Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *53*

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Citat:
citat din mesajul lui crocodana

vai ce m-a amuzat "incuscreala" din seara asta!ce declarartii...ce nebunie... in curand ne vom adresa toate cu cuscra si nimeni nu va mai avea habar care cu cine vorbeste!

, de Ama
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!

ca bine zici!

Mamica de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009

Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiki_cri spune:

Eu ma retrag! va zic noapte buna si ne vedem maine!

O noapte cat mai usoara la toate si la toti bebelushi.

KIKI mamica fericita de gemenii Alex&Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

o noapte linistita si la voi Kiki!

Mamica de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009

Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Dragele mele dragi, va pup cu mare mare dor, nu am apucat din nou sa va citesc, stiti cum e cu programul, pana se stabilizeaza. Doar ca vroiam sa ii spun Luciei ca se poate imbata. Iti amintesti cand spuneai ca vei bea o bere parca in ziua in care va anunt ca plecam? Ei, draga mea, imbateala placuta, vrem poze cu tine mahmura, caci am luat biletele de avion pentru catei si purcei, plecam cu totii la tati. La bb2 promitem sa ramanem langa tati, sa nu ma mai vait pe forum. Va pup, mi-e in continuare dor de voi, sper ca dupa ce ajungem la Italica sa avem si noi un program ca sa va pot citi macar. Chiara Ada, vita mia Chiara creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina84 spune:

Si pe mine m-au bine dispus discutiile fetelor de azi,cu incuscritul
SUEDE ca sa mai uiti ca iti va fi sotul plecat,gandeste-te ca va urma luna de miere si va fi numai al tau 24/24
KEMSY ma bucur ca ati venit cu vesti bune de la dr
UKA ai o scumpa de fetita si ce bine sta ea in fundulet,ioi si eu ma certam cu toti sa nu-l mai puna in fundulet ca e prea mic dar vad ca si tu ai pus-o pe carina,eu cand il pun pe iri pe canapea ii pun o perna in fata sa nu cada
DANA am vazut si eu pozele de la gradina botanica,mi-au placut mult de tot(oare ti-am mai zis odata?)
Iar am citit tot si am uitat ce vroiam sa zic,oricum nu-mi scapa nimic si toate fetele
Eu azi dimineata aveam toate hainele din sifonier pe jos asa ca a trebuit sa ma apuc sa le aranjez,am fost si cu baiatul toata ziua,noroc ca a venit o prietena si a mai stat cu el sa pot aranja eu.
CRISBEBE ai dreptate,cum se duc fetele...
TECHILA esti o norocoasa ca iti adorm puii singuri,eu nu-mi aduc aminte sa fi adormit vreodata singur decat daca papa sau mergeam cu masina
ELLENUTA ma bucur ca ne-ai dat un semn,stiu cum sunt functionarele astea,ce-am mai patimit si eu cu ele,trebuia sa ma duc cu legea scrisa pe foaie ca sa inteleaga
Hai ca tot mi-am mai adus aminte ceva

D-ZEU MI-A TRIMIS RASPLATA
IRINEL ANDREI
BOTEZ IRINEL

o perioada din viata mea Rasplata a sosit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina84 spune:

ANDRE drum bun si sa aveti parte numai de fericire

D-ZEU MI-A TRIMIS RASPLATA
IRINEL ANDREI
BOTEZ IRINEL

o perioada din viata mea Rasplata a sosit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissbebe spune:

Crocodana avand in vedere ca avem mai multi cavaleri decat domnite s-ar putea ca unii dintre acesti cavaleri sa ramana pe "dinafara"...

MAMICA FERICITA DE Alexandru - Aurelian (22.09.09)

http://community.webshots.com/album/570763181pdonnI?start=48

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clodute spune:

Buna seara fete dragi,

Va multumesc din suflet la toate am tras tare sa citesc la zi...mai pe diagonala ce-i drept. Puradeii mei ma solicita la maxim si ziua si noaptea...si sigur din cauza agitatiei mele toate astea...
Dar asta e viata... din ce in ce mai trista... DOAR EI (copii mei ) ma fac sa zimbesc cit e ziua de lunga.

Astept sa vina primavara si sa iesim si noi mai des si mai mult din birlog si poate o sa mi se schimbe si mie gindurile.

Va pup si va multumesc de imbratisari si de ginduri de bine la toate.

Liliac esti o gura de aer pentru mine.

Luto ..nu am apucat sa mai "raspund" stii tu Multumesc si tie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Clodute, ai 2 copilasi minunati pe care ii am cu drag. SI pe tine te

Monica de Minune Dragos Alexandru (26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia79 spune:

Saluti fetele

Soimita multumeste frumos pt urari si transmite tuturor colegilor dovlecei pupici dulci.

Noi suntem foarte ocupati, de cateva zile nici macar sa va citesc nu mai apuc. Ne-am hotarat sa ne muatm la un apt mai mare si tot procesul asta e greu si stresant. Si uite asa trec zilele ingrozitor de repede si parca vad ca ma trezesc acusi ca trebuie sa ma intorc la munca (in sept ). In alta ordine de idei, soimita e sanatoasa si voioasa, asteptam controlul din februarie ca sa aflam si noi cum stam cu kg si inaltimea. Parca vad ca iar depaseste normele de inaltime, nu de alta dar ne imbracam cu hainute 6-9 luni.

Am reusit sa vad si eu poze cu Dana si Ana , care sunt 2 frumoase si finute .

Vazuut poze si cu Carina de Uka, ce adorabila poate fi micuta si ce avansata! Si mi se pare ca-ti seamana foarte bine mami

Citit scrisoarea catre Ana , felicitari mami Nela ca reusesti sa pui pe ''hartie'' gandurilea asta frumoase .

Ce simpatice sunteti cu incuscreala , m-am amuzat tare. Se pare ca Ana e cea mai ravnita domnisoara .

Raluk, vazut zilele trecute poze de la botez. A fost o petrecere perfecta cu protagonisti superbi . Iti sta deosebit de bine cu parul lins, ai trasaturi foarte frumoase si Alex are multe din trasaturile tale (ochii si barbita sunt evidente ).
Ma duc sa caut si eu reteta de lapte de migdale .

Va salut si va pup pe toate , ma duc sa mai citesc din urma. Mi-e tare dor de voi .

Mamy de Sofia scumpa (20 septembrie 2009)
Pozici Sofia botez
www.monitorulsv.ro/Local/2009-11-23/Primul-bebelus-botezat-in-costum-popular-bucovinean" target="_blank">Sofia bucovineanca
Photos

Mergi la inceput