Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *53*
Raspunsuri - Pagina 14
Ioanna81 spune:
uka zici ca fata ta e promisa??? nu putem sa o petim noi? 
spune-mi, te rog, s-a ridicat singurica sau o ajuti tu?
Ioana
de
Carol Ioan
Pataniile noastre 

monique02 spune:
Fetelor, pe hotnews e reclama la sling.ro si e poza cu Raluca_U cu Stefanut care e un scump, e super poza. Raluca_U
si la multe lunite pt Stefanut.
Diamar sotul meu merge destul de des la biserica, dar el oricum are o obsesie cu alimentatia sanatoasa si considera ca postul este o perioada foarte buna pt eliminara toxinelor din organism etc.
selen80 spune:
Uka am vazut-o si eu in sfarsit pe printesa ta (multumim Dana), ce bine sta in fundic! ca e o frumoasa nu-ti mai zic, ca se stie ![]()
LA MULTE LUNITE SI DE LA MINE SARBATORITILOR DE AZI!

VOTATI-NE, VA RUGAM! MULTUMIM!
de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
POZE URSULICA
nunta
kiki_cri spune:
RALUK, mama ce poze frumoaseeee!!Se vede ca totul a fost organizat ca la carte! A fost PERFECT! Iar tu ai fost cea mai frumoasa!(parul m-a dat gata...)
KIKI mamica fericita de gemenii Alex&Razvan
happy_uka spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Dana15 vai Uka ce fatzuca buna de pupacit are carina ..pozele 18, 19 si cea in care rade cu gingiutele la vedere sunt super, super!!! mai, si cum sta ea in fundic!Mamica de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009 Thank God I'm a woman! www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi |

, multumim!Pupacim toaaata ziua moaca aia hazlie, si cand e si cand nu e cuminte.
Uka, cea mai fericita mamica de C a r i n a - 14 septembrie 2009
monique02 spune:
Monica_Dicut tu poti sa vezi pozele mele? Sa sti ca nici eu nu pot sa vad pozele tale
, nu inleleg de ce ca pozele celorlalte fete din picasa pot sale vad.
kiki_cri spune:
citat din mesajul lui Ellenuta![]() ma mai primiti?? nu am avut timp nici sa respir .. sper sa se culce zuzele repede diseara si sa pot recupera .. cred ca am vreo 5 capitole ca tare vorbarete mai sunteti .. aseara am vrut sa intru insa eva a vrut sa-i tin companie pe "tron" pana la 12.30 noaptea .. cica o durea burta .. of of .. anna s-a smecherit si ea, vrea numai in brate, tipa, urla sa stai cu ea, sa-i vorbesti .. cum intru in camera sau ii vorbesc, rade cu gura pana la urechi .. azi am ajuns la primarie sa depun ptr CIC .. te doare capul ce nepricepute sunt tanticile de acolo .. sa vedeti situatie .. pana in febrarie 2009 am luat drepturi de autor pe o anumita firma, apoi am trecut pe alta firma caci aceea s-a desfiintat. drept pentru care din adeverinta de la job imi lipsesc 4 luni insa am dus fisele fiscale din care sa reiasa venitul pe lunile respective. si duamna aceea mi=a spus ca e musai sa iau adeverinta de la firma care s-a desfiintat .. hello .. nu am de unde .. e desfiintata .. sper sa fie ok si sa iau banii toti .. bani care imi vor intra abia in aprilie .. alta faza .. am dus extract de cont de la CEC Bank .. la care ea zice .. nu e bun, nu lucram cu CEC .. iar eu ii arat afisul mare de pe perete mare cat capul meu .. uitati doamna ca acolo scrie negru pe alb ca printre bancile agreate e si CEC .. ma doare capul, sincer! va pupacesc mult! Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009) Eva Anna papa bun |
Elenuta
bine te-am regasit! Si eu am avut ceva problemute la depunerea dosarului...imi venea sa le iau de cap pe tantiile de acolo...desi eu sunt f linistita din fire
KIKI mamica fericita de gemenii Alex&Razvan
lutoniana spune:
Va salut cu respect !
Ce mult am avut de recuperat....![]()
Vad ca in mare sunteti bine si zglobii 
Monique eu ma bag la laptele ala dar am crezut ca-mi "face" ceva spectaculos ...nu ca doar il inlocuieste pe cel de vacuta care e foarteeee bunnn.
Raluk multam de explicatii...dar tu nu bei lapte de vacuta ?
Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009
happy_uka spune:
citat din mesajul lui Ioanna81 uka zici ca fata ta e promisa??? nu putem sa o petim noi? ![]() spune-mi, te rog, s-a ridicat singurica sau o ajuti tu? Ioana de Carol Ioan Pataniile noastre ![]() ![]() |
Nu e promisa...o surprind oftand dupa frumosul Aidan dar incerc sa o fac sa-nteleaga ca nu prea merg relatiile la distanta..este broken hearted mititica ..si au si caciuli la fel

oricum va fi flatata daca vedeta Carol i-ar da atentie..
Si nu, nu se ridica singura, doar ca de cateva zile se mentine in echilibru, nu mai cade in nas
Uka, cea mai fericita mamica de C a r i n a - 14 septembrie 2009
liliac1 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui THEA22
yuhuuu...primavara,ce bine suna! apropo, Matei intreaba daca Ana e promisa cuiva![]() THEA22,mama fericita de' 'Matei Alexandruhttp://picasaweb.google.com/milanamai/MATEISUFLETINDAR#5426640994298246194 |
Maaaaaai, aici e zona tabu, te rog frumos
Nu cedam sub nicio forma! Doar sa ne intoarca frumusete de Ana spatele...doar atunci ne tragem codita usor intre picioare, plangem in pumni, oftam adanc si...mergem mai departe!Liliana,
Andra-Maria (29.09.2003) &
Radu-Mihai (21.10.2009)Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
Vremuri

hello .. nu am de unde .. e desfiintata .. sper sa fie ok si sa iau banii toti .. bani care imi vor intra abia in aprilie
Eva
yuhuuu...primavara,ce bine suna! apropo, Matei intreaba daca Ana e promisa cuiva