Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *53*

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mgd13 spune:

Monica
eu stau in sect 3.Poate sunt mai multi bebei aici. Dar acum parca m-am linistit daca mi-ai zis ca nici tu nu ai primit, ca ma gandeam sa nu fie ceva in neregula la dosarul meu, mai ales ca dna la care l-am depus mi-a zis clar ca imi vin banii in 2 luni.

Magda si Rares (25.09.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Dana,nu-i nicio problema.Multumesc inca o data
Am inceput sa caut pe net,poate poate buchisesc cevadaaar,pasul cel mai important e ca am descarcat programul de pe torrent

Mely , implinita de Alexandru si Razvan

Astept primavara...

_

"You are worried about seeing him spend his early years in doing nothing. What! Is it nothing to be happy? Nothing to skip, play, and run around all day long? Never in his life will he be so busy again." Jean-Jacques Rousseau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crocodana spune:

Citat:
citat din mesajul lui NelaM

Citat:
citat din mesajul lui Iulika29
Cu leganatul noi luasem avant pana pe la 3 luni si il leganam numai pe picioare pana s-a enervat si ne-a 'spus' ca nu mai vrea asa..vreo luna a adormit singur in patut dupå ce ii mai citeam cceva il mangaiam asa pana era in lumea somnului..Acum il mai ajutam putin si ii leganam putin pernuta si pana isi gaseste locul cu nasul in perna si apoi adoarme..Uneori il ajutam mai mult si leganam la el de ametim noi.

Daaaa, cunoastem si noi senzatia.
Noi nici nu putem sa o punem pe perna fara sa fie intr-o faza semiadormita. Deci mai intai o luam in brate si o plimbam pe langa hota, adoarme si dupa aia o punem pe perna si incepe sotul cu leganatul... pana cade in faza aceea de somn lung si bun. Avem tactici, nu gluma!

_
Nela, mamica de Ana nazdravana (19.09.09)
Don't take yourself so seriously, no one else does...

si noi si noi...leganam sau miscam bouncerul..pe picioare nu ne mai place de ceva vreme..mai nou adoarme pe la 2 si inca o ora pana la urmatorul papa o las sa doarma in bouncer...de teama sa nu se trezesca....
am incercat azi la pranz cand am vazut-o rupta sa ii citesc,sa ii cant...sa o mangai pe cap..nimic...cum am pus- o in leganul electric...mi-a multumit cu niste gangureli si a adormit....
ama adoarme ziua de multe ori imediat dupa ce papa...lasa tzitzi usor si e deja adormita...ce mi-ar placea sa faca asa dupa baitza de seara....

noi avem patut de lemn si am inteles ca cele pliante se si leagana usor..am facut rost de unu de proba pentru cateva zile si daca reusim sa o adormim in el...ma declar in al noulea cer ca voi impusca mai multi iepuri...si in patut si mai putin leganat...

, de Ama
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui monica_dicut

DEci eu nu pot vedea pozele altcuiva in Picasa . M-am delogat, m-am logat si nimic

Monica de Minune Dragos Alexandru (26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei

Cred ca e vreo problema pt ca nu mere nici la mine.

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Citat:
citat din mesajul lui THEA22

Citat:
citat din mesajul lui Dana15

seara buna fetele

vin si eu cu steagul alb in bat si o rog pe Meli sa ma ierte ca m-a luat gura pe dinainte..grig nu se pricepe la Access; ufff...draga mea, sper sa reusesti sa faci proiectul acela..tin pumnii!
Thea uite cu cine o sa ne plimbam noi la primavara?!! noi stam mai jos putin de sensul giratoriu..pe strada Pasteur;

Mamica de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009

Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

yuhuuu...primavara,ce bine suna! apropo, Matei intreaba daca Ana e promisa cuiva. Precocul meu zice ca-i place dulcica ta

THEA22,mama fericita de''Matei Alexandru
http://picasaweb.google.com/milanamai/MATEISUFLETINDAR#5426640994298246194

mai, Thea, mami...mi se umple sufletul de mandrie, dar vezi tu, noi suntem in dulci tratative cu un ficiorash roscatel si cu nasucul carn de la Galati

pupam lunganul dragut si mamica si abia asteptam sa ne cunoastem..tu nu esti acum in cluj, nu? inca la parinti?

Thank God I'm a woman!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissbebe spune:

Kiki da am rezolvat problema saptamana trecuta...din pacate in defavoarea mea... de asta nuam intrat sapt trecuta sa vad ce face dovlecimea..
Acum praslea al meu are chef de stat numai in brate la mami lui si leganat

MAMICA FERICITA DE Alexandru - Aurelian (22.09.09)

http://community.webshots.com/album/570763181pdonnI?start=48

Mergi la inceput

uka nici eu nu reusesc sa iti vad fata...imi apar albumele mele si imi explica ce tare e picasa mobile

vroiam sa va spun...cartea pe care a trimis-o liliac,tot asa pdf, se gaseste in intregime, pana la 5 ani, in mailul nostru, in folderul de carti...eu de acolo am luat o cand eram insarcinata....asta ca sa nu se mai chinuie liliac sa trimita mail cu restul....ii multumesc tare mult insa ca s-a gandit la noi !

, de Ama

Mergi la inceput

a si dana...am regasit si eu cu mare bucurie in pozele tale gradina botanica de la cluj si in plus fata de amintirile mele acum sunt si doua fete frumoase foc acolo....

, de Ama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hepilica spune:

seara buna!

sunt socata de-a dreptul de informatiile citite despre vaccinuri in materialele trimise de raluk pe mailul comun.

..si nu pot sa nu ma intreb de ce totusi nu am curajul de a spune NU tuturor vaccinurilor. vaccinuri optionale nu am facut pana acum, iar pentru cele obligatorii stau cu inima cat un purice...stiu ca fac mai mult rau decat bine si totusi... Doamne, ma simt atat de ciudat...

...si vineri tb sa facem vaccinul de 4 luni. am un nod in gat si lacrimi in ochi...

Raluk
- te admir pentru curaj si multumim pentru materiale.

h.

minunata (22.09.2009).

Multumesc lui DD.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Fetelor, intrati la semnatura Ukai..nici mie nu mi-a mers linkul, dar la semnatura acolo, in albumul cu palarioara sunt poze noi

Thank God I'm a woman!

Mergi la inceput