Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *53*

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

Buna searaa
de cand ma chinui sa va scriu...phiu
am iesit si noi afara 20 de minute (la -5grade) si mai ca nu m-a luat la bataie o vecina....tipa la mine ca e foarte frig, sa intru in casaaa!! io m-am razbunat lasand in scara blocului un cutulache inghetat care se ruga sa-l lasam inauntru ( si i-am dus si niste fripturica de vita cu piure) [babo, daca citesti: IT WAS ME ]
asaaa..acum vroiam sa-i multumesc liliaculuipentru carticica de pe mail , fff utila, azi am pus in practica o idee de acolo , vreti sa vedeti? aici si am mai pus si poze cu gingirika stand (aproape) in foonduletz.
Cred ca ar trebui sa adaug si faptul ca nu are nicio treaba cu poza mea , prefera originalul

Uka, cea mai fericita mamica de C a r i n a - 14 septembrie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

mgd, si eu tot pe 17 si am primit aproximativ aceasi replica. Si in plus: "doamna, depinde cum au fost luate la lucrat" ceva de genul, primul primit, ultimul lucrat. Pe mine m-a frapat ca danuta a depus tot pe 17 dar la alt sector si deja i-a primit

O sa incerc si eu faza cu poza mea ca nu se mai poate. Sta cuminte si cum ies din camera incep urletele desi nu are NIMIC!!!

Monica de Minune Dragos Alexandru (26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

seara buna fetele

vin si eu cu steagul alb in bat si o rog pe Meli sa ma ierte ca m-a luat gura pe dinainte..grig nu se pricepe la Access; ufff...draga mea, sper sa reusesti sa faci proiectul acela..tin pumnii!
Thea uite cu cine o sa ne plimbam noi la primavara?!! noi stam mai jos putin de sensul giratoriu..pe strada Pasteur;

Mamica de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009

Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

DEci eu nu pot vedea pozele altcuiva in Picasa . M-am delogat, m-am logat si nimic

Monica de Minune Dragos Alexandru (26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns THEA22 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dana15

seara buna fetele

vin si eu cu steagul alb in bat si o rog pe Meli sa ma ierte ca m-a luat gura pe dinainte..grig nu se pricepe la Access; ufff...draga mea, sper sa reusesti sa faci proiectul acela..tin pumnii!
Thea uite cu cine o sa ne plimbam noi la primavara?!! noi stam mai jos putin de sensul giratoriu..pe strada Pasteur;

Thank God I'm a woman!

yuhuuu...primavara,ce bine suna! apropo, Matei intreaba daca Ana e promisa cuiva. Precocul meu zice ca-i place dulcica ta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui monica_dicut

DEci eu nu pot vedea pozele altcuiva in Picasa . M-am delogat, m-am logat si nimic

deci, da! ce naiba?!? NICI EU NU POT SA VAD! vreau si eu sa vaaaaad!

Ioana de Carol Ioan Pataniile noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

vai Uka ce fatzuca buna de pupacit are carina..pozele 18, 19 si cea in care rade cu gingiutele la vedere sunt super, super!!! mai, si cum sta ea in fundic!

Thank God I'm a woman!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crocodana spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ioanna81

crocodana cum ai rezolvat cu scaunul Amei? iar e constipat Carol. azi e a 4-a zi fara si incep sa-mi fac griji... desi sunt constienta ca n-ar trebui

ioanna azi i-am dat supica cu f putin cartof pasat dar a papat doar 1o liguri...noi dupa 4 zile jumate i-am dat duphalact sirop o lingura 5ml la recomandarea medicului....aseara nu am mai rezistat nervos, trecusera 3 zile si iar i-am dat o lingura....a facut mititica foarte foarte mult...

citeam undeva ca daca nu face inseamna ca e laptele foarte gras sau alta idee...consuma tot laptele....dar daca a facut atat dupa sirop, ce inseamna ca a tranformat tot ce papase inainte, e cam aiurea!
si tot asa din "citeli" constipatie ar fi cand il doare si se screme si nu poate sa faca...Ama face relativ usor dar extrem de rar

, de Ama
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Nelaam citit si eu azi scrisorica catre Ana..Cat de frumos ai scris mami..Emotionant! Am citit ca s-a intors de pe burtica pe spate..Felicitari! Si te admir cum te descurci singurica fara sot..

Fetelor care mai aveti acasa un copilas , as avea si eu o intrebare. si anume cand se introduce usturoiul la copilasi? Asta mi-a venit in minte azi cand papam usturoi.

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui crocodana
citeam undeva ca daca nu face inseamna ca e laptele foarte gras sau alta idee...consuma tot laptele....dar daca a facut atat dupa sirop, ce inseamna ca a tranformat tot ce papase inainte, e cam aiurea!
si tot asa din "citeli" constipatie ar fi cand il doare si se screme si nu poate sa faca...Ama face relativ usor dar extrem de rar

aha... la supica nu ma bag ca el pana acum nu a pus in gurita lui deloc. asta cu consumatul se poate sa fie adevarat... cel putin la baiatul meu. ca noi am mai patit-o o data si l-am tinut mai mult la san si asa am scapat. numai ca acuma nu mai sta nici tinut. si-asa se agita tot cand mananca, daca-l mai si fortez cheama vecinii politia

el face foarte usor atunci cand face... uofff

saru'mana

Mergi la inceput