Fulgusori de nov-dec 2009 (10)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Dymomo,imi pare atat de rau ca ati trecut in extrema cealalta!!! Stiu ca se chinuie f mult micutul,dar,fata de diaree,poate scapati mai repede de constipatie. Pupam Danutul pe burtica,sa nu mai doara!

Nu stiu ce e cu mine,dar uit ce vreau sa spun....vroiam sa mai spun ceva,cuiva,dar.....revin cand imi amintesc

Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009

Poze Alexa Annabelle Denise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lili_a spune:

bon, rezolvat
Mai vroiam s-o pe Dymomo si pe Danut care trece din una in alta si sa-i urez Katyuschei bun revenit

Mergi la inceput

si sa zic Pirelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

puiul meu a facut o criza de nervi cred, a urlat jumate de ora incontinuu, orice i-as fi facut!oare de ce? ca era schimbat, satul, facuse si kk...

Lavinia, cea mai fericita mamica de fulgusor!
MINUNEA NOASTRARARES CRISTIAN
NASTEREA UNUI FULGUSOR GRABIT
RARES CRESTE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_seby spune:

Mama, mama cate mai avem de facut pana la botez...tr sa mergem sa degustam variantele de tort, sa caut rochita si pantofi, cadoul nasilor, costumul si camasa lui Sebi, discutia finala cu pozarul si cameramanii, sa cumparam carucior..si inca 100 de chestii micute pe langa si uite acum se face 7 februarie si incepe nebunia.
La botez o sa avem o camera separata unde sa putem sta cu bebe si sa il alaptez. Dar dc o fi agitat si va tr sa fie adus acasa...cum o sa fac? o s vin la 2 ore sa ii dau sa pape? ca dc iau in calcul si drumul..practic nu o sa prea simt botezul...

Credinta face totul posibil, Dragostea face totul usor :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Deci,vroiam sa spun ca ma bucur mult sa le vad pe Betty si Katy,sper sa va vedem mai des pe aici!

In legatura cu statul pe burtica,nici a mea nu mai are chef sa stea pe burta,de cate ori o pun,incepe sa-si suga degetele/pumnii...Perfecta pozitia pt a ajunge mai bine la manute!
De ieri,Annabelle a inceput sa apuce jucariile de la centrul de joaca,nu doar sa le loveasca!

Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009

Poze Alexa Annabelle Denise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dymomo77 spune:

Dragele mele multumesc de sustinere. de la mine si de la Danut. Abia astept sa ajunga curierul cu lapticul si sa vad dc ii place.

mami fericit de Dan Mihail

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Lumi, felicitari pentru reusita micutei tale...abia astept sa il vad si eu pe rares ca prinde jucariile cu manuta!Te pup.

Ralu_seby eu zic ca daca aveti camera speciala pentru a-l alapta e in regula si nu va trebui sa mergeti acasa.
Noi vom lua cu noi carutul la restaurant...deja am inceput sa il obisnuiesc sa stea mai mult in carut sa nu imi faca figuri, si vad ca ii place...bine cu conditia sa ii schimb des jucariile.

Lavinia, cea mai fericita mamica de fulgusor!
MINUNEA NOASTRARARES CRISTIAN
NASTEREA UNUI FULGUSOR GRABIT
RARES CRESTE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

off..mai fetelor mi se rupe inima cand va aud cat va chinuiti cu lapticu praf...si pe Dymomo cat se mai chinuie din cauza lapticului...Si cat stati sa cantariti, sa notati cat LP au papalit bebeii..De ce oare nu da Doamne Doamne LM de ajuns pt toate mamicile, sa nu mai treaca prin chinuri de astea???

PROASPATA MAMICA DE RECHINAS

rechinas in pozici

Mergi la inceput

Fetelor,am pus si eu poze pe fulgusori2009. Hai sa vedem daca imi iese linkul poze

Mergi la inceput