**Zmeurici de iulie-august 2009 (24)**

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns noce spune:

Fetelor care luati homeopate pentru mentinerea lactatiei, va rog mai scrieti odata cum se numesc, cate si cum luati pe zi? Sunt tot bilute?

Vreau sa iau si eu, a descoperit sotul o farmacie cu homeopate prin amzei, doar ca nu stiu ce sa-i zic sa-mi cumpere.

Pogos, ce voinic de baiatel! Aproape 10 kg! Papati, nu gluma.

Motana, ce papusica adorabila e Daris! Si ce bine ii sta in albastru!
Uau, 31 de grade, super! La noi sunt -10!

M-ai intrebat de dr. Mie mi-a zis sa vin la 6 luni si apoi la un an (daca nu raman gravi pana atunci). Eu m-am dus pt o control de rutina, nu ma gandeam ca am ceva. I-am zis doctoritei ca nu mai e ca inainte si asa a trecut la verificari. Nici ea nu s-a prins din prima. Era ceva mic, ca un polipel a zis ea, care se formase de la cusatura. Mi-a zis ca poate sa rezolve problema pe loc sau o poate lasa pana la nasterea urmatoare, ca nu e grav. Eu am preferat pe loc. A durat mai putin de un minut.

Happy-mami de Filip, 1 august 2009
La 5 luni
www.happyrooms.blogspot.com/" target="_blank">happy rooms

www.youtube.com/watch?v=WsDLEiVGqsQ&feature=player_embedded" target="_blank">25 de motive pentru a fi vegetarian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogos spune:

noce mie mi-a recoamndat ricinus communis, dilutie ch5 sau maxim ch7. si iau cate o granula dimineata si seara. vezi ca in dilutie mare e pentru stoparea lactatiei.

Laura, mami de Ana Catinca (25.09.2006) si de Tudor Petru (22.07.2009)
"Fara familie, omul pe pamant e ca o frunza care tremura in vant..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Motana eu la 6 luni ii repet Infanrixul Hexa..vaccinul se face in rapel (la 2 luni am facut Hexa, la 4 Penta si la 6 iar Hexa).

Anielas hai sa vb pe mess sau PM caci eu nu stiu cand iesim azi..o asteptam pe buni

Meleea da si mie imi pare ca Alexandru seamana cu tati..oricum sunteti "ochiosi" in familie.

Pony nu i-ai dat nimic dupa vaccin? A avut si reactii febra sau altceva?

-------------------------------------------
Mami de Eva Ilinca 25.07.09
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo

My precious baby girl...
Bubi mic poze...din burtica si din afara ei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui pogos

noce mie mi-a recoamndat ricinus communis, dilutie ch5 sau maxim ch7. si iau cate o granula dimineata si seara. vezi ca in dilutie mare e pentru stoparea lactatiei.

Deci e mai bun ch5?
Se ia pe termen lung, 5-6 luni, zilnic 2 granule?
Multumesc mult!

La 5 luni
www.youtube.com/watch?v=WsDLEiVGqsQ&feature=player_embedded" target="_blank">25 de motive pentru a fi vegetarian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_80 spune:

Buna dimineatza tufa draga,
Noi tot din umbra citim ca de scris cam greu. Avem si noi 7900 g si cm nu stiu ca nu am mai masurat-o. Am zis deja primul nostru cuvant si anume PAPA ... eu ii tot repet mama, tata, papa, buni si cred ca ala i-a placut mai mult. In rest e o dulce care vorbeste toata ziulica. Cu diversificarea stam cam prost, suntem inca la mar si morcov pe care le fac ca un nectar. Nu prea vrea ea dar ia pana la urma si dupa, imediat tzatzaica. Acum ma confrunt cu alta problema si anume ca nu vrea deloc biberon. Am incercat cu ceai si nimic si aseara m-am gandit sa ma mulg si sa-i dau dar se stramba de zici ca-i dau lamaie. Sapt viitoare vrem sa mergem la film si nu stiu ce sa ma fac cu alaptatul ... offf ... credeam ca o sa vrea dc e laptic de la mine. La voi cum e? Va refuza bebeii biberonul?

Am mai adaugat si noi poze
http://picasaweb.google.com/mihai.lungan/Daria45Luni#

Andra_80 mamica de Daria Antoni (06.08.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meleea spune:

UFFFF....am pierdut mesajul.....

Mony , pai asta inseamna ca si lapticul isi pierde priprietatile la congelator?!! eu stiu ca e cea mai buna metoda de conservare .La avent si noi tot cu nr 2 mancam ca de la 3 se ineaca. Vigantolul l-am schimbat cu vigantoleten, ca azis doc ca avem o mica evazare a toracelui si da ii dau in continuare...

Anielas , multumim si printesele tale sunt superbe vrem si noi o fetita sau chiar doua

Motana , da e frumos si il mai avem si pe varul Patrick mai mititel cu 4 lunite ca noi, dar prevad mari scandaluri ca deja Alex si Maria seintind dupa aceleasi jucarii...mai ales daca se joaca unul din ei cu ceva ...clar e cea mai dorita jucarie din casa

Pooh , deah... seamanaa din ce in ce mai mult cu tasu )

http://picasaweb.google.ro/meleea9

http://picasaweb.google.ro/alexandruzmeurel/56luni#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogos spune:

noce da, mie mi-a spus sa mentin tratamentul pana cand vreau sa opresc lactatia si apoi sa iau din nou legatura cu el. eu i-am zis ca vreau sa il alaptez pana spre un an incolo.

Laura, mami de Ana Catinca (25.09.2006) si de Tudor Petru (22.07.2009)
"Fara familie, omul pe pamant e ca o frunza care tremura in vant..."

Mergi la inceput

Multumesc, Pogos!

La 5 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

buna fetelor

Am admizat zmeurici tare frumoase. Suntem o tufa minunata.

Piticii mei dorm amandoi. Minune mare. Se pare ca incep sa isi formeze si ei un program si cu somnul.
Am ramas singurei asa ca o sa imi fie putin mai greu dar ne descurcam noi. Imi pare rau ca nu prea mai pot iesi cu ei afara. Sunt foarte grei si nu mai pot sa ii car in cosulete pe amandoi. O sa iesim mai mult seara cand vine tati. E nasol ca seara se raceste mai tare dar asta e ce sa facem.

Piticii papa bine supica de legume. Chiar le place si se bucura. Deschid gurita cand vad lingurita si rad si povestesc ei. Ei nu stiu inca ca nu e frumos sa vb la masa. Am lasat in supica si bucatele micute de morcov si am vazut ca il scuipa. nu vor sa il pape. Acum le fac supica din morcov pastarnac patrunjel telina si cartof.
Si eu tin la frigider supica de pe o zi pe alta nu mai mult. Ne diversificam si noi incet dar sigur.

Mi-am facut si eu analizele de sange si mi-a iesit o lipsa de fier si fosfataza alcalina peste limita superioara. inca nu am ajus la dr de famile sa vad ce imi zice desi prea multe nu o sa imi spuna ca nu prea stie ea. In rest totul a iesit ok. ma ingrijoreaza fosfataza alcalina dar sper sa nu fie ceva nasol.
Cand mai vin parintii mei vreau sa merg si eu la gineco la un control.
Ma doare spatele ingrozitor. nu stiu ce sa mai fac. Va confruntati si voi cu asa ceva?

Giova m-am amuzat cu poznele lui Marco. Sa pui poze cu Edi sa vedem daca are talent de hairstyle-ist Marco sau nu. Cine stie ce o sa faca si ai mei cand vor creste.

Va pupacim

elena fericita de Ana Maria & Matei Stefan - 18 iulie 2009

Piticii mei iubiti

Povestea noastra in Tabu

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mony08 spune:

meleea chiar saptamana trecuta am invatat pt examenul de catering despre asta.Cele mai importante modificari ce apar dupa congelare sunt : pierderea in greutate(a produsului),arsura de congelare,modif de culoare si gust,,modif in continutul vitaminic.
Chiar am invatat cu placere pt acel examen cum de altfel am invatat si despre vitamine pt ce sunt bune ,ce se intampla daca nu le ai si de ex vitamina E putem lua oricat vrem si e f buna impotriva imbatranirii, impotriva cancerului,pt buna funct a sist nervos si a glandei hipofize

noceAm vazut Rohnson dar modelul 427 sau 428? M-ar interesa sa faca sucul subtire si daca pot stoarce si citrice cu el.
Ca am vrut sa-mi iau robot de buc dar dupa maj lumii spune ca pt bb e mai bine storcator de fructe si blender separat.

Motana Ce fetita mare ai tzine singura sticluta E o scumpete.

pony in caz ca nu iei calciu si vitamine e normal sa ai anemie sa mergi cat mai curand sa-ti faci analizele ca o prietena de a mea tot asa se simtea ametita , apoi o inceput sa aibe dureri mari de cap pana o ajuns la urgente.Alapta si a ajuns f anemica si or bagat-o la perfuzii.
Ce baietel mare ai , are deja 6 luni.
Deci si vigantol si infant formula asa o sa procedez.

Va

Mony de Denis Adrian (01.08.2009)
Poze Denis
www.youtube.com/watch?v=kKC9YvD0qaQ" target="_blank">Denis rade
www.onetruemedia.com/shared?p=9e2987701899744bd26de6&skin_id=701" target="_blank">Denis 0-3luni

Mergi la inceput