**Zmeurici de iulie-august 2009 (24)**
Raspunsuri - Pagina 18
Corinna1982 spune:
Tanimi! Sa fii sanatoasa si sa te bucuri de zmeurica ta!
si zmeuricilor care se serbeaza azi! Sa cresteti mari si papaciosi!
Sara-amira, e tare dulce Sara. Are ceva oriental in fetisoara ei frumusica!
anielas spune:
LA MULTI ANI TANIMI!!!
LA MULTI ANI!!!
Rares de Alynakiss 
LAURA si IRINA gemenutele noastre speciale 
Mara Nicole de Romanitza 
Diana Elena de Nico23 
Darius Mihail de Emanouela 
Sunt zombi..de mult nu am avut o noapte asa...a plans puiul 3 ore pana la 1 noaptea iar pe mine ma durea sufletul ca nu puteam sa o linistesc deloc. Ea de obicei nu plange asa ca tare greu ne-a fost.
anemona-merci de cafea..chiar aveam nevoie. Sunt superbe pozele...Alex e asa dulce si bucalat
.
blanca-e super Evita in jumper..se vede pe fatzuca ei ca-i place
sara amira- ff frumusei ati fost de revelion.
meleea-uff..nasol cu paturile inalte..si pe mine ma streseaza ca la noi toate sunt inalte..asa ca nu o las niciodata singurica in pat.
Fug ca s-a trezit suparici
Irina Georgiana (23 oct 2004) si
Ania Ruxandra(22 iun 2009) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59135" target="_blank">Inutza-sufletzelul nostru minunat

Ania-o papusica perfecta

Simina1980 spune:
Neata fetele!Haideti la 
Multumim de urarile de ziua puiului,am vrut sa intram chiar pe 24 sa va multumim insa mami are in fiecare luna in jurul datei de 24-25 zile f pline(deh economistii stiu de ce).
Am fost si noi la control si se pare ca puiul meu este un pic sub greutate,are un minus de aprox 500 g si ne-a zis dna doctorita sa incepem sa-i dam si carnita...
Insa avem alta problema acum-i-au aparut pe obrajori niste pete rosii si nu stiu de la ce,le are deja de vreo 4 zile-nu pare ca l-ar deranja in vreun fel insa nici nu e normal sa fie asa rosu in obrajori.Va rog daca a mai patit vreuna dintre voi asa sa-mi spuneti cum ati procedat.
Voi le dati bebeilor mere cu biscuiti?De care biscuiti?
Mai intram!
Mamica de Razvan-Alexandru
meleea spune:
Anemona, e un frumos 
Alex al tau si pozele sunt f reusite.
http://picasaweb.google.ro/meleea9
http://picasaweb.google.ro/alexandruzmeurel/56luni#
blanca000 spune:
LA MULTI ANI!!! sa fiti sanatosi, norocosi si frumosi o viata intreaga
:
Rares de Alynakiss
, Laura Ioana si Irina Maria de Moni
, Mara Nicole de Romanitza
, Diana Elena de Nico23
,Darius Mihail de Emanouela
La multi ani!.. TANIMI
sa fii sanatoasa si fericita si sa ai grija de micuta ta frumoasa.
-------------------------------------------
Mami
de
Eva Ilinca 25.07.09
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo
My precious baby girl...
Bubi mic poze...din burtica si din afara ei
blanca000 spune:
Anemoma sunt superbe pozele caci au un subiect
..mama mama..un print.
Sara ce bebita frumoasa ai tu acolo si eleganta foc..in pozele de la rev 
Anielas sigur vin dintisorii si la Ruxi..saracuta..eu Evei ii mai dadeam cu Calgel si odata cand era asa maraita rau in toiul notii i-am dat putin Nurofen (scrie pe el ca amelioreaza durerile de dinti) 
Doamne ce frig se anunta si azi..noroc ca avem jumper, ca afara..zic pas iarasi.
-------------------------------------------
Mami
de
Eva Ilinca 25.07.09
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo
My precious baby girl...
Bubi mic poze...din burtica si din afara ei
micaalsa spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui blanca000 Uitati si cateva poze cuEva in jumper. Am fotografiat-o rapid, sper insa sa ii fac si unele mai bune la lumina zilei. Mersi Mica ![]() ------------------------------------------- Mami de Eva Ilinca 25.07.09"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo My precious baby girl... Bubi mic poze...din burtica si din afara ei |
Blanca, sa-l stapaneasca sanatoasa Eva. E super jumper-ul, si noua ne place tare mult. Momentan e cam singurul loc unde mai sta, ca intotdeauna bratele sunt preferate

Anamaria
lui
Iulia (23.03.2006) si
Teodora(11.07.2009)Nasterea printesei

Giova spune:

in sfarsit acasa!!! doamne ce bine este!
am venit ieri acasa, dar nu am avut timp de net. e un frig de crapa pietrele nu alta
.
Zborul cu wizzair-low cost a fost super fain...avioane noi, fara intarzieri, ce mai...in 90 min. am fost acolo, la intoarcere la fel.
Hotelul bestial, cam scump pt. ce ne-a trebuit noua, dar asta e....daca s-a ocupat cumnata...era clar unde vom sta
.
a fost misto ca era aproape de aeroport si de centrul comercial...la nici 20 m...asa ca am profitat din plin de shopping...la copii, caci mie nu mi-am gasit nimic...la cat de mare sunt
. de la Promod am luat ceva si o rochita de la Zara. In rest la copiii de la reduceri si din noile colectii de la Zara, nu ne-am putut abtine. Edi are vreo 3 perechi de papuci luate, blugi la greu si geaca de blugi,Marco adidasi, treninguri, geaca de primavara, blugi si camasi... am stricat o groaza de bani...nu ma mai gandesc ca-mi vine sa plang...nu am gasit Toys R Us, ci un Toys mare italienesc si acolo nici vorba de Thomas si accesorii.
Ne-am intors la Dysney store si am incremenit cate sunt acolo...doamne ce magazin frumos...de mergeam cu marco acolo nu stiu cum il scoteam afara.
I-am luat masinute de la Cars, pe mac-tirul rosu, si un troller in forma lui Mc'Queen, lacuit...e bestial. ma credeti ca am venit cu el pe avion...doamne cum se uitau copilasii la el...imi era asa mila de ei...pun poza sa-l vedeti....nu regret ca l-am luat. Sambata era plin de ele, duminica nici unul...imi venea sa plang...noroc ca am intrebat vanzatoarea si a mai adus din spate ultimele 2 bucati.
Copiii nici nu ne-au simtit lipsa...vineri am vb. acasa si mi-a zis mama ca Edi a refuzat piureul si laptele...doamne ce m-am necajit...dar dupa ce s-a trezit a balotat la greu. a mancat super bine si tot cate 200 ml lapte dde-al meu, dintr-ala congelat baga...chiar si dupa masa de solide
.
In schimb l-am lasat tusind si acum suntem pe remedii din nou....Marco un cumintel...el a stat mai mult la soacra cu nepoata.
Duminica cand am ajuns am sarit direct cu tzitzi la Edi si nu a mai vrut sa bea
. pana la ora 21 am incercat si nimic...urla cand il puneam la san. I-am descongelat rapid lapte si a topit in 2 min. sticla spre disperarea mea.
la ora 23 a acceptat si sanul, asa ca m-am linistit.
eu m-am muls pe acolo, dar cam greu am scos 300-400 ml/zi. acum sper sa-si fi revenit cantitatea de lapte.
cel mai mult ma bucur ca a reacceptat sanul, ca de nu acolo in Alba il lasam.
cu mama a fost super cuminte, nu agitata, a dormit de la ora 20 la 7 dimineata, i-a scos masa de la ora 23...eu i-am bagat-o
. a dormit toata noaptea, fara plansete...acum iar plange....sa mor de stiu ce are si ce nu-i convine cu mine.
Mama zice ca eu sunt agitata si il agit si pe el, caci cu ea a fost tare cumintel si linistit.
statea la ea in brate si o strangea de dupa gat si eu muream de ciuda...cica de sambata a inceput sa se lipeasca de ea
.
Oricum, per ansamblu ne-a prins bine iesirea asta....am mai vazut si de noi, chiar nu ma asteptam sa nu bocesc putin dupa ei...cand l-am lasat pe Marco, plangeam la greu...acum nimic. asa ca numai bine repetam experienta cu Parisul...vin ai mei aici, asa ca va fii mai bine pt. copii ca sunt in mediul lor.
am gasit la oferta borcanase cu piureuri, asa ca am luat la greu. aici dau 6 lei pe unul, acolo au fost 2 la 70 centi. astept camionul, ca majoritatea sunt acolo. I-am luat ceva cereale ce aici nu sunt si paste pt. 6 luni, diferite forme.
Ne-am luat si parfumuri, noroc cu vara-mea, am descoperit unul bestial - Omnia Crystaline de la Bvlgari...miroase demential, abia astept sa-l primesc. Imi pare rau ca nu mi-am luat si preferatul Light Blue de la D&G, dar mai am vreo 2 incepute acasa si nu are sens.
merg sa vad cum sunt legumele la steamer si revin sa va citesc, sper sa si reusesc ca tare mult ati scris..
_
Gio
de
Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)
ungaras spune:
Giova, bun venit, ce bine ca te-ai rasfatat, meriti.Cum a fost vremea acolo?
Eva, un copil fericit, asa zic eu ca arata copiii fericiti, ca Eva, dar nici Alex de Anemona nu e mai prejos; un adevarat cavaler. Zmeureii stiu sa flirteze cu camera.
Sara , o dulce, 

Fata mea, linistita,cumintica. Trebuie sa schimbam caruciorul, nu mai e micuta. L-am scos dar nu stiu sa-l montez si nu gasesc cartea. Pacat, era bine in cel de nou nascut ca era mai la adapost si cu frigul asta.. dar nu pot sa o imbrac gros, nu mai incape.
De dimineata am vizitat medicul de familie.fata are si ea dermatita si obrajorii ei sunt ca de foc. Mi-a spus ca o sa treaca de la sine. Doar sa ii dau cu crema ff grasa care nu contine prea multe chestii. Vaselina. Euuu... dupa 5 luni inca mai am dureri asa ca mi-a dat metronidazol pentru ca am o infectie nenorocita. Cand ma gandesc ca sunt niste bacterii acolo care mananca din mine
. Sper sa treaca. Voi v-ati refacut complet dupa nastere? Nu mai aveti dureri? Dr m-a intrebat ca ce imi mai trebuie sex,doar am copil acum. Ha ha, nostim nu?
sa aveti o zi buna la caldurica