Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *53*

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns THEA22 spune:

CATRE MAMA DE ANA ELISA DE LA MATEI

nu-i bai, saru'mana, da macar sansa de a-mi dovedi vrednicia 'naintea frumosei Dulcinee nu-mi veti refuza pesemnepupici de la un mic Don Quijote neingenunchiat de cele 4 luni de grea ucenicie.

p.s; asa zis-a ficioru-meu. Cat despre noi in ansamblu...ne-am inturnat de la parinti. Numa ca anu asta pana in vara-toamna facem veacu prin Floresti unde avem un apart. In Zorilor statea socrul, acum chiriasii.Oricum, ne vom intalni noi cumva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

buuun... ne facem petitori, strangem zestre sa cerem fata!

Ioana de Carol Ioan Pataniile noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns THEA22 spune:

Citat:
citat din mesajul lui liliac1

Citat:
citat din mesajul lui THEA22

Citat:
citat din mesajul lui Dana15

seara buna fetele

vin si eu cu steagul alb in bat si o rog pe Meli sa ma ierte ca m-a luat gura pe dinainte..grig nu se pricepe la Access; ufff...draga mea, sper sa reusesti sa faci proiectul acela..tin pumnii!
Thea uite cu cine o sa ne plimbam noi la primavara?!! noi stam mai jos putin de sensul giratoriu..pe strada Pasteur;

Mamica de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009

Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

yuhuuu...primavara,ce bine suna! apropo, Matei intreaba daca Ana e promisa cuiva. Precocul meu zice ca-i place dulcica ta

Maaaaaai, aici e zona tabu, te rog frumos Nu cedam sub nicio forma! Doar sa ne intoarca frumusete de Ana spatele...doar atunci ne tragem codita usor intre picioare, plangem in pumni, oftam adanc si...mergem mai departe!

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

D'ale Andrei

Vremuri

vai,Liliac draga, in ce belele ma baga fecioru-meu... si mai e si incapatanat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ioanna81

yess !! asta inseamna ca am si eu o CUSCRA? ce geloasa eram pe fete cand se adresau asa una alteia!!
sa stii ca tata de carina nu are nicio obiectie, (pe motiv ca e la fotbal cu baietii), pitica nici atat, (pe motiv ca doarme dusa rapusa de gerul de afara) ..asa ca iau singura hotararea si batem palma

Uka, cea mai fericita mamica de C a r i n a - 14 septembrie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hepilica spune:

ralucapaun - ce face micuta natalia? mai are febra?

h.

minunata (22.09.2009).

Multumesc lui DD.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Uka Am vazut poze tare frumoase Wow påi fata ta l-a luat pe Brucu..al meu nu sta inca in fundulet..

Am vazut si pe Simion cu gene lungi si frumoase..are mami niste ochisori.Så va tråiascå si så fie sånåtos!

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui happy_uka

Citat:
citat din mesajul lui Ioanna81

yess !! asta inseamna ca am si eu o CUSCRA? ce geloasa eram pe fete cand se adresau asa una alteia!!
sa stii ca tata de carina nu are nicio obiectie, (pe motiv ca e la fotbal cu baietii), pitica nici atat, (pe motiv ca doarme dusa rapusa de gerul de afara) ..asa ca iau singura hotararea si batem palma

Uka, cea mai fericita mamica de C a r i n a - 14 septembrie 2009

s+a facut! domnu' sotu' meu s-a araat incantat de alegerea feciorului! asa ca asta a fost!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Thea daca te consoleaza cu ceva sa stii ca si noi cu greeeeeeu am ajuns la inima dulcineei. Si inca mai trebuie sa facem dovezi de si ne supunem la orice incercare. Dar nu ne lasam deocamdata. Hmmmmm si cand se gandeste Radulescu ca Matei e asa de aproape si poa' sa bage o serenada sub balcon...mai-mai ca-i vine sa
Oricum, are un adversar greu de infrant!
Va

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

D'ale Andrei

Vremuri

Mergi la inceput

noi mergem sa pregatim baita (eu) si sa facem baldabac (Carol) si apoi si apoi (Carol)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria1979 spune:

La Multe lunite sarbatoritilor de azi!

Mergi la inceput