Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *53*
Raspunsuri - Pagina 6
Dana15 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui diamar78 dana, ii dau ventolin dar spray pt aerosoli nu sirop. DR mi-a spus ca siropul nu ar avea efect. Mai, dar multe calitati mai are sotul tau. Ma gandesc ca are si el defecte ca tot omul. mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007 Doamne ajuta pe toata lumea! |
ohooo!! fii sigura de acest lucru! dar ca in bancul lui Biaz..are noroc ca' s pe lista!
Mamica de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
suede spune:
Liliana eu speram sa rezolv problema cu suzeta,dar se pare ca m-am inselat
.
Cat o sa o tina asa?
Merci!
Laura
fericita de puiut scump norocos
Mihnea Costin 12.10.2009
Pentru voi:
http://family.webshots.com/photo/2811438800105745765qucoQp
liliac1 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui techila
io am dat araazul cu cillit acum 3 zile si azi l-am spalat foaaaarte gospodina... Techila - rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia ![]() |
Lasa-ma ca tu ai doi care vorbesc "dezarticulat" asa ca esti iertata de toate pacatele
!!Liliana,
Andra-Maria (29.09.2003) &
Radu-Mihai (21.10.2009)Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
Vremuri
liliac1 spune:
| citat din mesajul lui suede Liliana eu speram sa rezolv problema cu suzeta,dar se pare ca m-am inselat .Cat o sa o tina asa? Merci! ![]() Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009Pentru voi: http://family.webshots.com/photo/2811438800105745765qucoQp |
Pana descopera ca are dejte si la picioare
Liliana,
Andra-Maria (29.09.2003) &
Radu-Mihai (21.10.2009)Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
Vremuri
suede spune:

TAREEEEEEE!
| Citat: | ||
citat din mesajul lui liliac1
Pana descopera ca are dejte si la picioare Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci! D'ale Andrei Vremuri |
Laura
Mihnea Costin 12.10.2009Pentru voi:
NelaM spune:
| citat din mesajul lui Selen Nela si io, si io intru in clubul "leganatoarelor"...rar adoarme fara leganat....de multe ori incerc s-o las pe canapea, stau langa ea, ii tin suzi, ii cant, dar parca se uita cu ochi rugatori asa la mine si-mi spune : leagana-ma, leagana-ma |

_
Nela, mamica de
Ana nazdravana (19.09.09)Don't take yourself so seriously, no one else does...
Iulika29 spune:
Buna ziua pe ziua de azi!
Vai, cat ati scris!
Am citit pana la pagina 2..Så vedem ce imi aduc aminte..
Am citit ca Manga si Buzåcelul sunt oki si ma bucur.
Cu leganatul noi luasem avant pana pe la 3 luni si il leganam numai pe picioare pana s-a enervat si ne-a 'spus' ca nu mai vrea asa..vreo luna a adormit singur in patut dupå ce ii mai citeam cceva il mangaiam asa pana era in lumea somnului..Acum il mai ajutam putin si ii leganam putin pernuta si pana isi gaseste locul cu nasul in perna si apoi adoarme
..Uneori il ajutam mai mult si leganam la el de ametim noi.
Dana mami eu abia acum am vazut pozutele noi..Påi se poate så nu ne anunti si pe noi?Cat de drågålasa e Ana
..Ptui ptui..Si ce fete face cand ii faci masajul
..Mi-a placut pozele de la plimbarea prin gradina botanica si cum statea mititica in wrap acolo.
Vik ma intrebai ce ii dau så pape lu Brucu de e asa de grasunel..Påi el merge in principal pe completare..Asa a mers de la 2 luni jumate
(inainte il mai stropeam si cu putin lapte de la tzitzi) si acum ii dau la masa de pranz decat piure de legume/fructe sau suculet de morcovel, mår..Dar så nu uit sa iti spun ca el a fost mancåu de mic..
Dånutza felicitari pt progrese..Sunt atat de dragalasi cand fac lucruri noi.De acum in fiecare zi te va surprinde cu cate ceva nou
..Al meu intinde mana dupå jucarii dar nu le tine bine si mai rau ca se enerveaza ca le scapå si nu le poate controla atat de bine.
Suede asa face si smecheranul meu..Mai nou isi scoate suzi cu degetelele se uita cateva secunde la ea si apoi zbang o laså si pumnul e deja in guritå
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fercitå
de Bruce Nicholas (14.08.2009)
Bruce, minunea noastrå
suede spune:
Si eu imi faceam probleme cu leganatul....
Nu intotdeauna e nevoie,uneori ajunge mangaiatul pe caput si un lung ,,sssssssssssssssssshhhhhhhhhhhh"
.
Depinde cat e de obosit.
Aseara ne uitam la dvd-ul de la botez si am dansat cu el in brate...a obosit de a adormit fara nimic din cele de mai sus![]()
Laura
Mihnea Costin 12.10.2009
Pentru voi:
NelaM spune:
| citat din mesajul lui biaz29 Inainte sa plec la serviciu, va las o www.youtube.com/watch?v=z06uNDD2_Mw" target="_blank">melodie cu dedicatie si o floare. ![]() _ Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009) |
Biaz, foarte frumoase dedicatiile de azi, mi-au mers la suflet, multumesc. Noi am crescut practic cu Todor Gheorghe, tatal meu este mare fan!
Gata, eu am pus minunea in pat (nu mai adormea azi, a trebuit sa ma plimb cu ea la san

). Doamne ajuta ca a adormit!Mi-am deschis o bere in cinstea evenimentului!

_
Nela, mamica de
Ana nazdravana (19.09.09)Don't take yourself so seriously, no one else does...

Ioana
Carol Ioan