**Zmeurici de iulie-august 2009 (24)**

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns meleea spune:

Doina ,cele BPA free sunt o idee mai alburii sau in cazul celor de la Avent sunt spre galbui-auriu eu am gasit la cora parca . De 2 zile am cumparat biberoane tommee tipee ,si parca mananca mai bine din ele, sau mi se pare mie.....oricum mancam mai repede din ele ,ca la noi dura si o ora un biberon de 150ml si acum bagam si 210ml, e adevarat ca i-am dat 4 zile infantformula(cand am avut rosu in gat ca nu mai manca deloc)si cred ca si astea iau dat pofta de mancare....ca tare ma mmai chinuiam sa-i dau 120ml si se trezea si noaptea fff des sa manance,cred ca unde manca asa putin recupera noaptea.

na ca s-a trezit si a trebuit leganat un pic ,ca tocmai ce ziceam ca nu se mai trezeste, avea niste ochi mariiiii si radea cu toata fata ma duc ca l-am pus in patul mare ca Edi al meu doarme in sufragerie pe motiv de trezit dimineata pt antibiotic si suna tel ala disperat saracu' ca nu prea il aude el decat eu cu Alex auzim, el neeaah......doarme .....si cu toate alarmele din lume la unison

noapte buna!

http://picasaweb.google.ro/meleea9

http://picasaweb.google.ro/alexandruzmeurel/56luni#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mony08 spune:

doina222 Si eu citesc de multe ori din umbra dar din cand in cand mai dau un semn sa-mi fac prezenta .
Mancarea congelata eu nu o prefer deoarece am auzit ca s-ar cam duce vitaminele,iar din comoditate si ca sa nu mai arunc atata papa ,o pun la frigider si am si ziua urmatoare.
Eu nu incalzesc apa pt lapte, pun apa plata dorna in sticluta lu bb apoi laptele praf si apoi pun la incalzit intr-o canita de inox in apa fierbinte care o incalzesc intr-un fierbator de inox conectat la priza,in 5min e gata lapticul.

Mony de Denis Adrian (01.08.2009)
Poze Denis
www.youtube.com/watch?v=kKC9YvD0qaQ" target="_blank">Denis rade
www.onetruemedia.com/shared?p=9e2987701899744bd26de6&skin_id=701" target="_blank">Denis 0-3luni

Mergi la inceput

meleea ii place f mult la calculator dar are timp sa sa se faca si el butonel.Vad ca ai programul de noapte la fel cum il aveai si cand ereai gravida si eu vad ca am ramas cu el,bbele doarme de 2 ore si eu tot treaza,dar am noroc el se trezeste de abia la 10jum-11 si am timp sa dorm.
Eu fol biberoane Avent si is f bune ,i-am luat tetine si nr 3 dar tot nr 2 vrea.
Tu pe langa Infant formula ii dai si vigantol ca eu am uitat sa intreb daca am voie sa-i mai dau vigantol daca ii dau infant.Mie mi s-a dat infant formula de la naturisti sa-i dau pana se termina sticluta cate 5 pic pe zi.

Poze Denis
www.onetruemedia.com/shared?p=9e2987701899744bd26de6&skin_id=701" target="_blank">Denis 0-3luni

Mergi la inceput

Fetele dati-mi si mie un sfat pt un storcator de fructe bun..... ca eu am unu primit dar nu merge asa bine.

Va

Poze Denis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noce spune:

Cel mai mare de la Rohnson, care costa vreo 200 de lei. Al nostru e luat de la altex.
Inainte am avut moulinex si imbatraneam pana faceam un suc la el. Rohnson e f bun!

citat din mesajul lui Mony08

Fetele dati-mi si mie un sfat pt un storcator de fructe bun..... ca eu am unu primit dar nu merge asa bine.

Si eu stiu ca daca uzi florile cu apa incalzita la microunde se ofilesc curand. Nu i-as da lui bebe.

De apa plata, ce pot sa zic, verificati etichetele ca are clor si flour, uneori in cantitati maricele. Parca si pe Dorna am vazut. Noi luam doar Izvorul minunilor si Borsec.

Happy-mami de Filip, 1 august 2009
La 5 luni
www.happyrooms.blogspot.com/" target="_blank">happy rooms

www.youtube.com/watch?v=WsDLEiVGqsQ&feature=player_embedded" target="_blank">25 de motive pentru a fi vegetarian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anielas spune:

Neatza fetele!

Nici noi cu mai papam tzitzi la fel de mult..ca urmare si-au facut si piticii aparitia, dupa fix 1 an si 4 luni..chiar nu le simteam lipsa dar asta e.
So..programul nostru e cam asa:
-tzitzi pe la 5-6 ..la cerere
-9-10 fructele ..un mar/o para si juma de banana apoi bagam un somnic de 1 ora-2
-13-14 piureul de legume si iar somnic..uneori 30 min alteori mai mult
-17.30 tzitzi
-19 cerealele uneori mai dormim dupa 30 min..dupa cum ati vazut si in poze
-21.30 tzitzi

blanca-pai cu siguranta mi-ar place sa ne plimbam impreuna. Noi cred ca iesim azi in jur de 12.30..in fuctie de cum se trezeste.

meleea- e un scump Alex

Aniela & Irina Georgiana (23 oct 2004) si Ania Ruxandra(22 iun 2009)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59135" target="_blank">Inutza-sufletzelul nostru minunat
Ania-o papusica perfecta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motana spune:

noce, ce a fost de fapt ce ai avut si a crescut dupa ce ai nascut? Bine ca ai fost la dr. Si mie mi-a zis sa vin dupa 6 luni de la nastere, ar trebui acum in ian. dar n-am fost.
Voua v-a zis ginecologul ceva de vreo vizita?

Care e de fapt vaccinul de la 6 luni la noi in tara? Cine imi zice si mie, pls?

alinutza, citeam ca sunt cumva 2 feluri de alergii, adik una e reactie a organismului dar mai e una numai ca reactie a pielii, de ex. cand mananca mure, zmeura sau asa si se inroseste la gura - e un fel de pseudoalergie. Eric a patit asa numai de la mar? Ce nasol. pupici!

Am vazut pe Alex de meleea, e scump tare tare. Ce fain ca ae verisoara de-o seama, se socializeaza.

Giova, am ras si eu de Marco frizerul, dar asa e, mare grija cu foarfeca.
Of, cum le faci tu pe toate, si cu 2 copilasi, voi, astea cu copil mare, copil mic sunteti de super admirat, eu abia ma descurc cu 1.

Daris e cam necajita cu gingiile, nu ies dintisori, dar se tot trage cand de o ureche, cand de alta si maraie asa, iei a si plans pe seara, tot din cauza asta, caci in general nu plange.
Mai nou scoate sunete diferite, cu tafsu mai mult, un mieunat mai inalt, de soprana.
Noi iesim zilnic afara, azi erau 31° , a luat-o razna soarele asta, nu si-a mai reglat termostatul.

Avem si noi in sf poze pe 2010 pe Picasa, se vad mai repede, desi la urcat e una cate una

Pup si aveti grija ca am auzit la radio ca is nametii mari pe-acolo!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Meleea,am vazut un scumpic in poze,cu niste ochisori mama-mama Pana acum mi s-a parut ca seamana cu tine,dar parca-parca incepe sa semene cu tati....sau ma insel?Motana,m-au dat gata pozele cu Daris.....E frumoasa-foc,are un aer de strengaritaVad ca merge bine autodiverswificareaPooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Giova,ati ajuns cu bine la Alba?Mie dr. nu mi-a zis nimic de o eventuala revizie la 6 luni,a spus doar ca ne vom revedea cand oi termina alaptatul....pt. un control,papanicolau,discutie despre contraceptive,etcPooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pony spune:

Salut fetele,
Eu nu am mai scris din lipsa de timp, dar de citit va citesc.
Ieri am facut si noi vaccinul de 6 luni si azi noapte pe la trei a fost tare marait.Am stat cu el numai in brate..pana dimineata la sase jumatate cand abia am reusit sa-l adorm. Sper ca buni sa se descurce azi.Imi e asa mila de el...saracutu...
In rest la masuratori avem 70 cm si 7 kg 300.Papam binisor zic eu, cam intre 150 si 220g la o masa.Iaurtul a ramas in topul preferintelor.
Eu ii dau infant formula de o luna jumatate cate 1 ml si vigantol pe care l-am marit la 4 picaturi.
In rest eu ma confrunt cu o ameteala si o stare de lesin si lipsa de putere de abia mai sunt in stare sa merg.Saptamana viitoare zic sa fac niste analize, o fi vreo anemie mai puternica, cine stie...
Pupici

Mergi la inceput