Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *53*
Raspunsuri - Pagina 16
liliac1 spune:
Mely e musai in Acces?? Ca interogari si alte minuni de-asta iti fac io numai ca nu stiu Acces.
Iuliko ce tare esti cu usturoiul
pai cand faci o mancarica ce se preteaza la varsta lui, poti pune si usturoi sa testezi piata. Eu i-am dat Andrei dupa 1 an. Si ceapa verde.
Liliana,
Andra-Maria (29.09.2003) &
Radu-Mihai (21.10.2009)
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
Vremuri
Dana15 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui THEA22 CATRE MAMA DE ANA ELISA DE LA MATEI nu-i bai, saru'mana, da macar sansa de a-mi dovedi vrednicia 'naintea frumosei Dulcinee nu-mi veti refuza pesemne pupici de la un mic Don Quijote neingenunchiat de cele 4 luni de grea ucenicie.p.s; asa zis-a ficioru-meu. Cat despre noi in ansamblu...ne-am inturnat de la parinti. Numa ca anu asta pana in vara-toamna facem veacu prin Floresti unde avem un apart. In Zorilor statea socrul, acum chiriasii.Oricum, ne vom intalni noi cumva ![]() THEA22,mama fericita de' 'Matei Alexandruhttp://picasaweb.google.com/milanamai/MATEISUFLETINDAR#5426640994298246194 |
"neingenunchiat de cele 4 luni de ucenicie"..asta a fost tare!

Ana trimite un pupic dragalas catre Raducu si Matei..si-i asteapta la intalnirea cu "tatucul imparat" (adica grig
..sa vedem cine-i mai vitez si mai cutezator!

Mamica de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
Dana15 spune:
| citat din mesajul lui liliac1 Thea daca te consoleaza cu ceva sa stii ca si noi cu greeeeeeu am ajuns la inima dulcineei. Si inca mai trebuie sa facem dovezi de si ne supunem la orice incercare. Dar nu ne lasam deocamdata. Hmmmmm si cand se gandeste Radulescu ca Matei e asa de aproape si poa' sa bage o serenada sub balcon...mai-mai ca-i vine sa ![]() Oricum, are un adversar greu de infrant! Va ![]() Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci! D'ale Andrei Vremuri |
ioi!

pupici la Raducu!
Thank God I'm a woman!
liliac1 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Dana15
"neingenunchiat de cele 4 luni de ucenicie"..asta a fost tare! ![]() Ana trimite un pupic dragalas catre Raducu si Matei..si-i asteapta la intalnirea cu "tatucul imparat" (adica grig ..sa vedem cine-i mai vitez si mai cutezator!![]() ![]() Mamica de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009 Thank God I'm a woman! www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi |
Incepem noi: promitem sa nu tinem fata la cratita ca la noi in familie asta e treaba de barbat. Fetele merg la shopinguiala, manichiurizare si coafor
iar seara cad late de oboseala si au nevoie de un mic masaj care nu poate fi facut decat de mainile puternice ale masculului Liliana,
Andra-Maria (29.09.2003) &
Radu-Mihai (21.10.2009)Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
Vremuri
Dana15 spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui liliac1
Incepem noi: promitem sa nu tinem fata la cratita ca la noi in familie asta e treaba de barbat. Fetele merg la shopinguiala, manichiurizare si coafor iar seara cad late de oboseala si au nevoie de un mic masaj care nu poate fi facut decat de mainile puternice ale masculului Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci! D'ale Andrei Vremuri |
Vai!!! sunt pe spate!

Don Quijote Matei...a vous maintenant!
Thank God I'm a woman!
Dana15 spune:
Fete dragi..ma retrag..sper sa revin mai tarziu; mergem sa spalam mandretea de copila ce mi-a facut de doua ori astazi caca imprastiat
, adica pana la umeri..si purtam chilotei nr 4..si tot degeaba!
no, c-am facut-o de rusine!
sa vedem daca o mai vor flacaii vostri acum![]()
Thank God I'm a woman!
aidaciolac spune:

ce tari sunteti 
bebele meu rade in somn
ce scumpel e
... vai de mine cat ati reusit azi sa scrieti si io nu am citit nimic 
selen80 spune:
Aida, cred ca si Ebru viseaza la fel ca Erik, ca si ea radea mai devreme ![]()
Dana, stii ca si noi ne-am murdarit mai des de cand folosim nr 4?? eu cred ca sunt totusi prea mari, am vazut ca sunt pana la 18 kg, puteau sa mai faca si ei o marime intermediara......
noapte buna va urez si eu 
VOTATI-NE, VA RUGAM! MULTUMIM!
de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
POZE URSULICA
nunta
mimika spune:

Sara buna! Nu prea am timp sa ma bag in seama, am citit si eu ultimele pagini si m-am binedispus. va pup!
Mami ultra-fericita de Matei Aram si Luca Ezram (31.07.2009)
hi5
poze cu noi
kiki_cri spune:
| citat din mesajul lui crissbebe Kiki da am rezolvat problema saptamana trecuta...din pacate in defavoarea mea... de asta nuam intrat sapt trecuta sa vad ce face dovlecimea..Acum praslea al meu are chef de stat numai in brate la mami lui si leganat ![]() MAMICA FERICITA DE Alexandru - Aurelian (22.09.09) http://community.webshots.com/album/570763181pdonnI?start=48 |
Te
si te imbratisez! Acum e ca si uitata treaba!Sunt sigura ca ai luat cea mai buna decizie!
KIKI mamica fericita de gemenii Alex&Razvan

si ne supunem la orice incercare. Dar nu ne lasam deocamdata. Hmmmmm si cand se gandeste Radulescu ca Matei e asa de aproape si poa' sa bage o serenada sub balcon...mai-mai ca-i vine sa 
de asta nuam intrat sapt trecuta sa vad ce face dovlecimea..