**Zmeurici de iulie-august 2009 (24)**

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Pup!

Am vazut si eu poze cu zmeurici frumoase!

Meleea, Alexandru cu verisoara lui fac o pereche superba. Ma uit mereu cu placere la ei.

Motana, am vazut-o si pe Daria. Ce mexicanca frumoasa s-a facut . Vezi ca poti instala programul Picasa si iti organizeaza pozele, plus ca poti incarca foarte simplu si repede cate poze vrei.

Ce am mai retinut: eu nu incalzesc apa pentru lapte. Folosesc apa plata si ii fac laptele la temperatura camerei. Ii dau Aptamil si noua ne-a mers f. bine cu el. Nu cred c aexista o recomandare general valabila pt. o anumita marca d elapte. Maria si Stefan au crescut cu Milumil tot de la Milupa si cred eu ca sunt foarte bine . Milumil-ul e uintr-adevar mai dulce, dar depinde de copil. Cred ca si de gusturile lui . Copiii mei nu au mancat deloc produsele Humana: lapte, cereale si chiar borcanele. Nu stiu de ce, dar nu le-au placut pur si simplu.

Cereale i-am luat si eu lui Vladimir tot Milupa, 7 cereale su lapte si tot 7 cereale fara lapte. Sunt fara arome. Ii plac f. mult, dar ii dau rar.

Ceea ce spunea Meleea, cu recomandarea de max. 125 g de piure la masa, mi-a dat de gandit. Vadimir mananca mai mult si cred ca ar manca si mai mult daca nu m-as limita eu la un castron plin .

Pana la urma ce fel de iaurt la dati? Pony, tu ziceai ca Raducu prefera lapticul. Ca ru inc anu m-am urnit cu iaurtul.

Am vorbit cu kinoterapeutul si vom face cateva sedinte de gimnastica, trebuie doar sa imi fac eu timp sa il duc. Are aproape 7 luni si e termenul pe care i l-am dat pentru a se impinge si el in picioruse.

Icmanu, la ce pediatru mergeti?

Si noi suntem iar raciti. Nu stiu ce sa intampla, dar anul asta a fost foarte rau d.p.d.v. al bolilor. Acum s-a facut bine Maria si a venit Stefan cu un virusel de gradi pe care l-am luat si eu si Vladimir . Iar ii curge nasul si tuseste. Imi e tare mila de el. Sper sa trecem din nou usor peste.

Multa sanatate va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dienuta79 spune:

Buna ziua la mamici de zmeurici.
Noi suntem la fel de maraiti la capitolul mancare,a inceput cat de cat sa pape mai bine legumele si fructele ,dar nu atat cat asa vrea eu.
I-am scos banana de la fructe ca e mititelul constipat si ma gandesc ca asta ar fi cauza,ii dau si apa si ceai si zeama de para si tot degeaba,mi-e mila de el cand il vad cum se screme.
De vreo 4 seri a scos de tot masa de noapte,mananca pe la 10-11 seara si pana dimineata la fructe nu mai vrea laptic,doarme toata noaptea,fara nici o trezire,asnoapte chiar m-am trezit pe la 4 sa-i dau un biberon de lapte si la refuzat
Motana,31 de gr,ce caldura,pe aici sunt vreo 12 gr.oricum mai cald decat gerul din tara,foarte frumoasa Daria
Cornelia multa sanatate le doresc copilasilor tai,macar la vara cand venim in tara poate reusim sa ne vedem in parc.
Am vazut si eu poze cu puisori frumosi pe contul comun.
Giova sper ca ati ajuns cu bine,asteptam poze cu noua freza a lui Edi.
Astept sa se trezeasca Albert sa pape si sa iesim afara la aer,am pus sa descarc vreo cateva poze si le postez imediat ce se descarca sa ne mai vedeti la ochi.

Dienuta mamica fericita de bebe ALBERT ANDREI 02.07.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dienuta79 spune:

Am atasat aici: http://family.webshots.com/album/575188355XSAwLI cateva poze mai recente cu Albert.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meleea spune:

Dienuta79 , pe langa faptul ca e un copil fff frumos , eu il vad dezvoltat bine,lasa-l sa manance cum vrea el,eu as vrea sa nu mai ceara noaptea.....
ma duc ca s-a trezit,cred ca il scot putin la aer ca nu a dormit prea bine azi

http://picasaweb.google.ro/meleea9

http://picasaweb.google.ro/alexandruzmeurel/56luni#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anielas spune:

Noi azi am avut o intalnire de grad zero cu blanca si Eva cea scumpica cu ochisori albastri de ma topesc. Tare bine ne-a prins plimbarea, mai ales Evei care in final a adormit la mami in marsupiu.
Am ajuns acasa cu una bucata pitic tareee infometat si obosit de frigul de afara.

andra-80- e dulcica foc Daria. si la voi este obiceiul cu "datul de grinda"?
cornelia-ufff imi pare rau ca sunteti raciti din nou..multa sanatate
motana-mama ce cald si bine e la voi...aici e ger dar e frumos tare cu atata zapada. Daria e o scumpica.
dienuta-e mortal Albert cum doarme tinandu-se de picioruse

Aniela & Irina Georgiana (23 oct 2004) si Ania Ruxandra(22 iun 2009)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59135" target="_blank">Inutza-sufletzelul nostru minunat
Ania-o papusica perfecta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogos spune:

buna mamici!

am vazut pozici frumoase!

motana ai o printesa foarte frumoasa. si ce frumos papa ea singurica.
meleea si piticul tau e un frumos. si ce ochisori are!

dienuta ce frumos doarme albert cu piciorusele in sus

cornelia imi pare rau ca sunteti iar raciti. sanatate multa.
eu i-am dat Anei Imuno Baby de la Erba Vita si nu am avut probleme cu ea.

mony08 eu am Phillips-ul www.domo.ro/Electrocasnice/Aparate_mici_de_bucatarie/Storcatoare_de_fructe,_citrice/Philips/Storcator_de_fructe_Philips_HR1858#" target="_blank">asta si sunt f multumita de el. e gata sucul in cateva secunde, mai mult dureaza curatatul

pony imi pare rau ca a fost agitat dupa vaccin. a facut febra?
Tudor slava Domnului nu a avut nimic pana acum si am scapat pana la un an de intepaturi.

motana noi la 6 luni am facut infanrix hexa si optional synflorix (sau prevenarul)

noi cu diversificarea mergem lento lento. azi nu i-am mai dat fructe. ma concentrez mai mult pe piure de legume si mai incolo, cand ii voi da branzica si iaurt o sa-i mai bag piureul de fructe, ca sa le amestec. poate asa ii va placea mai mult.

plecam putin pe afara, sa ne aerisim neuronii

Laura, mami de Ana Catinca (25.09.2006) si de Tudor Petru (22.07.2009)
"Fara familie, omul pe pamant e ca o frunza care tremura in vant..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogos spune:

alinutza ce mai faci? ce mai face Eric?

Laura, mami de Ana Catinca (25.09.2006) si de Tudor Petru (22.07.2009)
"Fara familie, omul pe pamant e ca o frunza care tremura in vant..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Comfirm intalnirea cu Ruxi si Anielas, un bebic scumpic foc cu ochi de caprioara si o mami tinerica desi mai ar eo fetitica maricica . Sper sa o repetam..

Si a mea a venit lesinata de foame, a mancat toata supica pregatita si cred ca mai vroia.

-------------------------------------------
Mami de Eva Ilinca 25.07.09
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo

My precious baby girl...
Bubi mic poze...din burtica si din afara ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_80 spune:

Anielas - multumim si da asa se face la noi in zona cu "datul de grinda" in prima zi a anului.
Am reusit performanta sa racesc. In afara de osscillo ce mai pot lua? Deocamdata doar imi curge nasul si m-a durut in gat dar am rezolvat-o cu homeogene.
Va
Andra_80, mami de Daria Antonia (06.08.2009)

http://picasaweb.google.com/mihai.lungan/Daria45Luni#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noce spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mony08

meleea chiar saptamana trecuta am invatat pt examenul de catering despre asta.Cele mai importante modificari ce apar dupa congelare sunt : pierderea in greutate(a produsului),arsura de congelare,modif de culoare si gust,,modif in continutul vitaminic.
Chiar am invatat cu placere pt acel examen cum de altfel am invatat si despre vitamine pt ce sunt bune ,ce se intampla daca nu le ai si de ex vitamina E putem lua oricat vrem si e f buna impotriva imbatranirii, impotriva cancerului,pt buna funct a sist nervos si a glandei hipofize

noceAm vazut Rohnson dar modelul 427 sau 428? M-ar interesa sa faca sucul subtire si daca pot stoarce si citrice cu el.
Ca am vrut sa-mi iau robot de buc dar dupa maj lumii spune ca pt bb e mai bine storcator de fructe si blender separat.

Eu am 427, stoarce merele intregi si citricele trebuie doar curatate de coaja. Sucul iese subtire.

Examen de catering? Ce interesant suna! Ce cursuri faci?
Bine de retinut ce-ai zis despre inghetare.

Ne-am intalnit si noi azi in parc cu Olguta si Solike. S-a legat o conversatie ca de la carut la carut intre cei doi privilegiati plimbati. In final, o impingatoare a cedat si s-a dus acasa sa-si incalzeasaca picioarele (adica eu )

Happy-mami de Filip, 1 august 2009
La 5 luni
www.happyrooms.blogspot.com/" target="_blank">happy rooms
www.youtube.com/watch?v=WsDLEiVGqsQ&feature=player_embedded" target="_blank">25 de motive pentru a fi vegetarian

Mergi la inceput