Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *53*

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mgd13 spune:

draga Dana, eu nu am cumparat inca cd-urile.
doar ce am primit si eu pe grupul de discutii mailul. insa este de la o colega in care am incredere si m-am gandit sa vi-l dau si voua aici.
insa uite ceva ce o sa cumpar sigur www.yourbabycanread.com/" target="_blank">http://www.yourbabycanread.com/

Magda si Rares (25.09.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Citat:
citat din mesajul lui happy uka
Mi-au dat lacrimile cand am citit ce frumos o cresti pe micuta Ann . Esti o mamica deosebita.
Legat de picasa, tb sa te de-logezi tu din contul tau la gmail, cred ca de-asta nu mere.
Pupici

Uka, cea mai fericita mamica de C a r i n a - 14 septembrie 2009

Si mie mi-au dat lacrimile cand am citit mesajul asta de la tine. Esti o draguta, este cel mai mare compliment pentru o mama sa ti se spuna ca iti cresti frumos copilul. Multumesc.

Ce face Carina? E cuminte azi? Va pup

PS: Nu merge picassa asta, am incercat si cu iesit din cont, las' ca isi revine el, sper.

_
Nela, mamica de Ana nazdravana (19.09.09)
Don't take yourself so seriously, no one else does...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Mai, Nela dar daca o pui langa tine si-i dai san nu adoarme?? Ma gandesc ca-i chinuitor sa te plimbi cu ea in brate
Ma asez si eu cu tine la bere ca am invatat cum se face in pozitia culcat la dimensiunile mele impresionante

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

D'ale Andrei

Vremuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crocodana spune:

1. aida felicitari pt ambitie, sa ai mult spor, sa nu te grabesti si sa nu dezarmezi!
2. selen, scaunul e normal insa ama a facut si dupa 4 zile jumate...
3. nela extraordinara scrisoarea, mi-au dat lacrimile si eu nu plang usor pentru ca aceleasi sentimente le incerc si eu dimineata....e atat de fericita cand se trezeste si ma vede acolo, ca ii vorbesc, ca ii fac masaj...
4. eu nu am vazut pozele Danei din gradina botanica...
5 monikus sper ca nu e ceva grav..

ps am simtit nevoia sa numar ca sa nu uit...

, de Ama
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suede spune:

Sunt foarte suparata ...
Sotul meu ca un delicat ce este,stiind ca ma voi supara mi-a trimis un mail (cu perioadele ocupate).
Intrucat m-am maritat cu un ,,director",perioada de primavara este foarte plina si are multe vizite din-in afara.
Eu si baiatul sa fim sanatosi!!!!
Asa-mi vine cate-odata

Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009

Pentru voi:

http://family.webshots.com/photo/2811438800105745765qucoQp

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

crocodana cum ai rezolvat cu scaunul Amei? iar e constipat Carol. azi e a 4-a zi fara si incep sa-mi fac griji... desi sunt constienta ca n-ar trebui

Ioana de Carol Ioan Pataniile noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suede spune:

Incepusem sa ma uit de rochii de mireasa...nu mai am chef de nimic..

Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009

Pentru voi:

http://family.webshots.com/photo/2811438800105745765qucoQp

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Citat:
citat din mesajul lui Iulika29
Cu leganatul noi luasem avant pana pe la 3 luni si il leganam numai pe picioare pana s-a enervat si ne-a 'spus' ca nu mai vrea asa..vreo luna a adormit singur in patut dupå ce ii mai citeam cceva il mangaiam asa pana era in lumea somnului..Acum il mai ajutam putin si ii leganam putin pernuta si pana isi gaseste locul cu nasul in perna si apoi adoarme..Uneori il ajutam mai mult si leganam la el de ametim noi.

Daaaa, cunoastem si noi senzatia.
Noi nici nu putem sa o punem pe perna fara sa fie intr-o faza semiadormita. Deci mai intai o luam in brate si o plimbam pe langa hota, adoarme si dupa aia o punem pe perna si incepe sotul cu leganatul... pana cade in faza aceea de somn lung si bun. Avem tactici, nu gluma!

_
Nela, mamica de Ana nazdravana (19.09.09)
Don't take yourself so seriously, no one else does...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

L-am pasat la mami putin sa caut pe google "primii dinti caninii". Si profit de libertate sa intru si la voi sa scriu, sa vad daca am timp sa citesc in urma.

De ce caut asa ceva? Pentru ca acolo, ori la canini, ori chiar mai in spate, la premolari, avem in toate 4 colturile umflaturi albe, si in stanga sus e aproape afara mugurelul. Am crezut ca e afara, asa arata, dar daca am pus degetul inca e sub pielita gingiei. Azi m-am hotarat sa-l caut in gura sa vad de ce e din ce in ce mai rau puiul si cautand eu incisivii de sus am avut surpriza sa vad mugurii pe laterale. Si eu mai vreau sa il fac vegetarian si lui nu-i ies dintii de iepuras, ci cei de catelus. Chiar ca rezultate in google am gasit ca la catei le ies caninii primii

Ati mai auzit de asa ceva? Trebuie oare mers la doctor? Poate trebuie sa-l ajute cumva, stiu eu, nu e inca pregatit de asa ceva, nu-si stie tine inca jucariile de dentitie cu mana unde trebuie, dar daca il frec eu ori cu degetul, ori cu jucariile, e in extaz si se opreste din marait... Are gurita prea mica, nu incap inca jucariile astea de dentitie acolo pe laterale. Offf

Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Suede..ori eu am baut..ori sunt tare obosita..dar nu pricep de ce esti suparata

Mamica de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009

Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput