Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *53*
Raspunsuri - Pagina 11
raluk16 spune:
Ralu, am trimis pe mailul comun, ca n-am gasit mailul tau in tabelul cu burticile
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
mary_07 spune:
Ralucule,si asa mi-a fost destul de greu si de rusine sa intreb
,dar acum mi-e si mai rusine...stiu cat ti-e de greu cu Alex si m-as simti prost sa-ti mai ocup si eu din timp
Ce am eu nevoie e o baza de date care sa gestioneze activitatea unei firme,ceva cu tabele,interogari....
Oricum,multumesc ca te-ai oferit
Poate poate ma scoate Grig ![]()
al Danei din impas
Mely ,
implinita de Alexandru si Razvan
Astept primavara...
_
"You are worried about seeing him spend his early years in doing nothing. What! Is it nothing to be happy? Nothing to skip, play, and run around all day long? Never in his life will he be so busy again." Jean-Jacques Rousseau
Ellenuta spune:

ma mai primiti??
nu am avut timp nici sa respir .. sper sa se culce zuzele repede diseara si sa pot recupera .. cred ca am vreo 5 capitole ca tare vorbarete mai sunteti .. aseara am vrut sa intru insa eva a vrut sa-i tin companie pe "tron" pana la 12.30 noaptea .. cica o durea burta .. of of .. anna s-a smecherit si ea, vrea numai in brate, tipa, urla sa stai cu ea, sa-i vorbesti .. cum intru in camera sau ii vorbesc, rade cu gura pana la urechi ..
azi am ajuns la primarie sa depun ptr CIC .. te doare capul ce nepricepute sunt tanticile de acolo .. sa vedeti situatie .. pana in febrarie 2009 am luat drepturi de autor pe o anumita firma, apoi am trecut pe alta firma caci aceea s-a desfiintat. drept pentru care din adeverinta de la job imi lipsesc 4 luni insa am dus fisele fiscale din care sa reiasa venitul pe lunile respective. si duamna aceea mi=a spus ca e musai sa iau adeverinta de la firma care s-a desfiintat ..
hello .. nu am de unde .. e desfiintata .. sper sa fie ok si sa iau banii toti .. bani care imi vor intra abia in aprilie
.. alta faza .. am dus extract de cont de la CEC Bank .. la care ea zice .. nu e bun, nu lucram cu CEC .. iar eu ii arat afisul mare de pe perete mare cat capul meu .. uitati doamna ca acolo scrie negru pe alb ca printre bancile agreate e si CEC .. ma doare capul, sincer!
va pupacesc mult!
Elena, mami de
Eva Maria (14.01.2008) si
Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
kemsy spune:
Seara buna!!
Ne-am intors de la ecografie, la sold, si totul este bine
A fost cuminte bebe, iar iesirea asta mi-a deschis apetitul pentru iesiri...mai ramane sa se faca frumos afara 
Danuta, buna intrebarea cu sucul...Dar eu insist, ca nu m-am lamurit
. La storcator, sucul de mere, de exemplu, iese gros, cu pulpa. La inceput il strecuram?Sau ii dam asa?
(Sunt varza la capitolul diversificare
)
Si eu am citit ca bananele pot provoca alergii, de aceea e bine sa amanam pentru dupa 1 an.
Eu am scos o foto a mea, si am lipit-o pe patut...Bebe doarme de vreo 30 minute...L-am fermecat cu privirea mea fixa ![]()
![]()
Nu-mi mai aduc aminte ce altceva mai vroiam sa zic...

Gianina,
fericita de gingas
Loris Stefan (02.10.2009)

Asa s-a nascut Loris
kemsy spune:
Aaa...
Dana15, pozele tale unde se pot vedea? (la semnatura??
)
Gianina,
fericita de gingas

Asa s-a nascut Loris
Iulika29 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui kemsy Eu am scos o foto a mea, si am lipit-o pe patut...Bebe doarme de vreo 30 minute...L-am fermecat cu privirea mea fixa Gianina, fericita de gingas Loris Stefan (02.10.2009) ![]() Asa s-a nascut Loris |
La asta nu m-am gandit..dar o vede pe intuneric?
Ma bucur ca ati venit cu vesti bune acaså.

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fercitå
de Bruce Nicholas (14.08.2009)Bruce, minunea noastrå
mgd13 spune:
Ellenuta si eu am avut drepturi de autor si mi-au cerut si pe mama si pe tata cand am depus dosarul. Si cand am intrebat: e suficient, e in regula acum? Mi-au zis: nu stim dna, astptati, daca nu e in regula va suna ei. N-am inteles care ei...
si de curand am sunat sa aflu ce se intampla cu indemnizatia mea, nu de alta, dar auzisem aici pe una din fete, pe Crocodana cred ca a primit banii si depusese dosarul pe 11 nov. si ce crezi ca imi zice?!
nu intrati luna asta la plata ca ati depus dosarul la sfarsitul lunii. L-am depus pe 17 nov.
. deci 17 e sfarsitul lunii...
Magda si
Rares (25.09.2009)
kemsy spune:
Iulika...
Acum sunt in camera cu el, si tin becul aprins. E o solutie pe timp de zi fotografia ![]()
Apropo, pana acum noaptea am dormit cu o veioza aprinsa, dar azi a plesnit/parait/ars ceva pe acolo, asa ca de acum pe intuneric, pana vine sotz acasa 
Suede, te inteleg cu plecatul sotului...tare e urat!
Gianina,
fericita de gingas

Asa s-a nascut Loris
loremunteanu spune:
Fete dragi, va pup. Mi-e tare dor de voi.
Vin cu o rugaminte, poate ne ajutati cu proiectul nostru.
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=147487
Multumim. 

Edit: Am vazut ca a scris si Alinuk. Sa nu va suparati pe noi.
Loredana
Eric-Mihai
24.09.2009 + Roni-Cristian
08.02.2007
Poze Eric
atelierul meu
www.flickr.com/photos/9549359@N04/sets/72157600613153381/" target="_blank">lenjerii copilasi