Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *53*
Raspunsuri - Pagina 19
Dana15 spune:
Clodute pun si eu un umar
si te strang tare in brate
; ai niste copilasi superbi si ceea ce este mai importnat pe lumea asta este ca lor sa le fie bine si sa-si vada mamica vesela si fericita
Mamica de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
Clodute spune:
Danutza
si acum fug cu bibe in dinti sa ii mai administrez mindrei o tura... si apoi nani daca nu o sa se mai trezeasca si Patrick intre timp
Si va rog
scrieti mai putin ca sa nu mai alerg dupa voi. SUNTETI TARE DRAGUTE
Va citesc in continuare.
Noapte buna si usoara cu sau fara leganat. De la voi am invatat cu hota si e SFANTA 
Dana15 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui delia79 Ce simpatice sunteti cu incuscreala .Mamy de Sofia scumpa (20 septembrie 2009) Pozici Sofia botez www.monitorulsv.ro/Local/2009-11-23/Primul-bebelus-botezat-in-costum-popular-bucovinean" target="_blank">Sofia bucovineanca Photos |

numai ca noi avem niste pretendenti mai cutezatori care se bat cu biberonul in pept
ce frumos ca va mutati! mult spor cu toate cele.. banuiesc ca nu-i usor!
Mamica de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
lutoniana spune:
Vroiam sa raportez si eu azi zi de vaccin, 3 intepaturi de nu mai stia Davidelu pe unde sa scoata camasa de plans 
....S-a linistit repede la mami in brate.
De cand ne-am intors a tot facut caca ....mai bine zis toata ziua....iar acum seara a facut si temperatura 37.9
I-am dat Calpol si am descoperit ca atunci cand vom ajunge cu diversificarea la capsuni nu vom avea nicio problema...ii face mami o spuma de capsuni de mama mama
A lins lingurita de medicament ca pe altceva si apoi isi sugea limba si buzele...e inutil sa va spun ca nu ratat niciun strop din medicamentul plin de arome ![]()
Acum mai tipa in somn dar sper sa trecem cu bine noaptea. Toata ziua a fost agitat si marait si a plans.
Delia m-am gandit mult la tine, ma bucur ca ai sosit sa ne spui ca sunteti bine. Soimita ce mai face ?
Azi m-am gandit la tine cand i-am cumparat lui David un ursulet ca sa aiba si el un prieten...ca restul de jucarii nu mi se pareau potrivite de a dormi cu ele....in brate 

Clodute
poate ai timp si placere sa ne arati si noua cum a crescut prietena noastra Karolina ....tare mult mi-ar placea.
Vroiam sa va mai spun ca voi incerca sa-mi schimb putin programul de-acum ca David a trecut de 4 luni si am sa incerc sa fac mai multe. Chiar daca va iubesc atat de mult nu cred ca e sanatos pentru mine sa stau ore in sir in fata calculatorului fara sa fac ceva productiv sau macar constructiv. Am sa incerc sa merg si la biblioteca sa citesc mai mult si incet incet sa lucrez cate ceva pentru ca bebelusul meu imi permite, fiind cuminte si dulce 

Evident ca imi voi aloca o zi pe saptamana sau doua in care sa va citesc, sa va salut si sa povestim.

Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009
crissbebe spune:
Luto dar nu poti gasi si alta solutie ptr a fi mai mult cu noi decat ti-ai propus? Hai nu ne parasi...
MAMICA FERICITA DE Alexandru - Aurelian (22.09.09)
http://community.webshots.com/album/570763181pdonnI?start=48
techila spune:
seara buna,
felicitari pe incuscreli si pentru nurori si pentru ginerei, noi care stam pe margine asteptam invitatiile la nunta
. am si eu un pui promis isabelei
.
am fost la masaj, tare bine a fost si tare bine ma simt, am fost cu tot cu pui ca pana la urma nu am mai avut cu cine sa ii las. au scos si ei nasul la frig, dar le-a placut.
ma bag la nani, va doresc noapte buna!!
Techila - rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia 
crissbebe spune:
Noapte buna Techila si odihna placuta ca sa-si faca efectul pe deplin masajul...![]()
Au facut si baietii masaj? s-au relaxat si ei? ![]()
techila spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui crissbebe Noapte buna Techila si odihna placuta ca sa-si faca efectul pe deplin masajul... Au facut si baietii masaj? s-au relaxat si ei? MAMICA FERICITA DE Alexandru - Aurelian (22.09.09) http://community.webshots.com/album/570763181pdonnI?start=48 |
nuuuu, ei au parte de masaj d-asta primitiv de la ma-sa. dar pe viitor...cine stie? ca d-soara care imi maseaza mie pielicica se pricepe si la masat bebei...
Techila - rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia
crissbebe spune:
Doamnelor ma retrag si eu langa baietii mei ca e tarziu si am ramas singurica... Noapte buna va urez..