fi nevoie.
In seara cu vaccinurile a fost maraita rau, da rau... abia a adomit pe la 1, iar de atunci a dormit cam cate 2-3 ore fara maraiala. Ieri a dormit cam mult, comparativ cu inainte. Azi e normala.
Nu m-am putut abtine si in seara cu pricina i-am bagat cam dupa 6 ore un paracetamol supozitor, mi se parea ca e mai calduta.
Cam asta a fost cu vaccinurile.

A citit vreuna dintre voi de acel ROR de la 13-15 luni? Am inteles ca ala e suspect ca ar provoca autismul. Si la noi e in schema obligatorie. Se poate refuza oare? Pe semnatura.

Ava, noua ne-a zis pediatra sa ii dau cu glicerina cu stamicin din cand in cand. Eu am intrebat daca sa ii dau cu din aia fara si a zis nu, ca e recomandat cu stamicin... Nu am intrebat daca inainte sau dupa masa. Inca nu i-am dat, limbuta i se curata singura destul de des.

Bun venit celor doua mamici si celor doi piticuti!

Da, sa va povestesc si cu noua adeverinta pt cic.
Am bantuit ieri, pai cand daca nu pe cod galben?!, pe la admin financiare pt ca pe fluturasul cu ce trebuie la dosar zice si de o adev de care nu stiam.
Pt cele care au venituri in plus de cartea de munca trebuie sa aveti de la angajator adeverinta cu venituri si cu ce s-a retinut ca impozit, adeverinta cu care depuneti la admin financiara declaratia 200. Dupa asta urmeaza ca in 7-8 zile sa elibereze adeverinta cu pricina.
Bine ca nu m-am trezit in ultima clipa, cum imi e naravul...
Totusi, am impresia ca nu e la toate sectoarele la fel, e bine sa intrebati. Eu sunt in sect 2.

Fug si eu prin mareata casa sa fac niste ordine, curatenie, azi am pus mana pe tati si sta el cu papusica.

Pup!

Mica mea minune: Natalia Oana
(16.11.2009)

Mergi la inceput