**Zmeurici de iulie-august 2009 (24)**
Raspunsuri - Pagina 20
noce spune:
Ayda, incearca magiun fara zahar, de exemplu cel de topoloveni. Sau prune crude daca gasesti. In general, mai multa hrana cruda decat preparata termic.
Happy-mami de
Filip, 1 august 2009
La 5 luni
www.happyrooms.blogspot.com/" target="_blank">happy rooms
Giova spune:
Ayda si la noi sunt departe bunicile...am dus copii la ele. Edi a papat bine laptele congelat....as mai putea pleca la cat mai este in congelator.
Anielas imi pare tare rau ca ai avut o printesa maraita azi noapte. poate sunt dintisorii...
Ungaras ma bucur ca ai o fetitza cuminte si nu-ti face problemer.
Blanca poti suna la ag. judetiana pt. prestatii sociale, iti spun ei exact pt. ce e suma aia.si weu trebuie sa sun ca nici eu nu stiu pe ce luna sunt banii.
bine ca ati scapat de vaccin.
BAnii de CIC se dau pe o luna in urma ca si alocatia sau pe luna in curs?
revin dupa ce calmez strengarul.
_
Gio
de
Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)
ayda_m spune:
Noce am sa incerc cu prune..stiam ca sunt bune ca eu consumam multe in sarcina cu scopul acesta...dar mi-era teama sa nu o baloneze si mai rau...ma gandeam ca abia am inceput diversificarea si sa nu-i faca rau...dar cred ca cateva lingurite nu are ce rau sa faca. Multumesc mult
!
Giova din pacate eu nu am lapte de-al meu congelat...dar am timp de shopping nu e graba 
Ayda mami de printesa Andreea Teodora (9 iulie 2009)
poze noi
www.flickr.com/photos/12483841@N04/sets/" target="_blank">pozici
anemona27 spune:
Inutsa imi pare asa rau de ce ati patit, saracuta Bianca prin cate a trecut, sa-i dea Dumnezeu sanatate multa.
Giova super ca v-ati plimbat,eu vreau sa mergem la Londra in primavara dar il iau si pe Alex,nu se culca fara tzitzi, poate la anul fara el.Calma baby i-am dat si eu o sticla dar nici un efect nu a avut.
Blanca super sta Eva in jumper,am vrut sa iau si eu,si cand am vazut limita de kg,am zis pass,12 parca, il folosea o luna.
Ayda frumoasa zmeurica ai, dar iartama ca iti spun, fularul nu se pune peste gura si nas,doar la gat,stiu ca asa ne puneau noua parintii,dar nu e bine,pe mine chiar m-a atentionat pediatra.
Fetelor Alex va multumeste pt aprecieri.
mami fericita cu
Alex
ayda_m spune:
Anemona27 nici eu nu-i pun fular, a fost prima oara cu fular la gurita pt ca a fost acum 2 zile cand erau -10 garde afara si sincer ea sta cu gurita mereu deschisa si mi-a fost frica sa nu pateasca ceva...am vazut si eu ca din greseala i-am pus si peste nas la un moment dat fularelul...dar la gurita chiar asa am simtit ca tb sa pun...pt ca stiu cazuri care au facut laringo-faringita si au avut de tras...
Ayda mami de printesa Andreea Teodora (9 iulie 2009)
poze noi
www.flickr.com/photos/12483841@N04/sets/" target="_blank">pozici
Giova spune:
Fular nici eu nu i-am pus, nici nu a stat el mult afara.
dar, tocmai cand trebuie sa stea cu guritza inchisa, el atunci e cu limba pe afara si-si linge costumul
.
Anemona la Londra si noi vrem....sa vedem cand o facem, as vrea sa fie si perioada de reduceri. Nu stiu daca la vara...caci vrem si sa mergem la mare cu ei...si ne cam intindem...vedem noi.
Ayda asta e...lasa ca e timp si de shopping.
Meleea imi pare rau ca a picat frumosul de pe canapea...de acum sunt mari/voinici, nu-i tine pe ei in loc o perna.
Cel mai bine vorbeste cu preotul, poate vine totusi acasa, am mai auzit cazuri.
Sara.amira am vazut si restul pozelor, dulce rau zmeurica si seamana bine de tot cu taticul ei.
Blanca asa ii dau si eu Vigantolul si la fel face si Edi sta cu guritza desfacuta. ii picur direct in ea.
azi am sunat si eu la ag. sa vad de bani si nu am prins linie libera.
Piure de piersici am luat si eu din DM. chiar maine vreau sa-i dau. cel de mar+para l-a mancat super repede. a fost si bun la gust.
Elena imi pare rau ca a cazut Matei, dar cand am citit 2 randuri mai jos m-a bufnit rasul...mi te-am si imaginat rapid
.
eu trebuie sa slabesc, sotul sa se ingrase. dar si noi avem mesele tare dezordonate, eu mananc putina mancare, dar mananc intre mese, multe fainoase si seara bag la greu orice...si de aici neslabitul meu
.
Rallu super fain ati dat jos. ma bucur pt. voi. e si mai usor cand tineti amandoi, ca nu mai faci si altceva de papa si nu exista tentatii.
Dienutza! Multa sanatate si fericire alaturi de baietii tai!
Pooh vad ca si Balazs a inceput cu trezirile nocturne...of...of....
merg sa termin de calcat pana se trezeste Edi.
revin mai tarziu, caci mai am jumate de cap. de recuperat.
_
Gio
de
Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)
Mony08 spune:
LA MULTI ANI!!!
Rares de Alynakiss, Laura Ioana si Irina Maria de Moni, Mara Nicole de Romanitza, Diana Elena de Nico23 ,Darius Mihail de Emanouela
La multi ani!.. TANIMI 
Simina1980Daca tine mai multe zile s-ar putea sa fie dermatita atopica si trebe sa vrb cu medicul daca nu cum a zis si noce poate sa fie doar imbujorare,ca asa se face si la mine cd iese afara.
Biscuitii nu prea au nici-un rol in alimentatia bebelusilor,se dau doar pt ca asa faceau in trecut bunicii dar nu contin nimic esential pt bb.
Eu nu-i dau tu faci cum doresti.
V-ati uitat la linkul care vi l-am dat, era o emisiune despre alimentatia lui bb?
Giova bine ai revenit....ai facut cumparaturi nu gluma ![]()
s-a trezit si nu mai pot sa scriu .....
Mony
de Denis Adrian (01.08.2009)
Poze Denis
www.youtube.com/watch?v=kKC9YvD0qaQ" target="_blank">Denis rade
www.onetruemedia.com/shared?p=9e2987701899744bd26de6&skin_id=701" target="_blank">Denis 0-3luni
Corinna1982 spune:
Inutsa, bine ai revenit! Sanatate tie si Biei! Ai terminat examenele?
Giova, bine ai revenit de la shopping. Bine ca ai gasit si pt tine ca eu incep cu Maria si ma opresc acolo de fiecare data.
Mony, eu am vazut emisunea atunci cand a fost difuzata si am mai ascultat putin si azi.
Da,e super jumperul de la FP. Dar oare jolly jumper se mai gaseste? Giova parca tu vorbisei...
andra_80 spune:
Buna seara
Noi de sambata seara avem multi muci, atat de multi, incat sambata mi s-a trezit din ora in ora ca-i veneau in gurita si se ineca cu ei, se sufoca .. ufff cat ne-am mai speriat. Am fost in Afi si am stat langa patinuar unde e mai rece si cred ca de acolo i se trage
.
Acum ne chinuim cu nurofen, ser fiziologic ... aspir bine nasucu si dupa, ii pun niste picaturi de colargol.
Pe fata are numai bubite de i s-au intins pana la ochisori. Cred ca sunt de la saliva ca sta mereu cu mainile in gurita. Ii dau cu mustella si tot nu i-a trecut. Aveti vreo recomandare cu ce as putea sa-i mai dau??
Giova - laptele din congelator pana la urma l-am aruncat pe tot (10 recipiente avent
)caci am dezghetat un recipient si mi s-a parut ca a prins un miros ciudat. Oricum Daria nu vrea nici cum lapte din biberon, lingurita sau seringa. Tzatza sa traiasca. Nu stiu ce o sa ma fac cu ea. Azi nu a vrut nici suculetul de mar cu morcov
. E clar ca iubeste tzatzica mult.
A .. si aseara am uitat sa-i dau nurofenul, mi-am adus aminte cand mai avea un pic de supt si i-am dat atunci. Mi-a vomitat tot in jet
... asa m-am speriat de tare. A trebuit sa mai astept o juma de ora ca sa-i dau iar tzatzica. Offf ...
Andra_80, mamica de Daria Antonia (06.08.2009)
http://picasaweb.google.com/mihai.lungan/Daria45Luni#