Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *53*

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Bia am uitat sa-ti spun de melodia de la Tudor Gheorghe, e exact poezia care ne-o spunea noua bunica si care acum i-o spune lui Alex (strabunica lui, adica )

Meli oare cum sa fac sa te ajut? Imi zici ce ai de facut? Sau sa caut ceva tutoriale bune pe net? Sau iti fac eu o baza de date si vezi tu apoi cum o modifici?

Iar tre sa fug

Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissbebe spune:

Uka ce fetita frumoasa ai tu acolo si ce bine ii sta cu palarie...

si ce repede va incuscriti voi...uite asa se duc fetele...

MAMICA FERICITA DE Alexandru - Aurelian (22.09.09)

http://community.webshots.com/album/570763181pdonnI?start=48

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crocodana spune:

mami si pisa....simon e un frumos cu niste ochisori incredibili! sa iti aduca multe bucurii!

, de Ama
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Hepilica poate mai bine ii trimiteam Ralucai pe mail. Nu am vrut sa creez suparari. Stiu foarte bine ca toata lumea cunoaste pericolul vaccinurilor. Dar tot timpul pui in balanta riscurile la a face sau a nu face vaccin. Si cum nici o varianta nu e 100% fara riscuri... Noi toate de aici vrem binele copiilor nostri, asta nu intra in discutie.

Kiki multumesc mult .

Luci beau cu pofta lapte de vacuta.

Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ioanna81

noi mergem sa pregatim baita (eu) si sa facem baldabac (Carol) si apoi si apoi (Carol)

Ioana de Carol Ioan Pataniile noastre

Pa cuscra, pa!
Ai grija de baiat ! (ce urasc recomandarea asta)
Somn usor.

Uka, cea mai fericita mamica de C a r i n a - 14 septembrie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria1979 spune:

Fetelor somnic usor ca eu ma retrag. Alex a facut baita a papat si acum doarme asa ca profita si mami sa se hodineasca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissbebe spune:

Kiki era ca si uitata treaba daca nu imi doream inca un bebe dar asa...nu cred ca voi uita prea curand...noroc ca ma tine ocupata Alexutu toata ziua si sesiunea ca altfel numai acolo ma gandeam..

MAMICA FERICITA DE Alexandru - Aurelian (22.09.09)

http://community.webshots.com/album/570763181pdonnI?start=48

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Hepilica, n-a mai facut febra. Si nici aseara, dupa ce am vb cu doc si i-am dat panadol a trecut f repede. El mi-a zis ca nu crede ca e de la vaccin ca ar fi aparut mai devreme temperatura. Na, nush ce sa zic.

de Natalia (03.09.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

gata cu baita! Ana a servit un pic de laptic bun, bun si a reusit sa adoarma la sanuc..mare minune! de obicei, adormea dupa ora 23;

astazi a avut f multe tentative de a se intoarce de pe spate pe burta..adevarul este ca o si "ajutam" noi un pic, in sensul ca tot facem exercitii de rostogolire...ma ingrijoreaza insa, faptul ca din dorinta ei de a se pune pe burtica, isi tine capul intr-un mare fel..cum sa explic?! il da pe spate, de am impresia ca-i devine perpendicular pe trunchi..si incepe sa se impinga-n picioare..si tipa ca nu poate..uff!

Ralukule ce draguta esti pentru ca te oferi sa o ajuti pe Meli..si noi stim bine ca timpul tau extra este limitat
Selen deci si pe voi va "tradeaza " nr 4?! noi am trecut la acest numar, cand cu 3-ul improscam constant si fara a rata nici o ocazie cam de 2-3 ori pe zi..am zis ca o fi mai bun 4, dar uite ca nu-i asa..vorba ta, acesta este prea larg; sa ai o noapte linistita;
Lucia tu ce mai faci mami?

Mamica de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009

Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crocodana spune:

vai ce m-a amuzat "incuscreala" din seara asta!ce declarartii...ce nebunie... in curand ne vom adresa toate cu cuscra si nimeni nu va mai avea habar care cu cine vorbeste!

, de Ama
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!

Mergi la inceput