Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *53*

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns moni_iulia spune:

Noapte buna si de la mine!
Maine mergem sa ascultam inimioara si-s cam stresata.
mami si pisa,simon e un frumos
azi era la tv sefu' de la gastroenterologie fundeni si zicea ca dk ne vaccinam de toate prostiile s-ar putea sa dobandim o boala autoimuna(adica anticorpii lupta cu propriul organism) si ca-s suficiente vaccinurile obligatorii.
Tineti-mi pumni sa vin cu vesti bune maine ca sa pot dantui in voie duminica la botez.

Iulia iubitoare de Tudorita Mihaita(18.10.2009)
Romania- The land of choice
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crocodana spune:

luto.....speram sa impaci si capra si varza...! ma bucur ca flacaul a fost curajos si a trecut relativ bine peste o zi asa importanta!

va pupam si noi de noapte buna si linistita! si maine e o zi!

, de Ama
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

azi am vazut doar poze de Ioana de danuta si mult timp am avut un zambet pe fata de scumpa ce e , ptui ptui

... recunosc ca nu am citit mai nimic din urma dar cat am citit nu am gasit pozele lu nora-mea unguroaica sa vada si Erikutu cat a mai crescut si ce mandrete delicata curteaza mama lui

Chiar , azi cand mergea slideshowl de la pozele cu Ioana , Erik intre picioarele mele se uita cand in fereasta de la webcam unde se vedea pe el , cand la Ioana era asa curios

... intru sa fac capitol si ne mutam si noi in dormitor ... cred , ca e cam devreme totusi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

54

Mergi la inceput