Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *53*
Raspunsuri - Pagina 8
suede spune:
Pentru ca o sa fie mai mult plecat si noi ramanem singuri...
| Citat: |
| citat din mesajul lui Dana15 Suede..ori eu am baut..ori sunt tare obosita..dar nu pricep de ce esti suparata ![]() Mamica de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009 Thank God I'm a woman! www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi |
Laura
fericita de puiut scump norocos
Mihnea Costin 12.10.2009Pentru voi:
http://family.webshots.com/photo/2811438800105745765qucoQp
raluk16 spune:
Raluca te refereai la documentul de vaccinuri?
Luci pai lapticul de migdale e usor de facut, dar parca mai usor il "facem" pe cel de vaca
. E sanatos ca si migdalele, are grasimi din alea sanatoase. Si vezi, daca iti lasi pulpa in el, ca si mine, te ajuta si cu constipatia. Eu de lene nu mi-am facut de vreun an.
Dana 
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
NelaM spune:
| citat din mesajul lui liliac1 Mai, Nela dar daca o pui langa tine si-i dai san nu adoarme?? Ma gandesc ca-i chinuitor sa te plimbi cu ea in brate Ma asez si eu cu tine la bere ca am invatat cum se face in pozitia culcat la dimensiunile mele impresionante Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci! D'ale Andrei Vremuri |
Uite o sa incerc maine, n-am incercat pana acum. O durea stomacelul, am vazut cum se strangea, la san statea, cred, de consolare mai mult.
Ei, lasa, ce sa facem acum? Nu se intampla in fiecare seara dar o sa incerc sa ii dau san asa din culcat pe viitor. Sper sa imi iese.

_
Nela, mamica de
Ana nazdravana (19.09.09)Don't take yourself so seriously, no one else does...
kiki_cri spune:
Doamnelor ce repede va miscati...pana am recuperat eu cap anterior...ati ajuns departe.
TECHILA
pai puisorii tai nu mi se pare ca erau mici deloc...al meu cel mai mic nici acum nu are cat au avut ai tai la 4 luni...in fine, cum zici tu...nici eu nu mi-am facut probleme ca ii vad ca sunt bine
CRISSBEBE
imi pare rau pt problemele avute cu puiutul tau
.Nu stiu ce sa zic...eu una voi face copiilor toate vaccinurile.Si multumim de complimete
Aporpo...tu ai rezolvat aceea "problema"?(scuze daca ai scris deja...sau daca nu vrei sa vb despre asta)
AIDA
ce frumos e ERICUTUL!imi place cum manca el marutul!Era asa simpatic cum lingea tot din lingurita. Lasa ca vine si randul Egiptului
numa sa treaca criza asta...Si eu ma simt la faza cu pozele
o sa pun si eu...numai sa am timp...
BIAZ,
si Alexutul meu transpira la capsor...eu nu cred ca trebuie sa ne alarmam...
MELY
daaaaaaaaaa, si eu astept primavara!!!!!!Nici nu iti dai seama!!!1Si atunci am zis ca venim la Alba si o sa stam mai mult...poate o sa mai dam si de ANCO...
KIKI mamica fericita de gemenii Alex&Razvan
kiki_cri spune:
Aaaa, am uitat sa zic ca am vizionat si eu superbele poze ale DANEI cu ANA cea cuminte si vesela!
Esti f frumoasa si senina si tu si puiutul tau!
kiki_cri spune:
| citat din mesajul lui suede Diamar problema cu pareri diferite ale medicilor eu o am destul de des,intrucat pe langa doctora pediatra pe Mihnea il vede si doctora de familie (care insista sa-l vada o data la doua luni) .Sincer,eu iau in considerare ceea ce zice pediatra in general.Daca doctora de familie zice ceva nou,ii cer parerea pediatrei si trag o concluzie. Asadar,doua pareri identice la doi medici... Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009Pentru voi: http://family.webshots.com/photo/2811438800105745765qucoQp |
Corect, si eu iau in considerare pediatrul.
techila spune:
cucoanelor, mi-e si rusine sa va zic cum imi culc eu fraiericii: se ia boracul, se pune in pat, i se da prietenul in brate, se pupa de "noapte buna", se stinge becul...gata
Techila - rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia 
raluk16 spune:
Meli cum te-as putea ajuta cu access-ul?
Monique sa stii ca si mamei mele ii placea laptele ala de orez, ca era dulce, nu ca cel de soia care nu e indulcit.
Cu laptele de migdale:
- am uitat sa specific ca trebuie migdale crude, nu prajite si sarate
- nu stiu daca am spus cat de minunat iese si din nuci si alune de padure
- eu din alta parte luasem candva reteta si cred ca iese mai usor "laptele" din migdale daca sunt moi, si se blend-uiesc mai usor. Pe langa asta, migdalele, ca si samburii de piersici, au nu stiu ce toxina in stare cruda. Si consumate in cantitati mari, in combinatie cu un acid pot fi chiar otravitoare. De aia inmuiate se anihileaza toxina asta. Dar poti incerca, ar fi intr-adevar mai comod, sa nu trebuiasca planificat asa din timp.
Din astea raw food eu am inceput cu Renegade Health . O data pe saptamana au un video cu retete super. Cand o sa am vreme o sa-ti mai trimit si altele, ca de la ei am ajuns si la altii
, ca-i aveau invitati la ei.
A revenit superboy la mine, daca dispar in ceata din nou sa stiti de ce.
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
kiki_cri spune:
| citat din mesajul lui Dana15 Bia cu drag si iti multumesc; cred sincer ca sunt doar fotogenica..pe strada nu intorc barbatii capul dupa mine si nici nu sunt fluierata (nu ca mi-as dori..ziceam numai asa..zilele trecute au aruncat niste pusti de generala cu bulgari de zapada dupa mine..asta ca sa vedeti ce categorie de barbati atragMamica de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009 Thank God I'm a woman! www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi |
Ce simpatica si modesta esti

THEA22 spune:
DANA, asa pofta mi-ai facut cu pozele de o iesire in Gradina Botanica...cred ca de la nunta mea nu am mai fost pe acolo! Esti tare draguta...de fapt, sunteti
. Stai cumva in Zorilor? ai cateva poze facute chiar langa blocul unde am stat noi( cel cu posta) si unde probabil o sa mai stam de la anul.
Am incercat azi sa-l cantaresc pe Matei...imi tot da rezultate diferite.si al meu care e un lungan nu incape tot pe cantar si se tot agita...ehe! nu ma mai stresez , creste el! asa a fost si la nastere...cel mai lung din salon si subtiratic,dragul mamei!
THEA22,mama fericita de'
'Matei Alexandru

Andra-Maria (29.09.2003) &
.