Fulgusori de nov-dec 2009 (10)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Citat:
citat din mesajul lui simina_kin

buna ziua fetele.va salut tot de la calc imens
Priviti aici cum www.youtube.com/watch?v=zhMrTi_XjsU" target="_blank">ne distram noi doua.....asta ca tot suntem singure acasa....pacat ca m-am trezit sa o filmez cand era deja satula de ras

absolut delicioasa, iar pe mamai o trimitem la MEGASTAR

Ralu, mami de Remus Andrei (8 nov '09)Primul an de peripetii
www.popasmusic.com" target="_blank"> un strop de placere
poze NOI cu bubu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Ariadna daca chiar e nevoie de glicerina ,foloseste-o dupa masa.

Rebebe bine ai revenit ,ma bucur ca te-ai recuperat repede .Mie una mi s-a parut ciudata nasterea in Scotia ,dar cel mai important e finalul fericit

Simina am admirat o dulcica zambareata si o mami cantareata

_
Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si a lui Iustin (4 dec 2009)
Poze cu Strumfici
_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

neata la pranz
ionela, frumoase pozici, imi pare rau pentru tatal tau, sper sa se rezolve cumva, sa va linistiti si voi
betty, m-ai lasat masca cu targetul tau...
eu ma abtin de la a intra in listuta mamicilor in actiune
dianaR, sanatate micutei Teo
ariadna, eu nu i-am dat niciodata cu glicerina, ma uit doar daca are puncte albe

acu sa va spun de cic: evident m-am dus degeaba, mai vor o adeverinta decat cea care ne-a atasat-o monis la utile plus copie dupa decizia de suspendare a cim, si cum eu am 3 angajatori...depun cred saptamana viitoare. mult zen va doresc cand veti merge voi, la mine nu a tinut. am fost pe olari la sector 2

sper sa revin ca s-a trezit dupa 2 ore de somn adanc

pe toate toate

Lili fericita de Alexandru (18.11.2009)
pozicile noastre

"Cateodata uitam ca copiii abia au ajuns pe pamant. Sunt ca mici extraterestii:sub forma de energie nestavilita si potential in stare pura. Se afla aici intr-un fel de misiune exploratorie si tot ce incearca sa faca este sa inteleaga ce le trebuie sa fie oameni."
Copilul de pe Marte-Menno Meyjes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadna33 spune:

merci lili

***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************

mamy de Emil-Gabriel si Dragos-Mihai (6 noiembrie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadna33 spune:

monis, stephy, merci de lamuriri
am avut impresia ca-i deranjeaza la supt depunerea aia alba si de aia voiam sa el dau... dar acum vad ca au papat foate bine, cred ca mai aman cu glicerina

***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************

mamy de Emil-Gabriel si Dragos-Mihai (6 noiembrie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dymomo77 spune:

Laura cu actualul mix carne/morcov se satura insa nu prea ii place si se si agita tare la masa. Ca mix-ul sa treaca am stricat toate tetinele marind gaura si curge prea tare. Noaptea insa papa numai san(din fericire inca mai am) si numai ziua mix. Deja am comandat direct de la distribuitor neocate(214 ron cutia de 400g si 14 lei transportul). E ceva mai ieftin ca la farmacie dar oricum ma usuca pt ca imi tb 6 cutii pe luna. Speram sa nu dureze mult si sa trecem la lapte care chiar dc e scump mai mult de 100 de ron cutia nu o fi.

mami fericit de Dan Mihail

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Buna!!!
Am un strop de timp liber si am zis ca ar cam fi timpul sa imi "inscriu" si eu fetita in lista.
Dar citind lista voastra am observat ca am nascut in aceiasi zi cu Cristinica09, pe 3 decembrie, la acelasi spital ci acelasi doctor. este cumva posibil sa ne fi vazut pe acolo?
Pe bebelina o cheama Nadia, s-a nascut cu 3360 grame, apgar 9, so 10 dupa 5 minute.

Nu stiu ce data sa mai dau asa ca astept sugestii.

P.S, eu am stat in salon cu o fata care a nascut tot o fetita si de-asta stiu ca nu erai tu cristiana .

Mihnea 15 mai 2006; Irina 10 august 2008 si Nadia 3 decembrie 2009
www.dropshots.com/carminabulina#albums/2008" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Ah vad ca va stineti de slabit .
pai sa ma laud si eu atunci...am 1,63 cm. Cand m-am dus sa nasc aveam 65 kg in cap, acum am 54 Kg. Doresc sa ajung la 48 macar.

www.dropshots.com/carminabulina#albums/3 copii" target="_blank">Poze cu noi

www.flickr.com/photos/45416274@N06/?saved=1" target="_blank">Cei 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ralu_seby

Nu ma-njurati dar eu inca nu m-am lamurit cum fuctioneaza forumul acesta, care e faza cu capitolele...poate ma prind pe parcurs

Nu te injura nimeni , o sa te prinzi curand.
Da-ne si noua datele voastre ca in prima pagina ca sa va trecem in listuta
Rebebe - super poveste . Asteptam de asemenea si datele voastre pt panoul cu 'premianti' de pe prima pagina
Update: le-am gasit, o sa le trec

Ionela, Dymomo - - sper sa treceti bine peste necazuri

Shtephy, Lidia - multi pentru dragele mele

Citat:
citat din mesajul lui lili_a
La Iulianul lui Monisse vede ca frumos stie sa stea

Da, sarumana sta frumos si-si tine capul f bine, dar cine a zambit abia acuma (si acum destul de rar) in timp ce altii se hlizesc de saptamani bune?

trimit si revin

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)

poze de azi de ieri

In my apron I carry nails, pliers, a heavy hammer, and pride.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nov.dec2009 spune:

Citat:
citat din mesajul lui carminabulina

Buna!!!
Am un strop de timp liber si am zis ca ar cam fi timpul sa imi "inscriu" si eu fetita in lista.
Dar citind lista voastra am observat ca am nascut in aceiasi zi cu Cristinica09, pe 3 decembrie, la acelasi spital ci acelasi doctor. este cumva posibil sa ne fi vazut pe acolo?
Pe bebelina o cheama Nadia, s-a nascut cu 3360 grame, apgar 9, so 10 dupa 5 minute.

Nu stiu ce data sa mai dau asa ca astept sugestii.

P.S, eu am stat in salon cu o fata care a nascut tot o fetita si de-asta stiu ca nu erai tu cristiana .

www.dropshots.com/carminabulina#albums/2008" target="_blank">Poze cu noi

naturala sau ceza? la cate saptamani? si lungimea

Mamici de fulgusori

Mergi la inceput