**Zmeurici de iulie-august 2009 (24)**
Raspunsuri - Pagina 19
noce spune:
La multe lunite, Rares, Laura si Irina, Mara Nicole, Diana si Darius! Sa cresteti mari si sanatosi!
La multi ani, Tanimi!
Fetelor, e treaba serioasa cu cazaturile! V-am spus, Filip a cazut de 5 ori din pat si de nenumarate ori din fundulet (in lateral, pe spate sau in fata) si din picioruse (de obicei pe spate). Daca nu v-au cazut copilasii inca, bucurati-va si nu-i lasati singuri in pat nici un minut.
Eu nu ma speriam asa rau cand il vedeam pe jos, dar nici bine nu-mi era. Apoi, cu vanataia, am fost suparata 3 zile pana i-a trecut. Acum nu-l las niciodata singur in patul nostru, canapea, nicaieri de unde poate cadea nici cat sa duc o farfurie la bucatarie (ultima oara asa a cazut). Cel mai sigur e pe covor (macar nu cade de sus) sau in patut (chiar daca plange). Prefer sa-l las sa planga 5 min daca nu pot sa-l supraveghez decat sa risc sa cada iar.
Meleea, imi pare rau de cazatura, stiu ce simti. 
Simina, poate este imbujorat de la frig. A avut si Filip asa cand l-am scos la prima zapada si a ramas roseata in obrajori pana a doua zi. E ca o arsura de frig. Apoi i-am luat crema pt vreme rece si vant (de la dm) si se imbujoreaza cand iese afara, dar ii trece intr-o ora.
Giova, super cumparaturi ai facut! Si eu visez la un magazin disney. Am fost intr-unul in Miami si nu mi-a venit sa cred cate lucruri frumoase pentru copii aveau. Numai ca noi atunci nu aveam copil.Si de wizz am aceeasi parere. Chiar am cautat pe net la un moment dat si au cea mai noua flota dintre low-cost-uri. Plus ca imi place rozul ala ![]()
Eu am inceput sa ma mulg iar si sa strang lapte la congelator. Mi-a luat tati o pompa manuala primii pasi si merge super, ma mulg de placere!
Aniela, imi pare rau ca n-ai dormit. Poate dormi ziua
Poate ii iese un dintisor cum zice Blanca si are nevoie de un gel calmant. Ai incercat?
Blanca, sa va bucurati de jumper, sa sara Evita sanatoasa in el! ![]()
Cam slabuta activitatea in tufa! Or fi iesit zmeuricile la plimbare? ![]()

Happy-mami de
Filip, 1 august 2009
La 5 luni
www.happyrooms.blogspot.com/" target="_blank">happy rooms
noce spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ungaras Pacat, era bine in cel de nou nascut ca era mai la adapost si cu frigul asta.. dar nu pot sa o imbrac gros, nu mai incape. |
Lasa, ca asa se caleste, o faci mai rezistenta
| Citat: |
Euuu... dupa 5 luni inca mai am dureri asa ca mi-a dat metronidazol pentru ca am o infectie nenorocita. Cand ma gandesc ca sunt niste bacterii acolo care mananca din mine . Sper sa treaca. Voi v-ati refacut complet dupa nastere? Nu mai aveti dureri? Dr m-a intrebat ca ce imi mai trebuie sex,doar am copil acum. Ha ha, nostim nu? |
Ha, pai poate mai vrei unul! Zic si eu. Si eu aveam un disconfort, am povestit aici, am fost acum o sapt la dr si am rezolvat problema. Acum sunt ok, ma pot considera refacuta.
Poate nu te simti bine de la acea infectie, daca nu trece odata cu infectia, du-te inapoi la dr, eventual la altul.
Happy-mami de
Filip, 1 august 2009La 5 luni
inutsa spune:

Ma mai tineti minte? Nu am dat pe aici de un secol.
Sa va zic prin cate am trecut... off...
Deci... Am ajuns cu Bia la spital cu o raceala urata, am luat un virus, a avut pneumonie virala. Am stat in spital 4 zile, s-a facut bine si ne-am externat.
La 2 zile dupa externare a facut diaree urata, am ajuns iar la spital cu deshidratare acuta. S-a dovedit ca diareea o luasem din spital, toti copiii din salon au facut diaree. I-au pus perfuzii Biei si cand trebuia sa ne externam iar, surpriza, ii aparuse o buba urata la fundulet. Asa ca am mai stat in spital pana a venit rezultatul analizelor, care m-a dat pe spate: avea Stafilococ Auriu, pe care l-am luat inca din maternitate, dar l-am depistat abia acu. Ne-am exeternat cu tratament la domiciliu, si acum suntem pe antibiotic.
Sa va mai zic ca, fiind internata in spital, am mai mers si la examene? a fost HORROR!!!! Plus ca sunt niste conditii in spital... te doare capul. In salon frig, am racit amandoua la ultima internare, asa curent si frig era, mai ales noaptea. Am avut 2 saptamani de cosmar, cu spitalul asta.
Acum important e ca fata se face bine, macar nu am indurat degeaba conditiile spitalului, am descoperit stafilococul care, netratat, da complicatii urate.
Sederea in spital m-a terminat psihic, atatea zile in mediul de acolo si-au spus cuvantul. Am inceput sa am mai putin lapte, nu se mai satura. Diversificarea inca nu o putem incepe, din cauza episodului de diaree. Mai am de asteptat cateva zile pana sa ii pot introduce alimente noi , altfel risc sa faca iar diaree. Deocamdata ii dau san, cat mai am, si Milupa delactozat cu morcov, special pt diaree.
Cam astea sunt pe la noi. Am lasat spitalul in urma si nici nu vreau sa ma mai apropii de el. Astept fata sa ia in greutate ce a pierdut in spital si sa incepem diversificarea.
O sa intru mai des pe aici, acum ca am scapat de spital.
V-am
si sanatate la copilasi!
---------------
Inesa, cea mai fericita
de fetita Bianca-Maria (14 iulie 2009)
Bianca la 5 luni
bebelusha in burtica
cum a aparut pe lume Bianca-Maria
ungaras spune:
Inutsa, te strigau fetele pe aici dar nu ne gandeam ca ati ajuns la spital. Dragele de voi prin cate ati trecut.
Bea multe lichide si mananca sanatos, dusuri calde si poate revine lapticul.
Spitalele astea,trebuie sa stam cat mai departe de ele: aici la fel, te duci cu durere de cap si te intorci acasa cu tot felul.
Sanatate multa![pup
Noce, disconfort zici tu; sper sa treaca si sa ajung si eu la disconfort. Merg acum la farmacie.
elenada spune:
hello dragutelor
Anemona sunt superbe pozele cu Alex. Nici nu e de mirare cand ai ca model asa un cavaler frumos.
Noce sa stii ca si eu prefer sa il las pe matei in patut sa planga 5 minute decat sa il las in pat si sa cada. mai bine sa planga de moft decat de durere.
Blanca ce ii place Evei in jumper. pana la ce varsta poate fi folosit jumper-ul?
Inutsa imi pare rau ca ati ajuns pe la spital. multa sanatate ii doresc prinetesei tale si in veci sa nu mai ajungeti pe la spitale.
Giova bine ai revenit pe taramuri romanesti. Sa va fie de bine plimbarea.
Samira nu stiam eu de ce nu ma mai doare spatele. De la pupicul tau cred ca atrecut. multumesc. o
pt tine.![]()
Piticii mei baga somn la greu
Nu stiu ce sa fac. sa ii trezesc sau sa ii mai las
daca dorm pana la masa de la ora doua nu mai dorm pe urma si o sa ii apuce somnul seara inainte de baita. Of am inebunit de tot cu programul meu.![]()
![]()
LA MULTI LUNITE!!!
Rares de Alynakiss
LAURA si IRINA gemenute iubite de Moniland
Mara Nicole de Romanitza
Diana Elena de Nico23
Darius Mihail de Emanouela
pupici
elena
fericita de
Ana Maria &
Matei Stefan - 18 iulie 2009
Piticii mei iubiti
Povestea noastra in Tabu
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
uliiasi spune:
Hug la zmeurici!
Giova, bine-ai venit acasa! Cred ca v-a prins tare bine pauza asta. De curiozitate, ii dai lui Marco acum toate cadourile (hainute+jucarii) sau pastrezi si pentru alte ocazii?
Noce, ai tu mare dreptate cu dormitul cat timp doarme bebe, doar ca...nu pot. Nu pot dormi ziua deloc. Sa zicem ca ma bag in pat odata cu bebe. Imi trebuie foarte mult timp pana sa adorm, fiind zi si zgomot, lumina, etc, foarte greu reusesc sa ajung in starea in care pot dormi. Si numai bine cand sa adorm si eu, bebe se trezeste, asa ca eu sunt si mai obosita si mult mai nervoasa...asa ca mai bine nu. Plus ca de cele mai multe ori cand adoarme bebe reusesc si eu sa mananc, sau sa-i fac supa sau alte chestii urgente pe care nu le pot face cat e David treaz.
Blanca, sa foloseasca Eva fericita jumperul! Sa ii starneasca curiozitatea cat mai multa vreme!
Anemona, super pozele! Alex e un scump! Buna idee si cu pozele astea, e o amintire foarte faina.
Aniela, multa sanatate Aniei, orice-ar fi, sa-i treaca repede!
La multi ani sarbatoritilor de azi! 

David iar e agitat noaptea (oare de ce-am zis iar...ca e de fapt strea normala la noi). Oricum, aproape din ora in ora se trezeste, pur si simplu nu poate adormi profund. Se chinuie sa adoarma, il aud cum suge degetelul, isi tot schimba pozitia si greu reuseste sa adoarma la loc. Asa ca...scot iar cafeaua cateva zile, sa vad poate e de la mine cauza, si bine-ar fi sa fie asa, inseamna ca pot repara eu ceva. In rest chiuie si iar chiuie, cantaret ar trebui sa se faca (sau politician....).
Nu l-am mai scos afara de nu stiu cand, dar pe vremea asta nici pe mine nu m-as scoate afara...asa ca asteptam entuziasti primavara.
Pup, ma duc sa fac supica. 
Iulia, mamica fericita de bebelas David Andrei (04.07.2009)
noce spune:
Of, Inutsa, prin ce-ati trecut, nici nu ma gandeam! Doamne ajuta sa nu mai vedeti spitale pana o naste Bia
fetita draga si mamica viteaza!
Unguras, zic ca nici disconfort n-ar trebui sa ramana. Dr cand m-a auzit cu "disconfort usor" m-a luat la verificat pe toate partile. Ar trebui sa ne simtim ca inainte. Eu acum nu ma mai pot plange de nimic.
Happy-mami de
Filip, 1 august 2009
La 5 luni
Giova spune:
Tanimi! Multa sanatate si fericire alaturi de familia ta!
la cat mai multe l;unite zmeureilor: Rares, Laura si Irina, Mara Nicole, Diana si Darius!
tot nu am apucat sa citesc nimic din urma.....
Edi a papat azi 100 gr piure de cartof, morcov si piept de gaina de casa, cu putin ulei de masline, ca tare greu facem kk.
acum suge pe un piscot...vad ca tare-i place si asa frumos il mananca....
am facut rost de cativa piepti de gaini de casa, asa ca are asigurata o perioada buna de timp.
Trebuie sa mai introducem ceva, caci de o sapt. ne-am plafonat....sa vad daca ajung azi sa fac cumparaturile sa iau broccoli si alte legume.
Incepe sa nu-i mai placa piureul dulce, vrea cat mai aproape de cel normal. s-a dat la pilaful nostru cu orez si carnita de pui...doamne frumos mai mesteca boabele de orez. I-am dat cateva si gata, ca si asa face greu treaba mare si nu era chiar pt. el gatit.
ma pun si citesc macar cateva pagini din urma si revin.....
Inutsa of dragele de voi, prin cate ati trecut. doamne ajuta sa revina laptele...cumpara remediul ricinus communis CH5, baga galactogil, ceai de stimulare...imposibil sa nu revina.
Uliiasi nu i le dam pe toate....caci i-am cam luat. la edi nici o jucarie, doar haine, in schimb lui Marco.....
avem o groaza de haine/mancare/detergent/jucarii...pe care le pune cumnatu in transport sapt. asta...si le-am lasat la el...caci noi ne-am luat doar bagaj de mana. si am adus ce era mai important.
asa si Edi...azi noapte tot la 2 ore s-a trezit, am crezut ca mor. eu i-am luat de la Help net, Calma Baby si sper sa fie mai ok, sa nu mai aibe somnul asa agitat.
Anemona super pozicile, ai un adevarat cavaler acolo, tare dulce este Alex.
Noce asa e...frumos rozul, frumoase avioane, frumoase preturi. sunt cam naspa cu taxa bagajului la cala...acum ne-am scos ca le-am pus toate pe transport, ca si asa trimitea cumnatul un import la firma din Romania.
Blanca e mortala Eva in jumper. eu nu am gasit nimic pe dincolo, cred ca il comand pe cel de tocul usii.
revin dupa ce se linisteste piticul....
_
Gio
de
Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)
uliiasi spune:
inutsa, bine-ai revenit! Vai, prin cate ati trecut....imi pare tare rau, bine ca sunteti acum bine. Multa sanatate de-acum incolo si sa nu mai fie nevoie sa va mai apropiat de spitalul ala!

Iulia, mamica fericita de bebelas David Andrei (04.07.2009)
ayda_m spune:
Revin si eu dupa ceva vreme![]()
In primul rand La multi ani sarbatoritilor de azi
Rares de Alynakiss
Laura si Irina gemenute scumpe de Moniland
Mara Nicole de Romanitza
Diana Elena de Nico23
Darius Mihail de Emanouela
Blanca fain sta Eva in jumper...ma tot bate gandul sa-i iau dar nu mai am unde sa le mai tin...la cate jucarioare are..
Meleea tare urat cu cazaturile, eu sunt tare speriata sa nu o patim si noi...de cate ori ies din camera o pun in patut chit ca urla..., odata era sa cada cu mine, ii pregateam cadita pt baita..si ea era aproape sa cada, n-am fost atenta cateva secunde..
Sara_amira09, Anemona27 ce zmeurici frumoase am vazut
Giova bine ai revenit!Ma bucur ca v-a priit iesirea. Mi-ar placea si mie o sesiune de shopping dar mai astept sa mai creasca zmeurica...nu am cu cine sa o las, mama e departe...si deocamdata e dependenta de tzitzi
Ungaras demult vroiam sa-ti spun ca ti-am admirat fetita, e superba!
Noce citesc mereu blogul tau..imi place tare mult cum scrii si chiar ma ajuta ceea ce ai gasit legat de alimentatie bebe si toate cele.Si eu sper sa alaptez cat mai mult posibil...si incet incet sa papam si mancarica pregatita de mine...noroc ca ai mei se ocupa cu gradinaritul si am legume proaspete mereu si stiu ca sunt sanatoase.
Inutsa off, imi pare rau ca ati avut probleme, sanatate multa si sa nu mai ajungeti prin spitale si nici sa fie nevoie sa apelati la medicamente.
De vreo saptamana si ceva am inceput si noi cu supica/piure de legume(morcov, cartof, pastarnac, patrunjel, dovlecel, telina si ardei) si i-a placut tare mult dar azi mi-a refuzat-o...n-am fortat-o...om vedea maine...azi i-am dat si jumatate de mar ras de dimineatza pt ca e tare constipata si nu stiu ce sa-i mai dau...incerc maine cu suc de para, cam cate lingurite sa-i dau? ce altceva mai pot face pt ea ca mi se rupe inima cand o vad cum se chinuie si nimic...apelez mereu la supozitor si urasc
Parca e din ce in ce mai indragostita de tzitzi, in continuare papa si noaptea cam de 2 ori si nu adoarme ziua decat la san sau in brate....nu mai pot de spate...
Va pup si am pus poze noi la semnatura dc vreti sa ne vedeti
Ayda mami de printesa Andreea Teodora (9 iulie 2009)
poze noi
www.flickr.com/photos/12483841@N04/sets/" target="_blank">pozici

. Sper sa treaca. Voi v-ati refacut complet dupa nastere? Nu mai aveti dureri? Dr m-a intrebat ca ce imi mai trebuie sex,doar am copil acum. Ha ha, nostim nu?