Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *53*

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Citat:
citat din mesajul lui biaz29
Raluk, Multumesc mult pentru reteta de lapte de migdale. Eu am incercat la masina de facut lapte de soia si nu iese bine. O sa incerc si manual. Imi pare rau sa aud ca Alexutul e tot necajit si agitatut. Eu zic sa-i pui sa asculte un www.youtube.com/watch?v=p3bUkvhGTTQ" target="_blank"> Cantec. Cu dedicatie si pupic de la nazdravanii mei.

_
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)

mi-a mers la suflet cantecelul!

Mamica de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009

Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biaz29 spune:

Inainte sa plec la serviciu, va las o www.youtube.com/watch?v=z06uNDD2_Mw" target="_blank">melodie cu dedicatie si o floare.

_
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Bia Sar'mana de intrebare Azi respir!!! Andra e plecata cu bub-su (taica-miu) la pictura si apoi la bulgareala si grasu' doarme relaxat cand nu exista factori perturbatori in preajma. A inceput Radu sa o mai accepte, sa nu se mai crispeze cand ii aude gura. Cred ca s-a resemnat
Eu sincera sa fiu simt uneori ca pic din picioare si nu fac altceva decat mediez conflicte, dau papa la copii si ma misc de colo-colo. Mancare nu, curatenie nu, calcat nu, invatat nici atat. Asa ca ma inclin in fata voastra, mamici vrednice!

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

D'ale Andrei

Vremuri

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mgd13

http://parenting.infospeed.ro/

Magda si Rares (25.09.2009)

Magda multumim frumos pentru link! totusi..nu ne spui mai multe? tu ai cumparat CD-urile? ti se par folositoare?

Thank God I'm a woman!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diamar78 spune:

Salutare si de la noi!
Referitor la mersul la servici eu recunosc ca daca s-ar putea as ta si mai mult de 2 ani acasa cu copii, nu cred ca m-as satura.
Multumesc pt urarile de sanatate.
Monique, sotul are legatura cu biserica sau e doar un bun crestin?
dana, ii dau ventolin dar spray pt aerosoli nu sirop. DR mi-a spus ca siropul nu ar avea efect. Mai, dar multe calitati mai are sotul tau. Ma gandesc ca are si el defecte ca tot omul.
Aida, de vaccinar eu vreau sa-l vacc doar cu cele obligatorii numai ca deocamdata pediatra a spus sa nu-l vacc pana i se normalizeaza valorile la ficat.

mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007

Doamne ajuta pe toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danuta1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui liliac1

Citat:
citat din mesajul lui Danuta1979

Multumesc fetelor pt. explicatii. Am inteles: bag fructul la storcator, iar ce iese pun in tifon si strecor iar la bebe ii dau fix zeama care trece de tifon :)

Dana, mami iubitoare de Ioana Maria Alexandra (16.09.2009)

http://community.webshots.com/user/Danuta1979/albums/least-recent

Mai, cam le-ai amestecat dar...merge si-asa. Deci la storcator iese direct zeama pe care i-o dai puiului. Daca nu ai, dai pe razatoare si apoi storci prin tifon.
Hai ca-ai fost simpatica rau.

techilo asa carevasazica, duci si flacaii la masaj...sau la nasa! Am inteles acum strategia de strategie!

Danuta sa stii ca si eu am buchisit-o prima data cand o aveam pe Andra mai mica si era super pentru idei. V-am spus, de la 1 an...pana la 4 ani...va mai trimit cate-un volum nu toate deodata ca sa nu ma luati la fugareala.
De venit la Cluj...ooooo ce vis frumos ar fi. Eu umblam teleleu cand eram prin facultate. Am batut juma de tara cu cortu'n spate. Acum sunt o duoamna si nu-mi mai permit sa plec decat in masina si cocotata pe tocuri Dar sa vedem cum ne organizam si cine stie ce haiduceala ne apuca?! Deocamdata nici Dunarea n-o traversam.

D'ale Andrei

Vremuri

Gata, am inteles, merci mult:))))))))))

Dana, mami iubitoare de Ioana Maria Alexandra (16.09.2009)

http://community.webshots.com/user/Danuta1979/albums/least-recent

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui suede

Fetelor,

Mai nou ne-am smecherit (a se vedea Mihnea).
Atunci cand nu-si scoate cu mana suzeta,o scuipa si ce credeti...isi baga pumnul in gura.Incerc eu sa-i bag suzeta inapoi,dar el iar smecher,o scoate .Cu asta ne ocupam mai nou timpul...
Mai grav e ca si-a bagat aseara mana de i-a venit lapticul inapoi...sper sa-i treaca ideea asta.
Acum l-am mutat in patutul lui (ca mai nou s-a mutat cu mine in pat ) si se cearta cu maimutoii de la carusel,buna investitie,credeti-ma!

Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009

Pentru voi:

http://family.webshots.com/photo/2811438800105745765qucoQp

Ei, dragul de el, are de recuperat Mai intai se baga pumnuletul, apoi cate-un degetel..ala mare, aratatorul si mijlociul si se suge ca pe cea mai delicioasa acadea din lume..ca apoi sa le grupeze cate 2 si chiar cate 3. Urmatoarea etapa e...verificarea amigdalelor si dispare problema cu

D'ale Andrei

Vremuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

Citat:
citat din mesajul lui liliac1

Bia Sar'mana de intrebare Azi respir!!! Andra e plecata cu bub-su (taica-miu) la pictura si apoi la bulgareala si grasu' doarme relaxat cand nu exista factori perturbatori in preajma. A inceput Radu sa o mai accepte, sa nu se mai crispeze cand ii aude gura. Cred ca s-a resemnat
Eu sincera sa fiu simt uneori ca pic din picioare si nu fac altceva decat mediez conflicte, dau papa la copii si ma misc de colo-colo. Mancare nu, curatenie nu, calcat nu, invatat nici atat. Asa ca ma inclin in fata voastra, mamici vrednice!

D'ale Andrei

Vremuri

io am dat araazul cu cillit acum 3 zile si azi l-am spalat
foaaaarte gospodina...

Techila - rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia

Mergi la inceput

vai Bia...oare tu stii ce mult imi place mie Tudor Gheorghe?!

in 7 februarie este concert Tudor Gheorghe la cluj..si stau de cateva zile si rumeg problema..cum sa fac sa ajungem la concert??!!
ma gandesc sa cumparam bilete la margine..sa mergem cu caruciorul..si daca plange Ana sa iesim cu ea in holul Casei de Cultura..sa ascultam de acolo

Thank God I'm a woman!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui suede

Fetelor,

Mai nou ne-am smecherit (a se vedea Mihnea).
Atunci cand nu-si scoate cu mana suzeta,o scuipa si ce credeti...isi baga pumnul in gura.Incerc eu sa-i bag suzeta inapoi,dar el iar smecher,o scoate .Cu asta ne ocupam mai nou timpul...
Mai grav e ca si-a bagat aseara mana de i-a venit lapticul inapoi...sper sa-i treaca ideea asta.
Acum l-am mutat in patutul lui (ca mai nou s-a mutat cu mine in pat ) si se cearta cu maimutoii de la carusel,buna investitie,credeti-ma!

hahahaha .. noi suntem de ceva timp la stadiul asta... urmatorul nivel??? se tine suzeta de... suzeta (chestia de silicon care se suge) si se introduce pumnul in gura.

siiiii.. pentru avansati! incercarea de a introduce in gura ambii pumni SAU a pumnului in timp ce sugem de la mami!

Ioana de Carol Ioan Pataniile noastre

Mergi la inceput