**Zmeurici de iulie-august 2009 (24)**

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns micaalsa spune:

Eu mi-s necajita . Teodora a facut temperatura noaptea trecuta, a avut peste 39. Azi a venit doctorita si ... rosu in gat si conjunctivita
Mi-a dat Amoxicilina. Nu stiu ce sa fac ... parca as mai astepta, nu i-as chiar da antibioticul. Febra n-a mai facut azi, e papat papa, nu e maraici ... nici n-ai zice ca e bolnava. Mi se pare ca tare usor dau doctorii antibioticul ... dar pe de alta parte mi-e frica sa decid de capul meu sa nu-i dau Nu stiu ce sa fac ..

AnamarialuiIulia (23.03.2006) si Teodora(11.07.2009)
Nasterea printesei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corinna1982 spune:

Elenada si pe mine ma doare spatele rau, rau si urca durerea pe coloana si se intensifica. Cand ajunge la cap o sa mooor. E f nasol.

http://picasaweb.google.com/CorinnaRadulescu/Maria#5428398199264736370

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mony08 spune:

Dienuta79 vai ce frumos doarme albert tinandu-se de picioruse ,acum a inceput si Denis sa vada piciorusele si cd il pun in fund incepe sa le prinda

pogos ms arata bine storcator si pretul e pe masura

noce m-am gandit bine maine iau Rohnson am vazut in Real in Timisoara si maine cum merg la examen din nou. Sunt la facultate de management turistic si comercial anu 3 de aceea am examene si cursuri de toate felurile.In vara mergeam cu burtica mare la examene

Elenada si eu am inca dureri de spate destul de rau dar imi e mult mai bine fata de cum am fost dupa ce am nascut ca dupa ce ma aplecam sa-l schimb pe al mic numai puteam sa ma ridic si nici nu puteam sa-l ridic din patut,mi-l aducea tot timpul sotu la pat sa-i dau tztzi.

micaalsa sper sa se faca micutza bine .

Corinna1982 Ce frumos rade Maria .
De ce nu mergi sa-ti faci un control la spate?

va fetile daca ma lasa pilu meu ma apuc si eu de invatat

Mony de Denis Adrian (01.08.2009)
Poze Denis
www.youtube.com/watch?v=kKC9YvD0qaQ" target="_blank">Denis rade
www.onetruemedia.com/shared?p=9e2987701899744bd26de6&skin_id=701" target="_blank">Denis 0-3luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corinna1982 spune:

Mony, asta mi-am propus pentru luna febr.

http://picasaweb.google.com/CorinnaRadulescu/Maria#5428398199264736370

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Pe mine noaptea ma doare rau spatele. Cand ma intind atunci incepe durerea si mai tare. Ma foiesc pe toate partile doar doar gasesc o pozitie in care pot sa dorm. Uneori mi se lasa durerea pe picior. Am doua locuri pe coloana une doare rau cand masez.
Sper sa treaca si sa nu fie nimic grav.

elena fericita de Ana Maria & Matei Stefan - 18 iulie 2009

Piticii mei iubiti

Povestea noastra in Tabu

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Noi suntem ok, drumul naspa cu polei si ninsoare, slava domnului ca am ajuns cu bine.
Edi la fel de marait, sper sa se descurce tot familionul cu ei...macar mama il calmeaza pe Edi, caci soacra nu prea reuseste.
Parca nu mai imi vine sa plec acum....asta e...treaba e ca si facuta.

Micaalsa imi pare rau de Teodora... eu cu febra asteptam...daca in 3 zile nu-i trecea, atunci bagam antibiotic. faci cum crezi tu ca e mai bine pt. ea.

va si sa ne auzim cu bine.

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dienuta79 spune:

Buna seara la fete.

Meleea,Anielas,Pogos,Mony08
Albert are o saptamana de cand adoarme asa,tinandu-se de picioruse,sotul meu chiar ii pune seara o pernuta sa se sprijine de ea si adoarme mai repede Chiar citeam ieri intr-o revista de copii care stau asa,ca sunt niste copii fericiti,le si faciliteaza digestia si ca somnul devine ceva magic
Micaalsa ii doresc multa sanatate Teodorei
Giova ma bucur ca ati ajuns cu bine.Cand plecati spre Italia?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Buna seara!

Dienutza, da poate reusim sa ne vedem anul asta. Nici cu celelelate fete din C-ta nu ne-am mai vazut pana la urma. Vad ca in Bucuresti au avut loc ceva intalniri de belusi chair si pe vremea asta. Cand erau ceilalti copii bebei reusisem sa socializam mai mult .

L-am vazut si eu pe Albert, cu gurita inimioara si piciorusele in sus.

Corina, Elenada, sanatate si voua! Si eu sufar de dureri de spate in ultimul timp. Seara apar si simt nevoia sa stau pe ceva tare. De multe ori ma intind pe covor si adorm acolo. O pun pe seama faptului ca in timpul sarcinii coloana mea a trebuit sa suporte o greutate foarte mare si nici acum nu sunt tocmai usurica . Bine, ca mai si scartii din toate incheieturile.

Mica, multa sanatate Teodorei!

Andra, sanatate si tie!

Giova, drum bun si vacanta placuta! Spor la cumparaturi ! Citisem eu ceva, dar nu intelelsesem ca plecati chiar acum. Lasa, ca se descurca bunicii.

Pogos, multumesc. Eu i-am dat produse Erba Vita lui Stefan cand era mai mititel. Pediatra noastra nu prea recomanda nici imunostimulatoare. A, doar Oscilococcinum preventiv. Acum nici nu stiu ca sa mai zic. Cred ca o sa apelez si eu la un homeopat, cu toate ca mi se pare tare complicat sa iei bilutele alea din ora in ora, inainte, dupa masa, cu biletel dupa mine tot timpul, eventual sa incurc copiii sau tratamentele . Spun asta ca am mai incercat o data ceva, dar nu m-am tinut eu de el .

Avem si noi noutati. I-a aparut primul dintisor (l-am simtit la pipait, ca nu m-a lasat sa il vad)! Plus ca de doua zile spune intr-una ma-ma-ma-ma-ma. Nu mai pot de mandra ce sunt , cu toate ca stiu ca nu ma striga pe mine neaparat . Incearca sa scoata si alte sunete. Se chinuie si isi mesteca limbuta. Pentru noi e noutate, ca pana acum era doar un mare cantaret: aaaaaa pe diverse tonuri .

S-a facut tarziu si eu mai am o groaza de treaba si maine la 6 scularea .

M-am saturat de zapada asta (4 zile pe an mi se pare suficient ), mai ales ca nu pot sa conduc si depind de soferul familiei. Plus ca brrr de ger se anunta in continuare.

Am fugit! Noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anemona27 spune:

Buna fetele,intru si eu sa mai semnez condica
Am citit tot dar de scris mai greu.Am vazut copii frumosi,Alexandru are ochii superbi, Albert e mortal cum doarme,nu am mai vazut, Motana, Daria e o scumpa.

Noi cu somnul stam la fel de prost,si mai nou nu mai accepta deloc biberon,orice as pune in el,doar ii mesteca tetina,e buna de ros in gingii.Ma consolez cu ideea ca nu o sa suga pana s-o duce la scoala.Azi am facut poze la zapada,sper sa le incarc zilele astea sa le vedeti si voi.

Va pup,noapte buna

mami fericita cu Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motana spune:

blanca, pogos, merci de raspnsuri. Am tot citit ca bebeii au avut reactii si de aia intrebam ce vaccin e la 6 luni. Si la noi e asta plus ala pt influenza (Multumesc Alina de lamuriri) desi eu pe ultimul nu prea as vrea sa il faca, mai ales ca azi a luat-o mai sus, 32°!
Pevnarul noi l-am facut la 2 si 4 luni, e obligatoriu si asa vine in schema aia.
Pana la 1 an cand e ROR-ul mai e ceva pe lista obligatorie?

Multumim de aprecieri, suntem o tufa draguta si frumoasa.
Daris se joaca si inghite cate putina mancare, destul zic eu, pricum cred ca mai putin decat puisorii vostri. Eu stau mereu cu ochii pe butelie cand mananca, am mai avut si momente cand am zis ca nu ii aluneca mancarea dar nu m-am panicat, adik nu vizibil , in fine, e o incrsiune frumoasa dar ca orice lucru facut pentru prima oara e cu oaresce emotii. Cred ca c m mult ii place banana si avocado, pe asta l.a mixat ea cu broccoli si le baga pe amandoua de-odata in gura, face deja mancaruri. De fapt ii cam place orice, la zucchini nu si-a aratat prea mult entuziasmul in rest la toate cam da.

noce, sa stii ca m-am gandit la magiunul tau, moama ce idee super ai avut cand ai facut special pt. Filip, sa vad daca gasesc si eu niste prune si sa fac pt. Daris unu fara zahar adaugat, pe toast tre' sa mearga super.

Mony, aha deci la congelator se micsoreaza volumul? Tare faza, eu unica data cand am coborat o punga de lapte am vazut ca de fapt nu erau cei 100 ml pe care ii pusesem si chiar ma intrebam... oi fi masurat aiurea, am zis ca eram prea obosita si am scris aiurea, dar aveam dreptate deci.

Cornelia, merci de tip cu picasa, dar se pare ca numai pe Explorer poti pune cate vrei de-odata, la firefox numa 5, dar cand uploadez folosesc exploreru' si gata, m-ai salvat de nervi tociti

meleea si eu zic ca Alex seamana cu tati acu, chiar asa, o casa de ochi faini sunteti voi. Saracu sot, a tras-o cu sinuzita asta!

Elena si Corina si eu is cu spatele, nici nu fac nimik exercitii, e adevarat. Dar oricum la inceput vreo 2 luni eram si mai si, simteam ca ma ustura pe coloana, mai ales cand ma puneam sa alaptez in pat. Eu cred ca mi-a mai trecut in urma unor sedinte de digipunctura. Sau chiropractica mi se pare f. buna, sunt si in bucuresti cabinete, merita incercat.

Mergi la inceput